- 19 Eylül 2017
- 43
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.341
yeneli 2 gün oldu o yüzden krem sürüyorum ama yarın krem sürme den deneyecem olsun da krem çok önemli değil zaten eşim çok az sürüyorAmin aminnnn peki artık krem veya yağ herhangi bisey kullanmadan birliktelik yaşıyor musunz
Iyi yapiyosunuz canm bende adetim bitsin bir iki egzersizden sonra kremi bırakmayı dusunuyorumyeneli 2 gün oldu o yüzden krem sürüyorum ama yarın krem sürme den deneyecem olsun da krem çok önemli değil zaten eşim çok az sürüyor
Canim aparatlarla yapıyorum hiç bakmadan onda sikinti yok sadece girmeyisi sıkıntı bnm içinKendini kasma canm parmak egzersizi yapıyor musun
canım önce aynada ince le dim parmak egzersizı yaptım rahatlıkla oldu ama eşli deneme başarısız oluyordu yapama dim 3 ay erteledim doktora gittim doktor çok ilgisiz idi onu da bıraktım iyice canım sıkıldı sonra burayı gördüm üye oldum yazanlar ı okudum aparat aldım daha mantikli geldi her gün bir boy denedim ama hiç aksatma dim sadece mens dönemi girince ara verdim mens ten sonra tekrar aparat denedim 2 gün 3.gün büyük apart la baya deneme yaptım sonra eşli denemeye geçtim ve fark etme dim bile olduğunu hepsini alabildim aparatları denemeden önce de egzersiz yapıyordum ayna karşısında aparata prezaTf geçirip anestol sürüyor dum vajina uyuştugu zaman da bebek yağı sürüyordum aparata tahriş olmasın vajina diye ve oldu çok şükür aparat parmak tan çok daha iyi
Kacinci gunun canim?Bitmeyen regl yapmışlarrrr
Bugün kanamam olmadi umarım bitmiştir. Geçen ay bitince hemen denedim ağrı oldu hassas oluyor demek. Bu defa iki gün koyacam araya canmKacinci gunun canim?
Reglden sonra abdesti alip hemen basliyor musun yoksa 1-2 gun bekliyor musun hassas olur diye?
Bugün kanamam olmadi umarım bitmiştir. Geçen ay bitince hemen denedim ağrı oldu hassas oluyor demek. Bu defa iki gün koyacam araya canm
Az kaldı hissesiyorummmBen de oyle yapayim bari ilk defa boyle denicem cunku. Of bi kurtulalim da insallah...
mrb arkadaşlar çok şükür bende 2 gün önce yenen ler denim bugün tekrar denedim bir kaç pozisyon da ve oldu inanılmaz mutlu yüm Rabbim bu yükü bir an önce herkesin sırtın dan alsın gerçekten çok zor bir süreç ama bi o kadar da kolay mis Rabbim hepinize yardimci olsun kendinize inanin ben çok teşekkür ediyorum bu grubu kim kurup bize yardımcı olduysa ve özellikle bana özelden desteğini Esirgemeyen arkadaş sana çok minnettar ım
Az kaldı hissesiyorummmbelki de gelecek ay adet bile olmayiz
Aksilikler hep mi peş peşe gelirrrKızlar reglim bitti yatılı misafir geldi onlar gitti bu sefer ben yatak döşek yatıyorum
Aksilikler hep mi peş peşe gelirrr
Evet kızlar.. ben 26 yaşındayım. Sağlıkçıyım. temmuz ayında evlendim eşimi çok seviyorum. Yaklaşık 1,5 ay yaşadım vajinusmus problemini kısa bir süre olsada inanılmaz zor günler yaşadım. Sonunu bilmediğim bir yola girmiş gibiydim. Evlenmeden önce aklıma böyle bişey hiç gelmemişti, hatta bunu yaşayanları duydukça çok şaşırıyordum nasıl olmazki diye! Kadın doğum bölümündede uzun zaman çalıştım aslında herşeyi gayet iyi ve net biliyorum.. evlendim düğün günüm çok yorgunduk zaten denedik ama fazla üstelemedim yorgunum diye olmadığını düşündüm.. sabah tekrar akşam tekrar derken bi süre geçti ve olmuyordu. Korkmaya başladım bende vajinusmusmu olucam dedim. İnternetten araştırmaya başladım, burdaki yazıları okudum, parmaktı oydu buydu denemedim, çünkü kanamamın parmakla olmasını açıkçası istemiyordum. Arkadaşlarımla görüştüm fikirler aldım. Her denemem başarısızdı. Belli bir kısma kadar geliyordum devamı olmuyordu. Jel aldım yine olmadı. Sakinleştirici ilaç içtim yine olmadı. Alkol aldım ki asla kullanmam asla olmadı alkol kesinlikle denemeyin çok gereksiz.. sonrasında bunu yapacağıma kesin karar verdim öncesinde kadın doğum gidip yüzeysel bir problemim olmadığını bilmeliydim, kendi hastahanemde gittim bayan doktora, çatala çıktığımda çok korkuyordum doktorumun sayensinde çok güzel muayene oldum yaklaşık 3 5 dk vajinamla oynadı diyebilirim ve ben hiç korkmadım ıkındım, zarımla ilgili bilgi verdi çok rahat ilişkiye gireceğimi, ve kanamam olacağını söyle ve bana sen kesinlikle vjinusmus değilsin dedi eğer olsaydın ben seni böyle muayene edemezdim dedi. Kendime çok güvenim geldi o muayenede sonra kızlar kendime sonda takarken kullanılan hem uyuşturucu etkisi olan jelden aldım ve uyulturucu krem (size ilaç isimlerini vericem şuan akşıma gelmiyo) asla allerji olmadım, vereceğim ilaçları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz çünkü biz onları hastalaeda kullanıyoruz açık yaralarında yaksa onları yakar zaten. Eve gittim temiz vajinama içine doğru bolca krem sürdüm bekledim birdah sürdüm sonra jel sürdüm bekledim bundan sonrası çok önemli ! Banyoda karşıma bir ayna aldım yere oturdum ve vajinama baktım, inceledim kocaman bir giriş gördüm sonra parmağımı içine sokabilirmiyim diyw düşünürken cuk diye girdi kanar düşüncesiyle hemen eşimi çağırdım oda geldi yanında yaptım. Sonra iki parmağımı birden soktum ve ne görüyüm kızlar! Meğer hep yanlış yöne ilerlemeye çalışıyomusuz :)) kızlar deliğin yönü poponuza doğru eğer penisi bacaklarını açıp dümdüz sokmaya çalışırsanız olmaz gitmez ve canınız acır sonra orda bi duvar varmış hissi verir. Yön düz değil aşaya doğru popoya doğru! Sonra eşime gösterdim bak dedim böylemiş dedim ona izlettim kremlerinde etkisi olmuştur belki hiç canım acımadı ve kanamam olmadı kızlar! Parmaklarımız ince olduğu için kanamıyor! sonra bolca jel sürdüm hemen eşimle denedim ve oldu İçimde biraz beklettim kanamam olmayınca şaşırdım sonra tuvalaetim geldi koşarak tuvalaete girtim birden kanamam oldu hemen eşimi çağırdım onada gösterdim. Sonra yine denedim her pozisyonu denemeye çalıştım benim için o an sadece onu yapıyo olmak önemliydi.. sonraki günler jelsiz ve kremsiz devam ettim. Kızlar bakın orda bir zar yok! Orda kapalı bir et yok! Orda yurtılacak bişeyde yok! Peyniri düşünün ortasında ufak bir delik. Ve siz o deliğe delikten dha büyük bişey sokarsanız ne olur petnir yanlara doğru açılır yurtılmaz, kopmaz, bu açılım esnasındada sizin hissetmesiğiniz bi kanama olur. Gerçekten canım yanmadı. Yönünü doğru bulun en önemlisi tüm sorulara açığım. Kullandığım ilaç isimlerini yazıcam size. SevgilerSlm Ben 11 aylik evliyim ve apartlarla yapabiliyorum Hatta penis boyutunu bile alabiliyorum icime Ama esli denemede olmuyor. Senin dedigin gibi Galiba yanlis yöne mi yapiyorum acaba esli denemelerde Nasil Popaya dogru yapicam yani esim Nasil yapmasi lazim. Lütfen yardim edin
Bende ayni durumdayim.. Nasil olacak bilmiyorum aglamaktan yoruldumOlmuyorbenim kizligim bozuldu, yariya kadar da aldim bir defasinda ama tekrar cesaret edemiyorum... Nasil toplayabilirim cesaretimi acaba. Esim sanki birden yüklenecekmis gibi geliyor. Cok sinirleniyor cunku artik. Bu his yuzunden birakamiyorum kendimi offff.... Dunyam zindana dondu :'(
Neler geçti ya tek derdimiz fırsat bulamamak olsunAynen sormaneyse ümitvar olalım insaAllah gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?