Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar hala buralar da mısınız ? Bende vajinusmustum yani yendim sayılır birşey soracam , iki aydır yendim sayılır ilk girişte zorlanıyorum sizde de oluyor mu ve yanma oluyor mu

Kızlar hala buralar da mısınız ? Bende vajinusmustum yani yendim sayılır birşey soracam , iki aydır yendim sayılır ilk girişte zorlanıyorum sizde de oluyor mu ve yanma oluyor mu
CANIM bende de var aynı şey ilk giriş çok ağrı diyemem ama ilk başta bir anda kayıp girmiyor biz ilk girişte yavaş hareket ediyoruz...bende yeneli 1ay falan oluyor

KIZLAR BEN HALA EGZERSİZE BAŞLAYAMADIM VE 2 YIL OLCAK EVLİYİM VE HALA YENEMEDİM
üzülme tatlim bende 3 yillik evliyim daha yeni yendim. Ama geriye donup baktigimda gecen yillarima aciyorum. 3 yılım bosuna gitti. Egzersiz yapmaya cok gec baslamistim bu forumu okuyordum ama cesaret edip baslayamiyordum. Birgun eşimle cok kötü kavga edince yenicem ben bu hastaligi dedim. Egzersizlere basladim ama zaten calistigim icin yorgunum bugun yarin yaparim derken zaman geciyordu herkes cocuk soruyor ve benden sonra evlenenlerin de cocugu olmaya başlayınca hirs yaptim egzersizlere yogunluk gosterdim ve yendim mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…