Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende

4.5 aylık evliyim durumum çok kötüydü doktora gittim ama parmak egzersizini tamamlamadan Olmaz dedi. İnşallah Biran önce kurtuluruz
ben başaracağınıza inaniyorum ne insanlar gecti su topikten hepsi yendi..sira sizde haydi kizlaarr egzersize koşun bulun bir firsat yapın.. E Eses1990 sen neredensin bu aradq

Bende

4.5 aylık evliyim durumum çok kötüydü doktora gittim ama parmak egzersizini tamamlamadan Olmaz dedi. İnşallah Biran önce kurtuluruz
Parmak egzersizi hergun yapilcak sanirim dimi kadin dogumami gititniz uzman olan bir doktorami biz trabzondayiz ankara da olsak bu işin uzmanina gitcem ama esimin isinden dolayı suan gidemioruz

ben başaracağınıza inaniyorum ne insanlar gecti su topikten hepsi yendi..sira sizde haydi kizlaarr egzersize koşun bulun bir firsat yapın.. E Eses1990 sen neredensin bu aradq
İnşallah başarırız uzun süredir burdaydım ama rahatsızlığımdan dolayı ara verdim önceden çok kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim önceden bacağımı bile açamıyorum

Parmak egzersizi hergun yapilcak sanirim dimi kadin dogumami gititniz uzman olan bir doktorami biz trabzondayiz ankara da olsak bu işin uzmanina gitcem ama esimin isinden dolayı suan gidemioruz
canim sen şuanda bi kadin dogum doktoruna bir gorun istersen once bir sikintin olmdigini ogren icin rahatlasin.sen vajinusmus konusunda uzman bir doktor ariyorsan o ayri orada var mi bilmem ama once bi bunu yap vakit gecirme..daha cok yenisin cunku

Bende başka şehirde yaşıyorum ama kısa süreliğine Ankara’ya bir doktora geldim devlet hastanesiydi çok iyiydi o beni sakinleştirdi elime maket vajina verdi orda egzersizleri yaptırdı ama oranın açık olduğuna inandım. Sonra ilerlemeye başladım

Hemen gitcem kisa2 zamanda eşim hic sıkıntı yapma olacak diyor ama ben işte bebek icin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…