Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim anestol seni uyusturdu mu?

E elmaaa050505 sen ve diğer arkadaşlar oncelikle olmuyor yapamiyorum diye bu ise baslamayin lutfen.once bir güzel dus alip odaniza gecin.tuvalet pozisyonunda oturun altıniza bir ayna koyun sizinde kimseden bir farkiniz olmdigini goreceksiniz orada bir deliğin oldugunu ve açıldığı goreceksiniz..sonra bir bebeyagi veya kayganlastirici bir jel ile uzanin yari yatar yari oturur pozisyonda bir kulak çöpüyle baslaybilirsiniz.kulak copune strech i sarin ve burundan nefes alin derince ve agizdan verirken cubugu yavasca itin. Popo yonune dogru itin.inanin sadece kndisi kayıp gidecek.ardindan iki kulak cubugu yapin ayni sekilde..pozisyonu kndiniz ayarlayin nsl rahatsanız aynayida alin karsiniza..sonraki gun olabilir yada ayni gun sicagi sicagina bir kaleme pecete aarip strecleyin aynini yapin bu arada herbirini 5 e kadar sayin icerde bkletin kegel yapin vajinayi sikip bırakın bu kaslarinizi kullnmaniza yardimci olur.aparati sokarkn derin nefes alip burundan..verirken agizdan veripp ikinin ikinmak cok onemli vajina açılıyor..sonra serce parmaginizi isaret ve orta parmagi dediğim sekilde yapin..
Aparat yapamiyorum olmuyor alamiyorum diyenler..kndiniz bunlari astiktan sonra eslerinizle deneyin.boylece kendinizi teslim etmeyi rahat olmayi ogreniyorsunuz..
Esiniz onunuze yada yaniniza gecsin bebeyagini yada kayganlastirici yi parmagina ve vajinaniza surun derin nefes ve ikinarak verirken esiniz ilerletsin.icerde gitgel yapsin orada bekletsin sayin 10 a kadar..hergun bunlari yapin inanin birkac gun icinde p..s i bile alirsiniz.
Yeter ki beyni buna ikna edinn..
Bu arada öncesinde bir uzmana gorunup iliski icin bir sikinti olmadigini doktorunuz soylemisse hic mi hic ertelemeyin..
Tum yazdiklarin tıbben vajinada bir sikintisi olmayanlar icin..
Hepinize bsarilar kizlar hadi hemen baslayin sonra gelsin bebecikler
Ertelemeyin hergun kendinizw bir sure ayirin bu is icin beni de habersiz bırakmayın biraz uzun oldu ama elimden geldiginde anlatmaya calistim.

Çok sagolun ben basaracagima inaniyorumm yapacagim ama bu jeller
In yan etkisi yoktur dimi biz yapmaya çalıştıkca orasi tahris oluyor zorladigimiz icin sanirimm

Hayir tabikide giris bosluk deil canim etlerle kapli etrafi ilerledikten sonra icerisi bosluk ama

Bana anestol diye bir jel. Tavsite etmislerdi cok veya az fark edermi birdebu jellerle hergun egzersiz yapilcak sanırım dimi
Canim anestol uyusturan bir jeldi sanirim.bn hic kullanmadim. Jel kullanmandaki amac vajinan islanmiyorsa kuruluk olmasın tahris olmasin diye.jel kaymayi kolaylastiriyor.cok tahris ediyorsa baska bir jel dene istersen bebeyagi dene bakalim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…