Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim es parmagini denedin mi?? Lutfen bunu bir dene kalemi o kadar alabiliyorsan parmagi daha kolay alirsin emin ol..hem kndini teslim etmwyi de ogrenmis oluyorsun boylece

Kızlar bi sorum var bn egzerszde tek parmaktayım ıkınci parmak yaparken parmaklarım yan yana mı sokacam üst üste mi valla kusura bakmayın biraz sacma oldu ama nasıl yapcagımı bılmıorum ve ikinci sorum ise emla kullanırken eşimle denemeye gectiğimde bu eşiminkini etkiler mi o nasıl olcak şimdiden tesekkur edeerm

Parmak küs işareti gibi üst üste olcak canm. Emlayi bende kullandım kızlar p.i etkiler demişti bizde prezervatif kullandık ama o şekilde de rahat edemedi eşim. Dedik artık ne olursa olsun allahtan herhangi bi uyuşma olmadi

Uyuşma olmadı demek buna sevındm ozman bizde ole deneriz ya ayrıca bu iki parmagı yaptıktan sonra eşli denemeye gecsem olur mu ya yapabılırmıyım ki

Ben baya önce doktora gttim tabi çözüm olmadı bna param boşa gtti bna demştiki parmagının hepsini sokmana gerek yok girişi ac yetr yani parmaklarım ilk boğumuna kadar yapsam yetr dımı

Hayir es parmagini denemedim kendi parmagimi da yapamiyorumbnm icin parmak imkansiz gibi ustumde kiyafet varken bile esim parmagini degdiriyo irkiliyorum hemen izin vermiyorum ama kulak copunu tamamen sokabildm bnde kendimden bsey anlamadim
Canim es parmagini denedin mi?? Lutfen bunu bir dene kalemi o kadar alabiliyorsan parmagi daha kolay alirsin emin ol..hem kndini teslim etmwyi de ogrenmis oluyorsun boylece

Hayir es parmagini denemedim kendi parmagimi da yapamiyorumbnm icin parmak imkansiz gibi ustumde kiyafet varken bile esim parmagini degdiriyo irkiliyorum hemen izin vermiyorum ama kulak copunu tamamen sokabildm bnde kendimden bsey anlamadim
Canım baslarda oyle olur sonra alisacajsin ama biyerden başlamalısın.. es parmağında ilerleme daha hizli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…