- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.521
Teşekkür ederim :)Cok tesekkurler. Umarim senin de iyi haberlerini aliriz arkadasim. Nefes egzersizini 10 dk yapiyordum kegele baslamadan once. Şöyle ki icimden 1den 2 ye kadar sayarak nefes alip sonra 1den 4 e kadar sayarak nefesimi veriyordum . Dogrusu burundan alip burundan nefes vermek ama doktorum burundan aldigim nefesi agzimdan vermemi soylemisti. Kegele de pelvik kaslarını kesfederek baslayabilirsin. Bunu kesfetmek icin kucuk tuvaletini yaparken birden cisini tut ve tekrar birak. Iste tam o anda tutup tekrar birakmani saglayan kas pelvik kaslarin ve kegelle calistirman gereken kas da o. Ben kegeli en rahat sirt ustu yatarak yapiyordum . Sen de rahat hissettigin sekilde yapabilirsin . Gun icinde koltukta otururken bile rahatca yapilabiliyor. Bir de dogru kegelde karnındaki kaslar kasilmiyor eger karnında kasilma hissedersen dogru kasi calistirmiyorsun demektir. Zaten yaptikca alisacaksin ve dogru kası calistirip kisa surede sonucu goreceksin arkadasim kolayliklar diliyorum . :)
Peki o malum soru penis denemesinde caniniz yandi mi ve 2 parmaktan sonra hemen gectiniz mi denemeyeMerhaba arkadaşlar ! :)
Ben de yaklaşık 1 ay öncesine kadar vajinismustum. 1 aylık bir tedavi sürecinden sonra kolaylıkla vajinismusu yendim. Cinsel terapi eğitimi almış bir kadın doğum doktorundan yardım aldım ve bana verdiği ödevleri eksiksiz olarak uyguladım. Ayrıca tedavi dönemimde vajinismusu yenen ve tecrübelerini burada paylaşan arkadaşlarımızın yazılarını okudum her gün. Bu da bana inanılmaz bir motivasyon sağladı. Tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza biraz olsun motivasyon sağlamak amacıyla ben de tecrübelerimi burada paylaşmak istedim.
Cinsellikle ilgili konularda bilgi sahibi olduğunu zanneden biriydim. Ta ki düğün gecemde malum durumla karşılaşana kadar. Psikolojik ve fizyolojik olarak hazır olduğumu zannettiğim halde bir türlü rahatlayamamış ve eşimle beraber olamamıştım. Neyse ki eşim bu konuyu dert etmedi ve bunun stresle veya başka bir sürü şeyle ilgili olabileceğini ,üzülmemem gerektiğini söyleyerek beni teselli etti. Balayında da aynı durum devam edince bir şeylerin ters gittiğini anladım. Duvara çarpma hissi ve titremeler her şeyi daha da zorlaştırmaya başlamıştı. Vajinismus konusunda az çok bilgi sahibiydim ancak ilk aşamada bunu kabul etmek istemedim.
Birçok başarısız denemeden ve çok yıpratıcı geçen 1.5 aylık bir dönemden sonra artık kendime vajinismus olduğumu kabul ettirdim . Bundan sonraki süreç oldukça sıkıntılıydı. Genelde pozitif olmasıyla bilinen bir insan olmama rağmen bu dönemde aklım sürekli bu konuya takıldığı için gergin ve sinirli biri haline dönüşmüştüm. Aklımda sürekli bu neden böyle oldu, neden benim normal bir cinsel hayatım olamıyor gibi sorular dönüp duruyordu. Bu nedenle iş yaşamımda da başarısızlıklar yaşamaya başlamıştım. Eşim bu dönemde bana ne kadar destek olduysa da onu saçma konularla ilgili istemeden kırdığım zamanlar oldu. Vajinismus olan çoğu kadın benzer şeyleri yaşıyor ve kendini yıpratıyor maalesef.
Bir taraftan da sürekli internetten bu hastalığın nedenlerini ve tedavisini araştırıyordum. Biliyorsunuz ki bu hastalığın birçok nedeni olabiliyor. Benim nedenimin ise kendimi ve vücudumu tanımamak olduğunu fark ettim. Kendimi tanımak için ayna egzersizi gibi egzersizler yapmam gerektiğini öğrenmiştim ancak kendini disipline edebilen biri olmadığım için bir uzmandan yardım almam gerektiğinin farkındaydım. Bu konuda hangi cinsel terapistten yardım alabileceğimi araştırdım ve özel bir hastanede görev yapan cinsel terapi eğitimi almış olan doktorumu buldum.
Doktorum ilk seansta kısa bir muayeneden sonra 4. derece vajinismus olduğumu söyledi. Bilindiği gibi tedavinin ilk aşaması nefes,kegel ve ayna egzersizleri. Bunların gerçekten çok faydasını gördüm. Parmak egzersizine geçmeden mutlaka bunlara bolca zaman ayırın arkadaşlar. Özellikle kegel egzersizi sürekli ve düzenli yapınca etkisini kısa sürede gösteriyor. Ben günde 25 tekrarla başlayıp 100 e kadar çıktım.Ayrıca doktorum bu egzersizler sırasında neler hissettiğimi yazmamı söyledi. Böylece bilinçaltımda bu hastalığa neden olan kilit şeyleri bulabilecektik.Bunun da çok faydasını gördüm. İlk olarak vücudumu tanımadığım için cinsellikten keyif almayı bilmediğimi fark ettim .Cinselliği sadece yapılması gereken bir şeymiş gibi görüyordum sanki . Size önerim tedaviye şu bilinçle başlamanız olabilir ; 'Cinsellik çok keyifli bir şey ve ben kasılarak , gerilerek kendimi bundan mahrum bırakıyorum. Sonunda mutlu olacağım ve keyif alacağım bir şeyden kaçmama neden olan bütün olumsuz düşüncelerden arınarak kendimi tedavi edeceğim.' Tedaviye başladığım günden beri kendimi bu şekilde telkin ettim ve çok işe yaradığını söyleyebilirim. Bunu zorunda olduğunuz için değil, yapmaktan keyif duyacağınız için yapacağınızı kendinize hatırlatırsanız daha rahat olabilirsiniz.
Parmak egzersizleri aşaması benim için çok kolay başlamadı. İlk 3-4 gün 1. boğumdan ileri gidemedim. Defterime bunu yaparken çok gerildiğimi ve bu egzersizi anlamsız bulduğumu yazmıştım. Bu zamana kadar vücudunu tanımaya yeltenmemiş bir insan olarak bunun benim için anlamlı ve keyifli bir şey olması beklenemezdi tabi ki. Ama bunun tedavinin en önemli aşaması olduğunun farkındaydım. Vajinayı tam anlamıyla tanımaya ancak bu şekilde başlayabilirdim. Kendime yine bu egzersizlerin sonunun keyif verici bir şeye bağlanacağını ve tedavi için ne gerekiyorsa yapmam gerektiğini hatırlattım. Sonraki günlerde böyle düşünerek ve kendimi rahatlatarak son boğuma kadar gelmeyi başardım. Parmak egzersizleri gerçekten vajinayı tanımamız ve beynimize oraya bir şeyin girebileceğini kabul ettirmemiz için çok iyi oluyor. Doktorum bana takıldığım ve acı hissettiğim yerde kegel ve nefes egzersizi yaparak kendimi rahatlatmamı söylemişti ve ben de öyle yaparak bu egzersizleri tamamladım. 2 parmağa geçtiğimde zorlanmıştım ve bir türlü ilerleyememiştim. Kendimce eğer kegel yaptıktan sonra iyice ıkınırsam her şeyin daha iyi olacağını düşündüm ve ıkındıktan sonra zaten vajinanın parmağımı bir vakum gibi içeri çektiğini gördüm. Vajinayla ilgili bilmediğim bir şey daha öğrenmiştim ve bu bana güç verdi. Orası zaten görevini yapmaya hazırdı .İyice ıkınmak, hem bu aşamada hem de penis aşamasında her şeyi daha da kolaylaştırıyor. Bu sayede parmak egzersizlerinin devamı ve penis aşaması daha kolay oldu.
Vajinismusu yenmenin en önemli noktası kendinize inanmak ve kendinizi iyi tanımak arkadaşlar. Bir uzmandan yardım alarak bunu çözmek en iyisi ama kendi başına yenen çok kişi de var . Herkesin kişiliği , psikolojisi ve yaşadığı şartlar farklı .
Eğer tedaviye bu hastalığı yaşamanıza neden olan şeyi bularak başlarsanız inanın daha kolay oluyor. Kendinize o olumsuz düşünceyi aklınızdan atmaya yarayacak bir motivasyon cümlesi oluşturabilirsiniz. Ve karamsarlığa düştüğünüz zaman bu cümleyi tekrarlayarak kendinize telkinde bulunabilirsiniz. Egzersizleri yaparken motivasyonunuz düşerse bu çok işe yarayacaktır.
Parmak , nefes ve kegel egzersizlerini her gün yaparsanız e bir de kendinizi bu konuda olumlu düşünmeye ikna ederseniz mutlu son çok yakındır arkadaşlar , inanın . :)
Merhaba arkadaşlar ! :)
Ben de yaklaşık 1 ay öncesine kadar vajinismustum. 1 aylık bir tedavi sürecinden sonra kolaylıkla vajinismusu yendim. Cinsel terapi eğitimi almış bir kadın doğum doktorundan yardım aldım ve bana verdiği ödevleri eksiksiz olarak uyguladım. Ayrıca tedavi dönemimde vajinismusu yenen ve tecrübelerini burada paylaşan arkadaşlarımızın yazılarını okudum her gün. Bu da bana inanılmaz bir motivasyon sağladı. Tedavi sürecinde olan arkadaşlarımıza biraz olsun motivasyon sağlamak amacıyla ben de tecrübelerimi burada paylaşmak istedim.
Cinsellikle ilgili konularda bilgi sahibi olduğunu zanneden biriydim. Ta ki düğün gecemde malum durumla karşılaşana kadar. Psikolojik ve fizyolojik olarak hazır olduğumu zannettiğim halde bir türlü rahatlayamamış ve eşimle beraber olamamıştım. Neyse ki eşim bu konuyu dert etmedi ve bunun stresle veya başka bir sürü şeyle ilgili olabileceğini ,üzülmemem gerektiğini söyleyerek beni teselli etti. Balayında da aynı durum devam edince bir şeylerin ters gittiğini anladım. Duvara çarpma hissi ve titremeler her şeyi daha da zorlaştırmaya başlamıştı. Vajinismus konusunda az çok bilgi sahibiydim ancak ilk aşamada bunu kabul etmek istemedim.
Birçok başarısız denemeden ve çok yıpratıcı geçen 1.5 aylık bir dönemden sonra artık kendime vajinismus olduğumu kabul ettirdim . Bundan sonraki süreç oldukça sıkıntılıydı. Genelde pozitif olmasıyla bilinen bir insan olmama rağmen bu dönemde aklım sürekli bu konuya takıldığı için gergin ve sinirli biri haline dönüşmüştüm. Aklımda sürekli bu neden böyle oldu, neden benim normal bir cinsel hayatım olamıyor gibi sorular dönüp duruyordu. Bu nedenle iş yaşamımda da başarısızlıklar yaşamaya başlamıştım. Eşim bu dönemde bana ne kadar destek olduysa da onu saçma konularla ilgili istemeden kırdığım zamanlar oldu. Vajinismus olan çoğu kadın benzer şeyleri yaşıyor ve kendini yıpratıyor maalesef.
Bir taraftan da sürekli internetten bu hastalığın nedenlerini ve tedavisini araştırıyordum. Biliyorsunuz ki bu hastalığın birçok nedeni olabiliyor. Benim nedenimin ise kendimi ve vücudumu tanımamak olduğunu fark ettim. Kendimi tanımak için ayna egzersizi gibi egzersizler yapmam gerektiğini öğrenmiştim ancak kendini disipline edebilen biri olmadığım için bir uzmandan yardım almam gerektiğinin farkındaydım. Bu konuda hangi cinsel terapistten yardım alabileceğimi araştırdım ve özel bir hastanede görev yapan cinsel terapi eğitimi almış olan doktorumu buldum.
Doktorum ilk seansta kısa bir muayeneden sonra 4. derece vajinismus olduğumu söyledi. Bilindiği gibi tedavinin ilk aşaması nefes,kegel ve ayna egzersizleri. Bunların gerçekten çok faydasını gördüm. Parmak egzersizine geçmeden mutlaka bunlara bolca zaman ayırın arkadaşlar. Özellikle kegel egzersizi sürekli ve düzenli yapınca etkisini kısa sürede gösteriyor. Ben günde 25 tekrarla başlayıp 100 e kadar çıktım.Ayrıca doktorum bu egzersizler sırasında neler hissettiğimi yazmamı söyledi. Böylece bilinçaltımda bu hastalığa neden olan kilit şeyleri bulabilecektik.Bunun da çok faydasını gördüm. İlk olarak vücudumu tanımadığım için cinsellikten keyif almayı bilmediğimi fark ettim .Cinselliği sadece yapılması gereken bir şeymiş gibi görüyordum sanki . Size önerim tedaviye şu bilinçle başlamanız olabilir ; 'Cinsellik çok keyifli bir şey ve ben kasılarak , gerilerek kendimi bundan mahrum bırakıyorum. Sonunda mutlu olacağım ve keyif alacağım bir şeyden kaçmama neden olan bütün olumsuz düşüncelerden arınarak kendimi tedavi edeceğim.' Tedaviye başladığım günden beri kendimi bu şekilde telkin ettim ve çok işe yaradığını söyleyebilirim. Bunu zorunda olduğunuz için değil, yapmaktan keyif duyacağınız için yapacağınızı kendinize hatırlatırsanız daha rahat olabilirsiniz.
Parmak egzersizleri aşaması benim için çok kolay başlamadı. İlk 3-4 gün 1. boğumdan ileri gidemedim. Defterime bunu yaparken çok gerildiğimi ve bu egzersizi anlamsız bulduğumu yazmıştım. Bu zamana kadar vücudunu tanımaya yeltenmemiş bir insan olarak bunun benim için anlamlı ve keyifli bir şey olması beklenemezdi tabi ki. Ama bunun tedavinin en önemli aşaması olduğunun farkındaydım. Vajinayı tam anlamıyla tanımaya ancak bu şekilde başlayabilirdim. Kendime yine bu egzersizlerin sonunun keyif verici bir şeye bağlanacağını ve tedavi için ne gerekiyorsa yapmam gerektiğini hatırlattım. Sonraki günlerde böyle düşünerek ve kendimi rahatlatarak son boğuma kadar gelmeyi başardım. Parmak egzersizleri gerçekten vajinayı tanımamız ve beynimize oraya bir şeyin girebileceğini kabul ettirmemiz için çok iyi oluyor. Doktorum bana takıldığım ve acı hissettiğim yerde kegel ve nefes egzersizi yaparak kendimi rahatlatmamı söylemişti ve ben de öyle yaparak bu egzersizleri tamamladım. 2 parmağa geçtiğimde zorlanmıştım ve bir türlü ilerleyememiştim. Kendimce eğer kegel yaptıktan sonra iyice ıkınırsam her şeyin daha iyi olacağını düşündüm ve ıkındıktan sonra zaten vajinanın parmağımı bir vakum gibi içeri çektiğini gördüm. Vajinayla ilgili bilmediğim bir şey daha öğrenmiştim ve bu bana güç verdi. Orası zaten görevini yapmaya hazırdı .İyice ıkınmak, hem bu aşamada hem de penis aşamasında her şeyi daha da kolaylaştırıyor. Bu sayede parmak egzersizlerinin devamı ve penis aşaması daha kolay oldu.
Vajinismusu yenmenin en önemli noktası kendinize inanmak ve kendinizi iyi tanımak arkadaşlar. Bir uzmandan yardım alarak bunu çözmek en iyisi ama kendi başına yenen çok kişi de var . Herkesin kişiliği , psikolojisi ve yaşadığı şartlar farklı .
Eğer tedaviye bu hastalığı yaşamanıza neden olan şeyi bularak başlarsanız inanın daha kolay oluyor. Kendinize o olumsuz düşünceyi aklınızdan atmaya yarayacak bir motivasyon cümlesi oluşturabilirsiniz. Ve karamsarlığa düştüğünüz zaman bu cümleyi tekrarlayarak kendinize telkinde bulunabilirsiniz. Egzersizleri yaparken motivasyonunuz düşerse bu çok işe yarayacaktır.
Parmak , nefes ve kegel egzersizlerini her gün yaparsanız e bir de kendinizi bu konuda olumlu düşünmeye ikna ederseniz mutlu son çok yakındır arkadaşlar , inanın . :)
Dua ederim tabii ki .:) Umarim yakin zamanda herkes bunun ustesinden gelir . Pes etmeden calisinca olmamasi icin hic bir neden yok. Inaniyorum ki bu konuda kafa yoran ugrasan her arkadasimiz basariya ulasacak. Tedavi olmayi istemek ve buraya yazip cozum aramak yenmek icin cok onemli bir adim . Guzel haberlerin her gun artmasini dilerimYardimci olmak icin uzun uzun yazmissin ne guzel anlatmissin cok tesekkur ederiz. Bizlere de dua et lutfen biz de gelip paylasalim boyle...
Merhabalar. Oncelikle parmak egzersizlerini rahat bir sekilde yapabildigimi dusundukten sonra peni asamasina gectim .Doktor kontrolunde ilerledigim icin zaten bu sure icinde penis asamasini yasaklamisti. Hafta hafta gittik . 1 hafta devamli 1. Parmagi denedim. Kimisi icin 3-4 gun olabilir bu periyot ama ben anca 1 haftada rahatlayabilmistim.1 haftanin sonunda rahat yapmaya baslayinca 2 parmaga gectim 2.hafta. 2 parmaga gecince de 2 parmak yanyana duracak sekilde degil ust uste duracak sekilde denemek gerekiyor. Orta parmagini isaret parmaginin ustune koyarak yani . 3.hafta da 3. Parmaga geciriyorlar genelde sanirim ama ben onu yapamadigim icin doktorum es parmagina gecmemi soylemisti. Esinin parmaginda da asamalar yine ayni ilk 1 parmak sonra 2 parmak calismasi yapiliyor. Bu asama biraz daha zor gelebilir ilk basta ama hic korkmayin nefes ve kegelle devamli kendinizi rahatlatin ve kastiginiz zaman kendinizi kasmadan iyice ikinin goruceksiniz rahatca olacak. Bu asama da bittikten sonra penise gecilebilir. Benim toplam parmak egsersizi 4 hafta surmustu ama dedigim gibi bu sure herkese gore degisebilir. Iyice rahat hissedince diger asamaya gecmek onemli olan. 5.haftada penis asamasina gecmistik. Ilk 4 gun zorlandim ve cok kasmasam da acı duyuyordum sadece basini alabilmistim. Onda da hic aceleye gerek yok . Yine nefes ve kegelle kendini rahatlatip guzel dusununce kaslar aciliyor. Ve ne acı ne de agri kaliyor. Biraz baski hissi ve sizlama olabilir cok normal. Deneme yaptikca o da azaliyor. Ben penisi denemeye baslamamin 5.gununde basardim ve cok buyuk bir aci ,yanma, agri vs hissetmedim .Sadece biraz sizlama ve basinc hissettim diyebilirim. Doktor ustte olmamin daha rahat olacagini soylemisti genelde de oyle oluyormus kontrol kadinda oldugu icin ama nedense ben oyle daha cok kastim. Bu da kisiden kisiye degisiyor sanirim . Kegel yapmaya alistigim sirt ustu pozisyonu sectim o yuzden denemeleri yaparken. Kolay gelsin deneme yaptikca alisacak ve basaracaksiniz eminim .Peki o malum soru penis denemesinde caniniz yandi mi ve 2 parmaktan sonra hemen gectiniz mi denemeye
Tartışma sebebiniz cinsellik mi canmKIZLAR bende vajınusmusum 1 buçuk yıllık evliyim yazıorum arada buraya bugün eşimle kavga ettik ailesini aradı ben bu kadını benimseyemiorum artık karım degıl gıbı laflar etti telefonu kapattı artık boşanmak istıyorum dedi sabahtan beri aglıyorum yemin ederm dünyam başıma yıkıldı elim kolum bağlı resmen adam artık boşanmak istediğini söyledi katlanamıorm dayanamıyorum artık ben çıldıracam vallah ne yapmalıyım bu vajinusmus ilişkiye girememkten oluyo hrsey nefret ediyorum kendimden de eşimden de artık
Normal canm bende de oluyodu ama alışınca geçiyorIki parmak iki bogumdayim ama parmaklari cikartirken biraz sızı oluyor normal mi ? Eldiven kullanıyorum bebe yağı sürüp
Eşinle bu konuyu konuşsabiliyor musunuz?Ben egsersiz yapiyorum apartlarla hatta penis boyutunu bile kolaylikla yapiyorum ama is esli denemeye gelince baska oluyor kasiliyorum basini bile alamiyorum aci hissediyorum.. Nasil yapicam ne yapicam bilmiyorum kendime kiziyorum.. apartla cok rahatim Ama esli deneme öldürüyor beni
eşli başka oyunlar denediniz mi?Bende ayni durumdayim egsersizlerde cok iyi geciyor penis boyutunu bile aliyorum icime Ama esli denemede kasiliyorum
doğru yaoparsan zarar vermezsin. Yöntemi öğrenmen gerek. zaten zarar vermen çok zor ..parmak la egzersiz yapsam kendi kendi me zarar vermiş olmaz miyim doğru mu yapıyorum nasıl bilecem
Tartışma sebebiniz cinsellik mi canm
Cok tesekkurler ayrintili bilgiler icinMerhabalar. Oncelikle parmak egzersizlerini rahat bir sekilde yapabildigimi dusundukten sonra peni asamasina gectim .Doktor kontrolunde ilerledigim icin zaten bu sure icinde penis asamasini yasaklamisti. Hafta hafta gittik . 1 hafta devamli 1. Parmagi denedim. Kimisi icin 3-4 gun olabilir bu periyot ama ben anca 1 haftada rahatlayabilmistim.1 haftanin sonunda rahat yapmaya baslayinca 2 parmaga gectim 2.hafta. 2 parmaga gecince de 2 parmak yanyana duracak sekilde degil ust uste duracak sekilde denemek gerekiyor. Orta parmagini isaret parmaginin ustune koyarak yani . 3.hafta da 3. Parmaga geciriyorlar genelde sanirim ama ben onu yapamadigim icin doktorum es parmagina gecmemi soylemisti. Esinin parmaginda da asamalar yine ayni ilk 1 parmak sonra 2 parmak calismasi yapiliyor. Bu asama biraz daha zor gelebilir ilk basta ama hic korkmayin nefes ve kegelle devamli kendinizi rahatlatin ve kastiginiz zaman kendinizi kasmadan iyice ikinin goruceksiniz rahatca olacak. Bu asama da bittikten sonra penise gecilebilir. Benim toplam parmak egsersizi 4 hafta surmustu ama dedigim gibi bu sure herkese gore degisebilir. Iyice rahat hissedince diger asamaya gecmek onemli olan. 5.haftada penis asamasina gecmistik. Ilk 4 gun zorlandim ve cok kasmasam da acı duyuyordum sadece basini alabilmistim. Onda da hic aceleye gerek yok . Yine nefes ve kegelle kendini rahatlatip guzel dusununce kaslar aciliyor. Ve ne acı ne de agri kaliyor. Biraz baski hissi ve sizlama olabilir cok normal. Deneme yaptikca o da azaliyor. Ben penisi denemeye baslamamin 5.gununde basardim ve cok buyuk bir aci ,yanma, agri vs hissetmedim .Sadece biraz sizlama ve basinc hissettim diyebilirim. Doktor ustte olmamin daha rahat olacagini soylemisti genelde de oyle oluyormus kontrol kadinda oldugu icin ama nedense ben oyle daha cok kastim. Bu da kisiden kisiye degisiyor sanirim . Kegel yapmaya alistigim sirt ustu pozisyonu sectim o yuzden denemeleri yaparken. Kolay gelsin deneme yaptikca alisacak ve basaracaksiniz eminim .
Canim yanlis yaptigin bir sey yok sadece sabirli ol. Denemekten vazgecme. Basarisiz denemelerin umudunu kirmasina izin verme. Bunun dogamizda oldugunu ve kadinlarin bunu zevk alarak yaptiklarini unutma. Hayalinde iliskiye kolaylikla girdigini canlandir. Bunu terapistim onermisti. Ben de cok zor bir surec atlattim ve simdi normal dogumla bebegimi kucagima aldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Denemeleri neyle yapıyorsunuz aparat mi kullanıyorsun
Cinsellik canm annesini arayıp ben bu kadını benimseyemiom kadınım gibi görmüorum dedi resmen gururum incindi napcagımı bilmiorum cıkmazdayım oysaki adetim bitince nasıl hevesliysim egzersz yapmak için içimdeki tüm hevesi kırdı aldı
Rica ederim , akliniza takilan bir sey oldugunda her zaman sorabilirsiniz.Cok tesekkurler ayrintili bilgiler icin
Esin de bu süreçte yıpranma ama tabiki tavrı hoş değil. Bizimde eşimle aramızda bu sebepten tartışmalar olyordu. Hatta esim bana kendini hazir hissetmeden denemeyelim dedi. Ama hepsi gecti gitti. Sen sakın pes etme egzersiz yap. Esin de senin cabani gördükçe destek olacaktırCinsellik canm annesini arayıp ben bu kadını benimseyemiom kadınım gibi görmüorum dedi resmen gururum incindi napcagımı bilmiorum cıkmazdayım oysaki adetim bitince nasıl hevesliysim egzersz yapmak için içimdeki tüm hevesi kırdı aldı
Parmak egzersizlerini rahat bi şekild e yapıp sadece p.te mi sorun yaşıyorsun canmteşekkür ederim canım. allah bize de nasip etsin inşallah. vajinismus o kadar beter bişey ki bebek umudumu dahi kaybettim. hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi. hele çeyizimdeki özene bezene aldığım dantelli iç çamaşırlarını giyememek.. umutsuzluk, hayal kırıklığı, çaresizlik... her egzersizde "az kaldı hissediyorum" diyorum. her penis denemesinde sil baştan umutsuzluğuma geri dönüyorum.
aparat olmuyor bende, parmak egzersizi yapıyorum.
Cinsellik canm annesini arayıp ben bu kadını benimseyemiom kadınım gibi görmüorum dedi resmen gururum incindi napcagımı bilmiorum cıkmazdayım oysaki adetim bitince nasıl hevesliysim egzersz yapmak için içimdeki tüm hevesi kırdı aldı
Parmak egzersizlerini rahat bi şekild e yapıp sadece p.te mi sorun yaşıyorsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?