Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim :)

Peki o malum soru penis denemesinde caniniz yandi mi ve 2 parmaktan sonra hemen gectiniz mi denemeye

Yardimci olmak icin uzun uzun yazmissin ne guzel anlatmissin cok tesekkur ederiz. Bizlere de dua et lutfen biz de gelip paylasalim boyle...

Yardimci olmak icin uzun uzun yazmissin ne guzel anlatmissin cok tesekkur ederiz. Bizlere de dua et lutfen biz de gelip paylasalim boyle...
Dua ederim tabii ki .:) Umarim yakin zamanda herkes bunun ustesinden gelir . Pes etmeden calisinca olmamasi icin hic bir neden yok. Inaniyorum ki bu konuda kafa yoran ugrasan her arkadasimiz basariya ulasacak. Tedavi olmayi istemek ve buraya yazip cozum aramak yenmek icin cok onemli bir adim . Guzel haberlerin her gun artmasini dilerim

Peki o malum soru penis denemesinde caniniz yandi mi ve 2 parmaktan sonra hemen gectiniz mi denemeye
Merhabalar. Oncelikle parmak egzersizlerini rahat bir sekilde yapabildigimi dusundukten sonra peni asamasina gectim .Doktor kontrolunde ilerledigim icin zaten bu sure icinde penis asamasini yasaklamisti. Hafta hafta gittik . 1 hafta devamli 1. Parmagi denedim. Kimisi icin 3-4 gun olabilir bu periyot ama ben anca 1 haftada rahatlayabilmistim.1 haftanin sonunda rahat yapmaya baslayinca 2 parmaga gectim 2.hafta. 2 parmaga gecince de 2 parmak yanyana duracak sekilde degil ust uste duracak sekilde denemek gerekiyor. Orta parmagini isaret parmaginin ustune koyarak yani . 3.hafta da 3. Parmaga geciriyorlar genelde sanirim ama ben onu yapamadigim icin doktorum es parmagina gecmemi soylemisti. Esinin parmaginda da asamalar yine ayni ilk 1 parmak sonra 2 parmak calismasi yapiliyor. Bu asama biraz daha zor gelebilir ilk basta ama hic korkmayin nefes ve kegelle devamli kendinizi rahatlatin ve kastiginiz zaman kendinizi kasmadan iyice ikinin goruceksiniz rahatca olacak. Bu asama da bittikten sonra penise gecilebilir. Benim toplam parmak egsersizi 4 hafta surmustu ama dedigim gibi bu sure herkese gore degisebilir. Iyice rahat hissedince diger asamaya gecmek onemli olan. 5.haftada penis asamasina gecmistik. Ilk 4 gun zorlandim ve cok kasmasam da acı duyuyordum sadece basini alabilmistim. Onda da hic aceleye gerek yok . Yine nefes ve kegelle kendini rahatlatip guzel dusununce kaslar aciliyor. Ve ne acı ne de agri kaliyor. Biraz baski hissi ve sizlama olabilir cok normal. Deneme yaptikca o da azaliyor. Ben penisi denemeye baslamamin 5.gununde basardim ve cok buyuk bir aci ,yanma, agri vs hissetmedim .Sadece biraz sizlama ve basinc hissettim diyebilirim. Doktor ustte olmamin daha rahat olacagini soylemisti genelde de oyle oluyormus kontrol kadinda oldugu icin ama nedense ben oyle daha cok kastim. Bu da kisiden kisiye degisiyor sanirim . Kegel yapmaya alistigim sirt ustu pozisyonu sectim o yuzden denemeleri yaparken. Kolay gelsin deneme yaptikca alisacak ve basaracaksiniz eminim .

Tartışma sebebiniz cinsellik mi canm

Eşinle bu konuyu konuşsabiliyor musunuz?

Cok tesekkurler ayrintili bilgiler icin

Cinsellik canm annesini arayıp ben bu kadını benimseyemiom kadınım gibi görmüorum dedi resmen gururum incindi napcagımı bilmiorum cıkmazdayım oysaki adetim bitince nasıl hevesliysim egzersz yapmak için içimdeki tüm hevesi kırdı aldı

teşekkür ederim canım. allah bize de nasip etsin inşallah. vajinismus o kadar beter bişey ki bebek umudumu dahi kaybettim. hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi. hele çeyizimdeki özene bezene aldığım dantelli iç çamaşırlarını giyememek.. umutsuzluk, hayal kırıklığı, çaresizlik... her egzersizde "az kaldı hissediyorum" diyorum. her penis denemesinde sil baştan umutsuzluğuma geri dönüyorum.

Denemeleri neyle yapıyorsunuz aparat mi kullanıyorsun

aparat olmuyor bende, parmak egzersizi yapıyorum.

inanamıyorum bu anlattıklarına sen bu adamın seni sevdiğinden emin misin gerçekten?

Esin de bu süreçte yıpranma ama tabiki tavrı hoş değil. Bizimde eşimle aramızda bu sebepten tartışmalar olyordu. Hatta esim bana kendini hazir hissetmeden denemeyelim dedi. Ama hepsi gecti gitti. Sen sakın pes etme egzersiz yap. Esin de senin cabani gördükçe destek olacaktır

Parmak egzersizlerini rahat bi şekild e yapıp sadece p.te mi sorun yaşıyorsun canm

Gerçekten çok ayıp etmiş eşiniz.
Bizde de sıkıntı oldu ama yine de bir gün olsun eşimden yana yanlış birşey duymadımda görmedim de.
3ay çektim bu illeti. Allah herkesi kurtarsın bi an önce üstünüzden büyük bi yük kalkıyor

Parmak egzersizlerini rahat bi şekild e yapıp sadece p.te mi sorun yaşıyorsun canm

evet canımmm aynennnn 2 parmak sorunsuz oluyor. penis denemesinde de ucu vajinaya baskı yapınca daha girmeden canım yanmaya başlıyo. ben sırt üstü daha rahatım. sırt üstü değilsem istemediğim bi pozisyondayken penis dokundugu anda direkt kasılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…