Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende Galiba yanlis yöne yapiyorum.. tam anlamadim ama Nasil yapacagimi popaya dogru

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadim ameliyat oldum bugün gerçekten önce doktora mua ne olun benim ki vajinismus değil fiziksel sorunmuş çok şükür allahi ma kurtuldum 1.5 yıl oldu allah herkeze sabir ve bian önce kurtulmayı nasip etsin bu arada 3 tane doktora gözüktüm özel ve devlete para amaçlı olabilir demişlerdi 3 ude ayni sözleri söyledi kesinlikle ameliyat

Çok geçmiş olsun canım benim

Acil yardım !!!!
Hanımlar vajinusmusu yeneli aylar oluyor fakat bugünlerde vajinamda kaşıntı akıntı ve yanma oluyor (özellellikle ilişki esnasında) yani vajinusmusken bir doktora muayneye gitmistim ama sımdı o doktora tekrar gitmek istemştrum. Vajinusmusu yenmis olsamda muayne olmaktan ve doktorun bana nasıl yaklasacagından korkularımmvar oyüzdne istanbul ayvrupa yakasında önerebelixeginiz bir doltor varmı bizim halimizden anlayıp anlayıslı davranacak. Hatta medipol mega bağcılar hastanesinde var mı bir doktor?

gecmis olsun belki mantar enfeksiyonu olmustur korkma :) kasinti cokmu? eczaneden vajina icin mantar kremi al birgün sür kasinti azalirsa mantardir demek..

gecmis olsun belki mantar enfeksiyonu olmustur korkma :) kasinti cokmu? eczaneden vajina icin mantar kremi al birgün sür kasinti azalirsa mantardir demek..
Teşekkür ederim korktum inanki çünkü ilişkiye dahi giremedik ayptır söylemesi yani vaji yendiğimden beri ilk kez böyle bişi yaşadım banaada enfeksiyon gibi geldi ama tedavi şart. kaşıntı çok hafif en çok akıntı ve yanma oluyor

Idrar yolu iltihabı da olabilir oda akıntı ve yanma yapar çünkü

idrar yolu enfeksiyonu ama kasinti yapmaz mantar asiri derecede akinti yapiyor. sen dedigim gibi ya kremi yatmadan önce sür ama gece kalmasi lazim kasinti azalirsa 3 gün geceleri sür disina biraz icine heryere :)

Teşekkür ederim olabilir en iyisi doktora gitmek ama doktor bulamıyorum
Rica ederim korkulacak bisey yoktur eminim :) evet idrar yolunda kaşıntı çok olmaz ama akıntı yanma yapiyo yaşadım ordan biliyorum en doğru çözüm tabiki doktor benim gittiğim doktor çok ilgili değildi malesef onun da ilgilisini bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…