- 23 Ağustos 2014
- 570
- 112
- 303
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.801
Inşallah canmmAy o bebiş emojisi bile gözlerimin parlamasına yetti. Rabbim nasip etsin hepimizeee. Başka topicte bebislerimizi konuşuruz insaAllahh
Günaydın canm doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı ve musmutlu yillaraaaaGunaydin kizlar. Bugun benim dgm gunum keske yenmis olsaydim bana en buyuk hediye olurdu...
Oluyo canm ama sonra geciyoKızlar hala buralar da mısınız ? Bende vajinusmustum yani yendim sayılır birşey soracam , iki aydır yendim sayılır ilk girişte zorlanıyorum sizde de oluyor mu ve yanma oluyor mu
Günaydın canm doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı ve musmutlu yillaraaaahiç üzme kendini hepsini atlatirsn
Iyi ki dogdunn nice mutlu yaslaraGunaydin kizlar. Bugun benim dgm gunum keske yenmis olsaydim bana en buyuk hediye olurdu...
Iyi ki dogdunn nice mutlu yaslarauzulme insallah oteki dogum gununde bebisin olur en guzel hediyen yenicez bu hastaligi
CANIM bende de var aynı şey ilk giriş çok ağrı diyemem ama ilk başta bir anda kayıp girmiyor biz ilk girişte yavaş hareket ediyoruz...bende yeneli 1ay falan oluyorKızlar hala buralar da mısınız ? Bende vajinusmustum yani yendim sayılır birşey soracam , iki aydır yendim sayılır ilk girişte zorlanıyorum sizde de oluyor mu ve yanma oluyor mu
Nice mutlu yıllara tatlı kız.. sevmediğin insanlardan uzak, sevdiklerine ise yakın olacağın , sevdigin sevilecegin ve vajisiz yılların olsunKeskee hayirlisi ile olur insallah rabbim bu yukten kurtarsin hepimizi. Cok tesekkr ederim canim
Canım üstteyken hemen alta geçip denesen? Egzersiz pozisyonu alıp parmak sokuyomuş gibiKızlar ben altta yapamıyorum sadece p.in üstüne kendim oturunca oluyo sanki
Bakalım bugün de öyle deneyeyim artık korunmicam ya tam yenerim ya da hamile kalırm bakalimmCanım üstteyken hemen alta geçip denesen? Egzersiz pozisyonu alıp parmak sokuyomuş gibi
Doğum günun kutlu olsun canım. Yeni yaşına kadar bu günlerin geçmiş olması dileğiyleGunaydin kizlar. Bugun benim dgm gunum keske yenmis olsaydim bana en buyuk hediye olurdu...
Bakalım bugün de öyle deneyeyim artık korunmicam ya tam yenerim ya da hamile kalırm bakalimm
Aynen de öyle canmmmAman olsun da nasıl oluyorsa olsun kız :)
üzülme tatlim bende 3 yillik evliyim daha yeni yendim. Ama geriye donup baktigimda gecen yillarima aciyorum. 3 yılım bosuna gitti. Egzersiz yapmaya cok gec baslamistim bu forumu okuyordum ama cesaret edip baslayamiyordum. Birgun eşimle cok kötü kavga edince yenicem ben bu hastaligi dedim. Egzersizlere basladim ama zaten calistigim icin yorgunum bugun yarin yaparim derken zaman geciyordu herkes cocuk soruyor ve benden sonra evlenenlerin de cocugu olmaya başlayınca hirs yaptim egzersizlere yogunluk gosterdim ve yendim mutluyumKIZLAR BEN HALA EGZERSİZE BAŞLAYAMADIM VE 2 YIL OLCAK EVLİYİM VE HALA YENEMEDİM
Canm neden baslamiyosunki başlamadan yenemezsin ertelemeKIZLAR BEN HALA EGZERSİZE BAŞLAYAMADIM VE 2 YIL OLCAK EVLİYİM VE HALA YENEMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?