Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

BNMDE ABLAM BİLİYOR VE HERGÜN SORUYOR BUGUNDE BAYA AĞIR KONUŞTU EVLİLİĞİN BİTECEK ARTIK BİŞEYLER YAPMAN LAZIM FALAN DEDİ ÇOK ZORUMA GİTTİ ARTIK BAŞLAMAK İSTİYORUM Bİ SÜRÜ DOKTOR BULDUM AMA HİÇ BİRİNE ŞUAN MADDİ DURUMUMUZ EL VERMİYOR BANA YARDIMCI OLUN İLK NE YAPMAM LAZIM

Bende yeni başladım egzersize canım. Hep erteledim bende. İki gün once sadece aynayla inceledim. Dun aksamda biraz biraz dokunmaya çalıştım. Daha icine sokamiyorum parmağımı ama bu kadar bile dokunamıyodum. İnşallah yavaş yavaş icinede sokabilirim

Egzersiz canmmm herşeyin baslangici

SİZİN NE KADAR OLDU PEKİ KAÇ GÜNDÜR BAŞLADINIZ EGZERSİZE

BURDA UYUŞTURUCU SPREY FALAN DİYOLARDI ONDAN ALIP MI BAŞLASAM BEN BAKABİLİYORUM DOKUNABİLİYORUM ONDA SIKINTI YOK

Canim ben sprey aldim 20_21 lira civari. Sıkıyorsun biraz yakiyor ama dayanilmayacak gibi degil sonra 1-2 dk icinde geciyor yanma. 10 dk filan sonra biraz hissizlesiyor. Bende tahta gibi direkt hissizlik olmadi hafif baskiyi yanmayi hissettim ama kisiden kisiye degisebilir. Dun ve bugun egzersiz yaptim. Biraz sizlama var bende. Insallah bi aksilik olmadigi surece her gun denicem. Kendin mi aparat yapacaksin internetten mi alacaksin?

APARAT ALMIŞTIM CANIM O SPREYİDE BUGUN EŞİME ALDIRAYIM MADEM

Acil yardımm lütfen
Arkadaşlar merhaba. Temmuz ayında evlendik. 6 aylık evliyiz. Ilk gece ile alakalı hiçbir korkum yoktu ve balayında bodrumdaydık tam denediğimiz anda bodrum depremine denk geldik. Hafif acıyı hissettim ama olmadı ondan eminim. Kendimizi nasıl dışarı attık anlatamam. Daha sonraki denememizde eşim bastırdı oldu sanıp bıraktı bi damla kan geldi ama olmadığına eminim çünkü 6 aydır deniyoruz ve girmiyor canım yanıyor. Büyük ihtimal zedeledik. Ama şimdi bende korku oluştu. Yapamıcaz yine diye. Sadece sürtünme ile yapıyoruz. Ileriye gidemiyoruz. Halletmek istiyorum çocuk istiyoruz. Benimle bir evlenen arkadaşlarımın rahatken böyle olmak beni çok üzüyor. Yardımcı olun lütfen..

Acil yardımm lütfen
Arkadaşlar merhaba. Temmuz ayında evlendik. 6 aylık evliyiz. Ilk gece ile alakalı hiçbir korkum yoktu ve balayında bodrumdaydık tam denediğimiz anda bodrum depremine denk geldik. Hafif acıyı hissettim ama olmadı ondan eminim. Kendimizi nasıl dışarı attık anlatamam. Daha sonraki denememizde eşim bastırdı oldu sanıp bıraktı bi damla kan geldi ama olmadığına eminim çünkü 6 aydır deniyoruz ve girmiyor canım yanıyor. Büyük ihtimal zedeledik. Ama şimdi bende korku oluştu. Yapamıcaz yine diye. Sadece sürtünme ile yapıyoruz. Ileriye gidemiyoruz. Halletmek istiyorum çocuk istiyoruz. Benimle bir evlenen arkadaşlarımın rahatken böyle olmak beni çok üzüyor. Yardımcı olun lütfen..

Sen nasıl yendin canım?
Acil yardımm lütfen
Temmuz ayında evlendik. 6 aylık evliyiz. Ilk gece ile alakalı hiçbir korkum yoktu ve balayında bodrumdaydık tam denediğimiz anda bodrum depremine denk geldik. Hafif acıyı hissettim ama olmadı ondan eminim. Kendimizi nasıl dışarı attık anlatamam. Daha sonraki denememizde eşim bastırdı oldu sanıp bıraktı bi damla kan geldi ama olmadığına eminim çünkü 6 aydır deniyoruz ve girmiyor canım yanıyor. Büyük ihtimal zedeledik. Ama şimdi bende korku oluştu. Yapamıcaz yine diye. Sadece sürtünme ile yapıyoruz. Ileriye gidemiyoruz. Halletmek istiyorum çocuk istiyoruz. Benimle bir evlenen arkadaşlarımın rahatken böyle olmak beni çok üzüyor. Yardımcı olun lütfen.. En son mesaj sayfasinda paylaşım yaptım ama kimseden ses çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…