- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.541
inanamıyorum bu anlattıklarınasen bu adamın seni sevdiğinden emin misin gerçekten?
inanamıyorum bu anlattıklarınasen bu adamın seni sevdiğinden emin misin gerçekten?
Gerçekten çok ayıp etmiş eşiniz.
Bizde de sıkıntı oldu ama yine de bir gün olsun eşimden yana yanlış birşey duymadımda görmedim de.
3ay çektim bu illeti. Allah herkesi kurtarsın bi an önce üstünüzden büyük bi yük kalkıyor
Ne aşamadasınızBi an önce kurtulmam gerek bu illeten yada evliliğim bitcek pskolojim bitik durumda rabbim görüo cektıklerimi
Bak bende sırt üstü rahattım ama dediğin gibi yaklaşınca sanki vajina parçalanacakta öyle p içine girecek. Sonra kızların tavsiyesi üzerine eşim oturdu ben p.in üzerine oturdum. Emin ol ki çok farklı bise orası. Ben penisin içine rahat bi şekilde girdiğini görünce korkumu yendim sayılır. Sadece vaji girişinde etler var ondan sonrası boslukevet canımmm aynennnn2 parmak sorunsuz oluyor. penis denemesinde de ucu vajinaya baskı yapınca daha girmeden canım yanmaya başlıyo. ben sırt üstü daha rahatım. sırt üstü değilsem istemediğim bi pozisyondayken penis dokundugu anda direkt kasılıyorum
Canım hangi adımdaysan şöyle yardımcı olalimBi an önce kurtulmam gerek bu illeten yada evliliğim bitcek pskolojim bitik durumda rabbim görüo cektıklerimi
Canım hangi adımdaysan şöyle yardımcı olalim
Tamam peki herhangi bise kullanıyor musun kayganlaştırıcı yada uyusturucuTek parmaktayım daha ben iki parmağa gecmek üzereydm adet oldum
Tamam peki herhangi bise kullanıyor musun kayganlaştırıcı yada uyusturucu
Bende bebek yagi kullandm anestol bende uyuşturmadı son çare emla aldım canm bi onu dene istersen ve egzersiz öncesi dus al çok rahatlatiyorANestol kullandm tek bnde sanki pek işe yaramadı bebe yağı kullanıom sadece
Evet Konusuyoruz bol Bol egsersiz yapmami söylüyor. Korkmamam gerektigini söylüyor.. esimin 2 parmaginida alabiliyorum. Ama penis yok olmuyorEşinle bu konuyu konuşsabiliyor musunuz?
Bende bebek yagi kullandm anestol bende uyuşturmadı son çare emla aldım canm bi onu dene istersen ve egzersiz öncesi dus al çok rahatlatiyor
Bende ayni durumdayim. Bizde ankarada reyyan ozcan temizkandan randevu aldik insaallah cumartesi gidecezBayanlar ben parmak egzersizlerini yapıyorum p.....isin de bı kısmı giriyor devamı olmuyor.Esim internetten araştırmış Ankara da doktor Yasemin Yıldız varmış ona gidelim diyor .Bu doktora gidip te tedavi gören var mı çok acil bayanlar cvp verirseniz sevinirim.Tedavi aşamaları nasıl.
Cnm devlette mı bu doktor yoksa özel miBende ayni durumdayim. Bizde ankarada reyyan ozcan temizkandan randevu aldik insaallah cumartesi gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?