- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.561
Özel canımCnm devlette mı bu doktor yoksa özel mi
Olur olur his stres yapma bir ay sonra sizde bebiş aşamasında olacaksnzEvet canm emla alcam hmn bı an önce bi de onu deneyeyım inşallah faydası olur
ben bi doktoru youtube dan izlemistim doktorum programindaki aytug hocayla beraber bi videosu vardi videoda psiko terapi yonteminden bahsediyordu bu yontemle tedavi yapiyormus en fazla 10 gun icerisinde cozuyoruz diyorduBayanlar ben parmak egzersizlerini yapıyorum p.....isin de bı kısmı giriyor devamı olmuyor.Esim internetten araştırmış Ankara da doktor Yasemin Yıldız varmış ona gidelim diyor .Bu doktora gidip te tedavi gören var mı çok acil bayanlar cvp verirseniz sevinirim.Tedavi aşamaları nasıl.
Aynen özel mi cnmmm bir de vajinusmus ve kadin dogum ikisinde de uzman olanlara gidiyorlarCnm devlette mı bu doktor yoksa özel mi
Ben de duydum o doktoru cnm 3 günde çözüyor o doktor ben aradim konuştumben bi doktoru youtube dan izlemistim doktorum programindaki aytug hocayla beraber bi videosu vardi videoda psiko terapi yonteminden bahsediyordu bu yontemle tedavi yapiyormus en fazla 10 gun icerisinde cozuyoruz diyordu
Teşekkürler cnm psikoterapi yani yine parmak egzersizleri mı oluyor acababen bi doktoru youtube dan izlemistim doktorum programindaki aytug hocayla beraber bi videosu vardi videoda psiko terapi yonteminden bahsediyordu bu yontemle tedavi yapiyormus en fazla 10 gun icerisinde cozuyoruz diyordu
Tamam canım bende özel diye biliyorum ama nasıl bı tedavi uyguluyor onu bilmiyorumAynen özel mi cnmmm bir de vajinusmus ve kadin dogum ikisinde de uzman olanlara gidiyorlar
Tamam canım gidince yazarmisin nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyorBende ayni durumdayim. Bizde ankarada reyyan ozcan temizkandan randevu aldik insaallah cumartesi gidecez
Egzersiz diyorlar ama doktor tam bir detay vermedi gitmek lazim anlatmiyor para para para diyorTamam canım bende özel diye biliyorum ama nasıl bı tedavi uyguluyor onu bilmiyorum
2 tane kulak çubugunu yanyana strecledim yarısından fazlasi girdi kizlar bu arada bende anestol vemcaine emla var şu an icin hicbirini kullanmıyorum emlayi ilk iliskiye sakladm malum pahali braz. Vemcaine bir defa sıktım yakti bayaa acaba anestol ise yarar mi. Ama şu an kulak cubugunda hic aci olmuyo sokunca sadece apartlara gecince aci olur dye korkuyorum br defa canim cok yansa cesaretim kırılır kendimi biliyorum
Sadece kesin çözüm garanti verdi bana ama eşimin işinden dolayi suan gidemiyoruz bizEvet cnm aynen öyle diyorlar söylemiyorlar nasıl bir tedavi yöntemi uyguladiklarini ama para konusunu es gecmiyorlar
Cnm benim eşimin de işi var ama izin alacak galibaSadece kesin çözüm garanti verdi bana ama eşimin işinden dolayi suan gidemiyoruz biz
Evet cnm kesin çözüm diyorlar ama egzersizlerin çoğunu yapıyorum ben p...iş belli bir kısmi oluyor gerisi gelmiyor eşim illa gidelim diyor.Sadece kesin çözüm garanti verdi bana ama eşimin işinden dolayi suan gidemiyoruz biz
Biz yeni atandik cnm ama bende cok istiyorum gitmeyii Allah yardimcimiz olsun inşallahCnm benim eşimin de işi var ama izin alacak galiba
Cnm bisey sorabilirmiyim bu bebe yağı falan parmagimiza surcez dimi vajinayada sürülüyormu nasil oluyor bilgin var mi diger kremlerde dahilÜzüldüm canim malesef ki cinsellik evliligin büyük bölümünü oluşturuyo hic doktora gittin mi esin maddi olarak karsilamiyosa bi altının fln varsa bozdur git doktora 1.5 sene demek ki kendi basina aşamıyosun herkesin psikolojisi evde aşicak yapıda degil
Cnm bisey sorabilirmiyim bu bebe yağı falan parmagimiza surcez dimi vajinayada sürülüyormu nasil oluyor bilgin var mi diger kremlerde dahil
Cok sagol kuzum başarılar hepimizeVajinaya da suruluyor canim parmagina dök vajinaya iyice sur deligine icine dogru filan ne kadar surebilirsen.
Cok sagol kuzum başarılar hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?