- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.421
Saol canim insallah sen egzersiz yaparken aci oldu mu peki ve 1 ay boyunca hergun yaptn miOoo hadi bakalım sevindim senin adınaolur demistik
Peki cok buyuk bi aci mi nasil bi aci korkuyorum acikcasi birazsıkıntı degil istedigini sorabilirsin tabi ☺ rimel ve kulak cubugu muma gore daha inceydi mum daha kalin oldugu icin ilk denemede yapamadim ama biraz inat ettim iyice ikindim ve icine sokarkende nefesimi verdim biraz agri oldu cok hafif agrilar tabi icimde biraz tuttum geri cikmasin diye elimle itiyordum itmezsen kendiliginden cikiyor cunku zaten bir kac denemede alistim daha sonrasinda daha buyuk aparatlara da gectim. egzersizleri yaparken beynimi baska yere odakliyordum mesela tv izliyor yada nette takiliyordum o zaman daha iyi oluyor
O ilişkiye girdikçe açık kaliyo ama tabi durduk yere de orası açık kalmaz üstüne dudak kısmı et falan gelebiliyoYenen arkadaslara bir sey sormak istiyorum.. Hani ayna karsisinda ikindigimizda gordugumuz zar var ya kimininki kucuk delikli kimininki buyuk(benimki boyle) onun goruntusu nasil oluyor tekrar aynada ikindiginizda o kadar merak ediyorum ki lutfen aydinlatin:) p..s denemelerinde yarisini aliyorum esime ve bana gore ama o goruntu degismedi acaba zari bozmadan itekliyor mu yoksa iliski olsa bile goruntu ayni mi kaliyor
Yok dudak kismindan bahsetmiyorum vajinanın giriş kismi ikindigimizda daha da buyuyen zardan bahsediyorum ayni mi kaldi goruntusuO ilişkiye girdikçe açık kaliyo ama tabi durduk yere de orası açık kalmaz üstüne dudak kısmı et falan gelebiliyo
Evet Krem kulaniyorum uyusturmasi icin Ve kaganlasmasi icinde kulaniyorum. Esli denemelerde ben asagida oluyorum bacaklarimi aciyorum.Krem falan kullanıyor musun ve esli denemeyi ne pozisyonda yapiyorsun
Bende ayni sekildebende bitmesini bekliyorummm ki :))
Ayni senin gibiyim BendeOf ya eşim tam oraya koyuyor o itecek ben kendimi geriye itiyorum sonrası zaten ağlayış sızlayış benim beynim kabullenmiyor parmağımın neredeyse bir boğumu giriyor ötesi yok diyorum tabi p..s görünce girmez diyorum beynim kabullenmiyor tabi vücudum izin vermiyor ya ben girerse çok değişik bir acı hissedeceğimi sanıyorum yenen arkadaşlar yardım edin lütfen
tarif etmesi biraz zor cok kucuk bir aci dusun zaten kontrol sende oldugu icin korkacak bisey yok aslinda. biraz cesaretle basarabilirsin nasil ki bebekler duse kalka yürüyorsa o is de aslinda biraz oyle yurumeye calisirsan ufak adimlarla devam et durma derim. ☺☺Peki cok buyuk bi aci mi nasil bi aci korkuyorum acikcasi biraz
Yıldım artık 5 ay oldu o zamana kadar yaptım diyordum buradakiler 5-10 vs yazınca oldu bile zaman çok çabuk geçiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum şu işi yapsam miladım olacakAyni senin gibiyim Bende
Canim parmagini iterken ıkın ve yavasca asagi dogru yani popo yönüne dogru itekle gittigini görceksinYa ben delirecem parmak gitmiyor ilerlemiyor parmağıma leblebi gibi bir şey geliyor hemen çekiyorum ilerisi yok yardım edin kızlar siz nasıl rimel mumla ileliyorsunuz?
Banada yardımcı olur musunuzCanim ekim in basinda yendim kasimda hamileydim hemen oldu yani
Kusurabakmayin yazdim ama bende yeni evliyim veee vajinusmusla tanıştıkBanada yardımcı olur musunuz
Olurum tabiki canim hangi asamadasinBanada yardımcı olur musunuz
Olurum tabiki canim hangi asam
Ben ilerletmeye çalışıyorum elime hep et parçaları geliyor hani oyuncak tabanca mermisi vardırya onun gibi birşey geliyor hemen çekiyorum eşim 4-12 çalışıyor bende anestol kremi aynamı bebe yağımı aldım egzersiz yapmaya çalışıyorum birde diş fırçasının kalın tarafını stres sardım güya aparat gibi yapıcam ama parmak gitmeyince cesaretim kalmadı ona parmağını aparatı sokmayı başaranlar bir boşluklamı karşılaşıyorsunuzCanim parmagini iterken ıkın ve yavasca asagi dogru yani popo yönüne dogru itekle gittigini görceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?