Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabiki göreceksin 1 hafta 10 gün pes etme sonra gelsin bebissssss

Ya kizlar spreyi sıktim denemeye calisiyorum ama istem dısı bacaklarimi kasiyorum farketmeden kasiliyorum bunu nasil engellicem ya uyustu sma tamamen his kaybi olmadi en kucuk aparati denemeye calisiyorm

Ya kizlar spreyi sıktim denemeye calisiyorum ama istem dısı bacaklarimi kasiyorum farketmeden kasiliyorum bunu nasil engellicem ya uyustu sma tamamen his kaybi olmadi en kucuk aparati denemeye calisiyorm
işte o kasılmayı engellemek için birkaç gün boyunca hiçbir şey sokmadan sadece aynaya bakıp dokunma egzersizi yapılıyor canım. bence en başa dön daha sağlıklı ilerlersin. koy aynayı karşına incele dokun. kendini hazır hissetmeye başlıcaksın bacakların kapanmamaya başlıcak.

Kizlar kucuk aparat ile biraz da olsa yaptim su an spreyin etkisi gitti hafif bi aci var o da bir kac gune gider sanirim o aci olsa da egzersizlere devam edeyim mi yoksa aci gectikten sonra mi edeyim?

Sen nasil yendin ve ne kadar surede paylasir misin?
Daha önce paylaştım zaten burda canm eski paylaşımlarda war ben çok doktrlara gittim ilk öğrendm şey canım acımıyor demek oldu ama canm acıyordu tabiki ama sıktım dişimi 3 ay gezdm doktrlrda onlar hiç acımadan şu cam tüplerden sokuyorlrdı bende olmicak deyip bıraktm araştrsm ewde kendi yöntemlerimle yenmeyi başardım parmak egzersizleryle yendim ben önce bir parmak snra iki snra üç sonrada dört 1 hafta sürdü oladar bir baktm bitmiş gitmiş daha snra eşimle ilk ilişkye giricmz zamanda bolca ıslanmasını bekledik ve bebek yağıda kullandım tabiki ama önemli olan kendisinin ıslanması ozaman kaslarında gevşiyor çünkü ondan snra ilk denememzde girdi ha birde oturupta birlikte sokmayada çalışmadık koyverdik yani kendilinden girdi yani ben anlamadım bile hiç bişi yokmuş boşuna evliliğimn ilk 3 ayı yandı gitti tavsiyem şöyle düşün herkzinki giriyo demek ki oraya girebiliyormuş bu ordan çocuk bile doğuyor ama biz bi ilişkiye bile giremiyoruz çok saçma şunada eklim mantarın warsa daha zor bir süreç ama yoksa çok kolay yenebilirsiniz

Yok canim kalem kadar degil ondan daha kalin hani yuzuk parmagi kadar filan olabilir kalinligi. Ben netten degil baska sekilde temin ettim ama nette de dilator yazinca cikiyor
Ben de kaleme pecete sardm strecledim 2 3 cm girdi ama devami gelmedi ama iste dilator gibi puruzsuz degil ama yine de duvar var gibi

Kaleme pecete sardm strece sardm ilk 2 santim giriyo ama devamini ittiremiyorum ve yaparken bacaklarimi kapatiyorum karsimda ayna var oturur pozisyonda duruyorum ama bacagim acik yapamiyorum off paraya kiyip doktora gtsem çözüm olmazsa hepten umudum kirilicak

Canm 2 santimlik yer varsa demekki devamı da var. Hafif girince dur derin nefes al sonra nefes verirken aparatı ilerlet. Ben öyle yapiyodum

Bir baskı acı hiçbirşey yok yani. Ah keşke bendede öyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…