Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bende onu kullandım bende de ise yaramadi sonra emla kullandm. Bence çok iyi uyusturuyo

Spreyi de bu sitede bazi arkadaslardan duydum o yuzden kararsiz kaldim acaba sprey ulasamadigim yerlere ulasip uyusturur mu yoksa emla mi alayim bilemedim. Anestol bi sure yakti ondan sonra yanma gitti ama hiiiicc uyusmadi

Spreyi de bu sitede bazi arkadaslardan duydum o yuzden kararsiz kaldim acaba sprey ulasamadigim yerlere ulasip uyusturur mu yoksa emla mi alayim bilemedim. Anestol bi sure yakti ondan sonra yanma gitti ama hiiiicc uyusmadi
Sprey hakkında bi bilgim yok ama emlayi önerebilirim sana. Emla da başta yakıyor ama öyle aman aman bi ağrısı yok 10 dakika içind e de uyusuyo

Mumda neden zorlandin agri mi yapti biraz merak ediyorum k.bkma :)

Of ya eşim tam oraya koyuyor o itecek ben kendimi geriye itiyorum sonrası zaten ağlayış sızlayış benim beynim kabullenmiyor parmağımın neredeyse bir boğumu giriyor ötesi yok diyorum tabi p..s görünce girmez diyorum beynim kabullenmiyor tabi vücudum izin vermiyor ya ben girerse çok değişik bir acı hissedeceğimi sanıyorum yenen arkadaşlar yardım edin lütfen

Mumda neden zorlandin agri mi yapti biraz merak ediyorum k.bkma :)
sıkıntı degil istedigini sorabilirsin tabi ☺ rimel ve kulak cubugu muma gore daha inceydi mum daha kalin oldugu icin ilk denemede yapamadim ama biraz inat ettim iyice ikindim ve icine sokarkende nefesimi verdim biraz agri oldu cok hafif agrilar tabi icimde biraz tuttum geri cikmasin diye elimle itiyordum itmezsen kendiliginden cikiyor cunku zaten bir kac denemede alistim daha sonrasinda daha buyuk aparatlara da gectim. egzersizleri yaparken beynimi baska yere odakliyordum mesela tv izliyor yada nette takiliyordum o zaman daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…