- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.781
Canim es parmagini denedin mi?? Lutfen bunu bir dene kalemi o kadar alabiliyorsan parmagi daha kolay alirsin emin ol..hem kndini teslim etmwyi de ogrenmis oluyorsun boyleceKaleme pecete sardm strece sardm ilk 2 santim giriyo ama devamini ittiremiyorum ve yaparken bacaklarimi kapatiyorum karsimda ayna var oturur pozisyonda duruyorum ama bacagim acik yapamiyorum offparaya kiyip doktora gtsem çözüm olmazsa hepten umudum kirilicak
Parmak küs işareti gibi üst üste olcak canm. Emlayi bende kullandım kızlar p.i etkiler demişti bizde prezervatif kullandık ama o şekilde de rahat edemedi eşim. Dedik artık ne olursa olsun allahtan herhangi bi uyuşma olmadiKızlar bi sorum var bn egzerszde tek parmaktayım ıkınci parmak yaparken parmaklarım yan yana mı sokacam üst üste mi valla kusura bakmayın biraz sacma oldu ama nasıl yapcagımı bılmıorum ve ikinci sorum ise emla kullanırken eşimle denemeye gectiğimde bu eşiminkini etkiler mi o nasıl olcak şimdiden tesekkur edeerm
Parmak küs işareti gibi üst üste olcak canm. Emlayi bende kullandım kızlar p.i etkiler demişti bizde prezervatif kullandık ama o şekilde de rahat edemedi eşim. Dedik artık ne olursa olsun allahtan herhangi bi uyuşma olmadi
Parmak küs işareti gibi üst üste olcak canm. Emlayi bende kullandım kızlar p.i etkiler demişti bizde prezervatif kullandık ama o şekilde de rahat edemedi eşim. Dedik artık ne olursa olsun allahtan herhangi bi uyuşma olmadi
Ne blym asagi iterim de yirtilir fln korkusu oluyo malum kalem sert bi cisimYo
Yonunu asagi dogru biraz egimle canim yani girdikten sonra p.poya dogru
Canim es parmagini denedin mi?? Lutfen bunu bir dene kalemi o kadar alabiliyorsan parmagi daha kolay alirsin emin ol..hem kndini teslim etmwyi de ogrenmis oluyorsun boylece
Canım baslarda oyle olur sonra alisacajsin ama biyerden başlamalısın.. es parmağında ilerleme daha hizli oluyorHayir es parmagini denemedim kendi parmagimi da yapamiyorumbnm icin parmak imkansiz gibi ustumde kiyafet varken bile esim parmagini degdiriyo irkiliyorum hemen izin vermiyorum ama kulak copunu tamamen sokabildm bnde kendimden bsey anlamadim
Ne blym asagi iterim de yirtilir fln korkusu oluyo malum kalem sert bi cisim
Bilmiyorum parmaktan cok korkuyorum dilator tarzi seyler daha sicak geliyo bu hafta da yenmezsem artk doktora gdcem mecburenCanım baslarda oyle olur sonra alisacajsin ama biyerden başlamalısın.. es parmağında ilerleme daha hizli oluyor
Canm ben 3 e kadar denedim umarım emla sizde aksi bi durum yaratmazUyuşma olmadı demek buna sevındm ozman bizde ole deneriz ya ayrıca bu iki parmagı yaptıktan sonra eşli denemeye gecsem olur mu ya yapabılırmıyım ki
Bana göre de batıl inanç ama sormak istedim. Diyom birkaç parca bebek malzemesi alayım işte ayakkabı emzik bi zıbın ve bi oyuncak. Bunları güzel bi kutuya koyarım üzerinede not yazarım sürpriz olur ona.
Sadece sabır ve gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?