Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eğer hiç başlamadıysan önce nefes egzersizleri ile yap . Oturduğunda kalktığında otobüste tv izlerken de yap Bana doktor öyle demişti . Aynayı da karşına al nefes al ver ıkın canim
Yaaaa cokkk sağolun cokkk tesekkurler insalah basaracagizzz insallah buluşma noktamiz burasi olcak dimi sizi nle hep gorisebilcekmiyiz acaba

Arkadaşlar ben de yeni yendim ikinci ilişki olmadan adet oldum benim sorunum ilk başta bir şey yoktu fakat o aşamaya gelince canım yanıyor eşimi itiyordum bi gün anestol verdi doktor sonra emla yi kendim aldım bi halta yaramadı bi gece mutsuzca nasıl olsa yine olmayacak dedim az bi şey anestol sürdüm ve zeytin yağı sürdüm kayganlaştırıcı olarak o gece oldu acı oldu evet ama çok az öyle sandığım gibi değil 'di ama ikinci deneme yarın yapacam onun için gerginim biz doğru pozisyonu bulamadık gitti bu konuda yardım bekliyorum

KIZLAR bende vajınusmusum 1 buçuk yıllık evliyim yazıorum arada buraya bugün eşimle kavga ettik ailesini aradı ben bu kadını benimseyemiorum artık karım degıl gıbı laflar etti telefonu kapattı artık boşanmak istıyorum dedi sabahtan beri aglıyorum yemin ederm dünyam başıma yıkıldı elim kolum bağlı resmen adam artık boşanmak istediğini söyledi katlanamıorm dayanamıyorum artık ben çıldıracam vallah ne yapmalıyım bu vajinusmus ilişkiye girememkten oluyo hrsey nefret ediyorum kendimden de eşimden de artık

Canım benim eğer sırf bu yüzden sana sırtını dönüyorsa yapacak bi şey doktora gidin önce jinekolog ondan sonra da psikolog a gidin

Aynen oyle aekadasim yeni evlisiniz sanirim bana da bebeyagi onerildi ama ayni aci bende de oluyor ve yanma okuyor ne yapcam bilmiyorum

Sen egzersiz yaptin mi canim?

Canım ya üzüldüm senin için. İnsaAllah düzelir. Eğer buysa sorun muhakkak bir destek alın. Bu bir süreç ve sizin sorununuz senin değil. Eşlerin sabri çok çok önemli .

Evet yapıodm yeni adet olmaya başladm
Üzüldüm canim malesef ki cinsellik evliligin büyük bölümünü oluşturuyo hic doktora gittin mi esin maddi olarak karsilamiyosa bi altının fln varsa bozdur git doktora 1.5 sene demek ki kendi basina aşamıyosun herkesin psikolojisi evde aşicak yapıda degil

bir kere denedim ama olmadi birakmadim ama suan adetim yaklasti yapmiyorum

İnsaAllah uzatmadan bitiverir dertiniz. Buraya denk gelmeniz çok iyi olmuş Ben çok geç denk geldim buraya. Elbet bir gün olur diye ertelemeyin. 1,5 yıl boyunca hep basaricam bugün olucak diye diye gecirdim. 1.5 yıl sonra uzmandan destek aldım.onun üzerine çok şükür yol katettik. Şuan belki tam yenmiş değilim ama o kadar değişti ki hayatım elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…