Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki cok buyuk bi aci mi nasil bi aci korkuyorum acikcasi biraz

Yenen arkadaslara bir sey sormak istiyorum.. Hani ayna karsisinda ikindigimizda gordugumuz zar var ya kimininki kucuk delikli kimininki buyuk(benimki boyle) onun goruntusu nasil oluyor tekrar aynada ikindiginizda o kadar merak ediyorum ki lutfen aydinlatin:) p..s denemelerinde yarisini aliyorum esime ve bana gore ama o goruntu degismedi acaba zari bozmadan itekliyor mu yoksa iliski olsa bile goruntu ayni mi kaliyor

O ilişkiye girdikçe açık kaliyo ama tabi durduk yere de orası açık kalmaz üstüne dudak kısmı et falan gelebiliyo

Ayni senin gibiyim Bende

Peki cok buyuk bi aci mi nasil bi aci korkuyorum acikcasi biraz
tarif etmesi biraz zor cok kucuk bir aci dusun zaten kontrol sende oldugu icin korkacak bisey yok aslinda. biraz cesaretle basarabilirsin nasil ki bebekler duse kalka yürüyorsa o is de aslinda biraz oyle yurumeye calisirsan ufak adimlarla devam et durma derim. ☺☺

Ya ben delirecem parmak gitmiyor ilerlemiyor parmağıma leblebi gibi bir şey geliyor hemen çekiyorum ilerisi yok yardım edin kızlar siz nasıl rimel mumla ileliyorsunuz?

Benim pek bilgim yok 3.5 aylik evliyiz ve böyle biseyle karsilasacagimi beklmeiyordum aşama derken deniyoruz olmuyor acaba doktora gitmeyi düşünüyoruz ama yaşadığımız yerde bununla ilgili uzman yok olmadi ankara gitcem gibi ve cnm denedik ce orasi enfeksiyon kapiyor ne yapacagimi bilmiyorum tecrubelerinizle yardimci olurmusunuz

Canim parmagini iterken ıkın ve yavasca asagi dogru yani popo yönüne dogru itekle gittigini görceksin
Ben ilerletmeye çalışıyorum elime hep et parçaları geliyor hani oyuncak tabanca mermisi vardırya onun gibi birşey geliyor hemen çekiyorum eşim 4-12 çalışıyor bende anestol kremi aynamı bebe yağımı aldım egzersiz yapmaya çalışıyorum birde diş fırçasının kalın tarafını stres sardım güya aparat gibi yapıcam ama parmak gitmeyince cesaretim kalmadı ona parmağını aparatı sokmayı başaranlar bir boşluklamı karşılaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…