Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

türkiyede eczanelerde idrar cubuklari satiliyormu? onu alip evde idrarina bakabilirsin idrar yolu enfeksioynu varmi diye.. doktordan biraz cekindigin icin cözüm bulmaya calidiyorum :)) tip bölümünde calisiyorum sorun olursa yazabilirsin :)

normal kadin doktoruna gitsen de olur :)
Normal kadın doktora gidicrm zaten ama muayne ederken hunharca davranmasından endişe ediyorum o yüzden arayıştayım maalesef bazı doktorlar cok korkunc davranıyor rahatça ben vajinusmus atlattm daha dikkatli olursanız sevınırım desem tuhaf bakacak tipler var

Hiç duymadım öyle birşey olduğunu :) bakalım biraz daha arastırıp en kısa sürede gidicem

Canım zaten bildiğim kadarıyla enfeksiyon için alttan muayene yapmıyorlar şikayetini dinleyip ilaç veriyor. Ama ihmal etme çünkü iltihap enfeksiyon gibi bişeyse ilerlemesin.

sevindim senin adına peki canin yandi mi ne hissettin

sevindim senin adına peki canin yandi mi ne hissettin
Canım ben bit suru uyusturucu krem kayganlastirici almistm bir ümit egzersz yapabilirsem kullanirim diye ama bi an cesaret geldi ne uyusturucu surdm ne kayganlastirici itekledim vajinaya hicbisey ama hicbisey hissetmedim ben bile şok oldum darisi aparatlarin basina insallah :)

bende kulak cubugu ile baslamistim sonra boy boy aparat yapmistim kendime en buyugu pen. boyutundaydi sadece o zaman uyusturucu anestol pomad kullandim diğerlerinde bebe yagi kullanmistim zaten egzersiz yapa yapa alismistim cok rahat giriyordu artik aparatlar. esli denemede ise sirtim esime dönük oturmustum zorlanmistim yaparken bir kac kez girip ciktim sonra zaten hop diye rahatca girmisti

Aparatları neyle yaptın canim ve aparatlari sokarken aci oldu mu

Aparatları neyle yaptın canim ve aparatlari sokarken aci oldu mu
hayir acimiyor hic kesinlikle acı yok sadece baski oluyor biraz kulak cubugundan sonra daha uzun olsun diye goz kalemini strecleyip yaptim itebildigim kadar itmistim sonra kac cm girdi diye ölçmüştüm sonrasinda rimelle denedim farmasi elegant queen diye siyahli mavili rimelim vardi onuda strecledim o da kolaylikla oldu bundan sonra beyaz bakkal mumunu denedim mumda zorlandim tabi ilk zamanlar yapamadim zorda olsa onuda yaptim mumun uzerine kagit havlu sardim strecledim denedim zorlandim ama o da oldu yaptikca vajina alisiyordu daha rahat giriyordu aparatlar en son aparatim pen boyutundaydi bebe yagi ile onu da yapmayi basardim egzersizleri bitirdim esli denemede cok rahat oldu egzersizden yarim saat sonra esli denemeye gecmistim

Merhaba ozel mesajin kapali mi canim senin ..konusmak istedigim birsey var seninle bna yazar misin rica etsem.

Kızlar merhaba bende yeni evliyim.evliligimin 3.ayi yendim bu sorunu 1 ay bile surmedi egzersizler.size tavsiyem bir yerden başlayın korkmayın.. simdi hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bunu olmayacak diye hic umitsizlige kapilmayin ben yaptim sizin eksiğiniz ne sizde yaparsiniz..Allah hepinize o gucu versin tez zamanda.kizlar sadece cesaret lutfen ertelemeyin.

Ooo hadi bakalım sevindim senin adına olur demistik

Canım yenince hemen hamile mi kaldın ya da araya zaman mi koydun

Arkadaslar anestol denedim uyusmadi dogal olarak egzersiz yapamadim. Anestol yerine emla mi onerirsiniz yoksa vemcaine sprey mi alayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…