- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.361
Sakınnnnn pes etmeyin düşünsenize önceden hiçç yapamıyordunzBende ayni durumdayim.. Nasil olacak bilmiyorum aglamaktan yoruldum
Bende Galiba yanlis yöne yapiyorum.. tam anlamadim ama Nasil yapacagimi popaya dogruEvet tat
evet tatlım yanlış yöndesin. Açık açık yazıyorum ama kusura bakmayın.. şöyle dene sen sırt üstüsün o üzerine gelsin ama olabildiği kadar yukarı çek onu penisi sen elin tam aşa doğru dik bir vaziyette almaya çalış, popona doğru, dik aşağa doğru yatağa doğru anladınmı. Penisi hareket ettirerek almaya çalış bazen vajina derisi sıkışır gitmiyo sanarsın. Yönü bulun ne olur ben öyle yendim. Kendin aynada bak.
Evet dogru penis boyutuSakınnnnn pes etmeyin düşünsenize önceden hiçç yapamıyordunz
Evet dogru penis boyutuna kadar geldim ama esli deneme olmuyor her defasinda agliyorum nereye kadarBende Galiba yanlis yöne yapiyorum.. tam anlamadim ama Nasil yapacagimi popaya dogru
Önce bi sakinles ilgini oraya verme canmMalesef ki egzersiz yapamiyorum kulak çöpünü dahi sokamadim zaten degdirince basliyo kasilmam ne olucak bnm bu halim
Krem falan kullanıyor musun ve esli denemeyi ne pozisyonda yapiyorsunEvet dogru penis boyutu
Evet dogru penis boyutuna kadar geldim ama esli deneme olmuyor her defasinda agliyorum nereye kadar
Malesef ki egzersiz yapamiyorum kulak çöpünü dahi sokamadim zaten degdirince basliyo kasilmam ne olucak bnm bu halim
Çok geçmiş olsun canım benimMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadim ameliyat oldum bugün gerçekten önce doktora mua ne olun benim ki vajinismus değil fiziksel sorunmuş çok şükür allahi ma kurtuldum 1.5 yıl oldu allah herkeze sabir ve bian önce kurtulmayı nasip etsin bu arada 3 tane doktora gözüktüm özel ve devlete para amaçlı olabilir demişlerdi 3 ude ayni sözleri söyledi kesinlikle ameliyat
gecmis olsun belki mantar enfeksiyonu olmustur korkma :) kasinti cokmu? eczaneden vajina icin mantar kremi al birgün sür kasinti azalirsa mantardir demek..Acil yardım !!!!
Hanımlar vajinusmusu yeneli aylar oluyor fakat bugünlerde vajinamda kaşıntı akıntı ve yanma oluyor (özellellikle ilişki esnasında) yani vajinusmusken bir doktora muayneye gitmistim ama sımdı o doktora tekrar gitmek istemştrum. Vajinusmusu yenmis olsamda muayne olmaktan ve doktorun bana nasıl yaklasacagından korkularımmvar oyüzdne istanbul ayvrupa yakasında önerebelixeginiz bir doltor varmı bizim halimizden anlayıp anlayıslı davranacak. Hatta medipol mega bağcılar hastanesinde var mı bir doktor?
bende bitmesini bekliyorummm ki :))Ben de sabırsızlanıyorum regl bitince denemeler yapmam lazımmm
Teşekkür ederim korktum inanki çünkü ilişkiye dahi giremedik ayptır söylemesi yani vaji yendiğimden beri ilk kez böyle bişi yaşadım banaada enfeksiyon gibi geldi ama tedavi şart. kaşıntı çok hafif en çok akıntı ve yanma oluyorgecmis olsun belki mantar enfeksiyonu olmustur korkma :) kasinti cokmu? eczaneden vajina icin mantar kremi al birgün sür kasinti azalirsa mantardir demek..
Idrar yolu iltihabı da olabilir oda akıntı ve yanma yapar çünküTeşekkür ederim korktum inanki çünkü ilişkiye dahi giremedik ayptır söylemesi yani vaji yendiğimden beri ilk kez böyle bişi yaşadım banaada enfeksiyon gibi geldi ama tedavi şart. kaşıntı çok hafif en çok akıntı ve yanma oluyor
gözün aydinn süpersinn devamida gelir :)Asla ama asla vajinama dokunamayan ben hatta ilk evlendigimde bakamiyodum bile kulak çöpünün yarisini soktum evet belki basit gelebilir ama bnm gibi doktorun bile agir vaka deyip tedaviye kabul etmediği biri icin cookkk buyuk adim cok mutluyum kizlarrr :)))
Teşekkür ederim olabilir en iyisi doktora gitmek ama doktor bulamıyorumIdrar yolu iltihabı da olabilir oda akıntı ve yanma yapar çünkü
normal kadin doktoruna gitsen de olur :)Teşekkür ederim olabilir en iyisi doktora gitmek ama doktor bulamıyorum
Rica ederim korkulacak bisey yoktur eminim :) evet idrar yolunda kaşıntı çok olmaz ama akıntı yanma yapiyo yaşadım ordan biliyorum en doğru çözüm tabiki doktor benim gittiğim doktor çok ilgili değildi malesef onun da ilgilisini bulmak zorTeşekkür ederim olabilir en iyisi doktora gitmek ama doktor bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?