- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.401
SuperrrrCanim ekim in basinda yendim kasimda hamileydim hemen oldu yani
Canım bende onu kullandım bende de ise yaramadi sonra emla kullandm. Bence çok iyi uyusturuyo
Sprey hakkında bi bilgim yok ama emlayi önerebilirim sana. Emla da başta yakıyor ama öyle aman aman bi ağrısı yok 10 dakika içind e de uyusuyoSpreyi de bu sitede bazi arkadaslardan duydum o yuzden kararsiz kaldim acaba sprey ulasamadigim yerlere ulasip uyusturur mu yoksa emla mi alayim bilemedim. Anestol bi sure yakti ondan sonra yanma gitti ama hiiiicc uyusmadi
Bebek yagi kullaniyordum canim bazende sxtiva jel bazen hicbirsey zaten topu topu 1 ay beraber oldukSuperrrrbu surecte bebek yagi krem falan herşeyi bırakmıştın değil mi
Sprey hakkında bi bilgim yok ama emlayi önerebilirim sana. Emla da başta yakıyor ama öyle aman aman bi ağrısı yok 10 dakika içind e de uyusuyo
Tesk.canim hic uyusturma yontemini denemedim once parmak egzersizi kndi prmklrm ve esimin parmaklari birde aparat yapmıştım nefes kegel derken oldu bittiGozun aydin ve hayirli olsun canim sen egzersizlerde uyusturdun mu direkt mi yaptin?
Canmmm hissetmeden penis giriyoYakmasindan gectim vallahi yeter ki uyussun. :) o uyusma hissi nasil oluyor kesinlikle hissetmeden aparati zorlanmadan girdirebiliyor muyuz?
Tamam canım allah sağlıkla kuzucuğu kucağına almayı nasip etsinnnBebek yagi kullaniyordum canim bazende sxtiva jel bazen hicbirsey zaten topu topu 1 ay beraber olduk
Canmmm hissetmeden penis giriyo
Canım sen başta egzersiz yap öyle esli dene çünkü önce beyninin orayaa bise girince acimadigini kabullenmesi lazım zaten sonra da ağrı olmayınca kasmıyorsunValla mucize gibi geliyor boyle deyinceKasma sorunu da olmaz o zaman. Hemen emla edinmem lazim
Canım sen başta egzersiz yap öyle esli dene çünkü önce beyninin orayaa bise girince acimadigini kabullenmesi lazım zaten sonra da ağrı olmayınca kasmıyorsun
Anladım canım saolCanım arkadaşlar genelde rimelden allık fırçasından falan yapmışlardı
Ama bence nette bulabilirsn
Tamam emin ol işe yarayacak bende esli denemedeym ilk ilişki falan geçtik şuan amacım kremi birakmakYok canim ben esli icin degil aparat icin denicem emlayi. Cunku aparatta da sıkınti cekiyorum.
Rica ederimmAnladım canım saol
Tamam emin ol işe yarayacak bende esli denemedeym ilk ilişki falan geçtik şuan amacım kremi birakmak
Mumda neden zorlandin agri mi yapti biraz merak ediyorum k.bkma :)hayir acimiyor hic kesinlikle acı yok sadece baski oluyor biraz kulak cubugundan sonra daha uzun olsun diye goz kalemini strecleyip yaptim itebildigim kadar itmistim sonra kac cm girdi diye ölçmüştüm sonrasinda rimelle denedim farmasi elegant queen diye siyahli mavili rimelim vardi onuda strecledim o da kolaylikla oldu bundan sonra beyaz bakkal mumunu denedim mumda zorlandim tabi ilk zamanlar yapamadim zorda olsa onuda yaptim mumun uzerine kagit havlu sardim strecledim denedim zorlandim ama o da oldu yaptikca vajina alisiyordu daha rahat giriyordu aparatlar en son aparatim pen boyutundaydi bebe yagi ile onu da yapmayi basardim egzersizleri bitirdim esli denemede cok rahat oldu egzersizden yarim saat sonra esli denemeye gecmistim
Msj attim sana canimMerhaba ozel mesajin kapali mi canim senin ..konusmak istedigim birsey var seninle bna yazar misin rica etsem.
sıkıntı degil istedigini sorabilirsin tabi ☺ rimel ve kulak cubugu muma gore daha inceydi mum daha kalin oldugu icin ilk denemede yapamadim ama biraz inat ettim iyice ikindim ve icine sokarkende nefesimi verdim biraz agri oldu cok hafif agrilar tabi icimde biraz tuttum geri cikmasin diye elimle itiyordum itmezsen kendiliginden cikiyor cunku zaten bir kac denemede alistim daha sonrasinda daha buyuk aparatlara da gectim. egzersizleri yaparken beynimi baska yere odakliyordum mesela tv izliyor yada nette takiliyordum o zaman daha iyi oluyorMumda neden zorlandin agri mi yapti biraz merak ediyorum k.bkma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?