- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.821
BNMDE ABLAM BİLİYOR VE HERGÜN SORUYOR BUGUNDE BAYA AĞIR KONUŞTU EVLİLİĞİN BİTECEK ARTIK BİŞEYLER YAPMAN LAZIM FALAN DEDİ ÇOK ZORUMA GİTTİüzülme tatlim bende 3 yillik evliyim daha yeni yendim. Ama geriye donup baktigimda gecen yillarima aciyorum. 3 yılım bosuna gitti. Egzersiz yapmaya cok gec baslamistim bu forumu okuyordum ama cesaret edip baslayamiyordum. Birgun eşimle cok kötü kavga edince yenicem ben bu hastaligi dedim. Egzersizlere basladim ama zaten calistigim icin yorgunum bugun yarin yaparim derken zaman geciyordu herkes cocuk soruyor ve benden sonra evlenenlerin de cocugu olmaya başlayınca hirs yaptim egzersizlere yogunluk gosterdim ve yendim mutluyum
Bende yeni başladım egzersize canım. Hep erteledim bende. İki gün once sadece aynayla inceledim. Dun aksamda biraz biraz dokunmaya çalıştım. Daha icine sokamiyorum parmağımı ama bu kadar bile dokunamıyodum. İnşallah yavaş yavaş icinede sokabilirimBNMDE ABLAM BİLİYOR VE HERGÜN SORUYOR BUGUNDE BAYA AĞIR KONUŞTU EVLİLİĞİN BİTECEK ARTIK BİŞEYLER YAPMAN LAZIM FALAN DEDİ ÇOK ZORUMA GİTTİARTIK BAŞLAMAK İSTİYORUM Bİ SÜRÜ DOKTOR BULDUM AMA HİÇ BİRİNE ŞUAN MADDİ DURUMUMUZ EL VERMİYOR BANA YARDIMCI OLUN İLK NE YAPMAM LAZIM
Egzersiz canmmm herşeyin baslangiciBNMDE ABLAM BİLİYOR VE HERGÜN SORUYOR BUGUNDE BAYA AĞIR KONUŞTU EVLİLİĞİN BİTECEK ARTIK BİŞEYLER YAPMAN LAZIM FALAN DEDİ ÇOK ZORUMA GİTTİARTIK BAŞLAMAK İSTİYORUM Bİ SÜRÜ DOKTOR BULDUM AMA HİÇ BİRİNE ŞUAN MADDİ DURUMUMUZ EL VERMİYOR BANA YARDIMCI OLUN İLK NE YAPMAM LAZIM
BURDA UYUŞTURUCU SPREY FALAN DİYOLARDI ONDAN ALIP MI BAŞLASAM BEN BAKABİLİYORUM DOKUNABİLİYORUM ONDA SIKINTI YOKEgzersiz canmmm herşeyin baslangici
SİZİN NE KADAR OLDU PEKİ KAÇ GÜNDÜR BAŞLADINIZ EGZERSİZEBende yeni başladım egzersize canım. Hep erteledim bende. İki gün once sadece aynayla inceledim. Dun aksamda biraz biraz dokunmaya çalıştım. Daha icine sokamiyorum parmağımı ama bu kadar bile dokunamıyodum. İnşallah yavaş yavaş icinede sokabilirim
Herkese merhaba şu an o kadar sinirliyimki doğru düzgün yaamıyorum bile bende eşimde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe gidiyor. Sabahtan akşama kadar çocuk bizi görmüyo özlüyo bizde özlüyoruz tabi her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum yemek yap sofra kur sonra topla bulaşık yıka derken 3 -4 saatimi alıyor. Tabi bu arada çocuk sürekli yanımda dolanıyo babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına. Yemek gelir önüne yer tekrar bilgisayar başına. Ben yemek bulaşık faslı bitince hemen çocukla oynamaya başlıyorum oyun kuruyorum konuşuyorum ilgileniyorum kısacası ama eşimin bir defa oğlumla oynadığını görmedim. Sürekli söylüyorum biraz çocukla ilgilen ama yok bazen artık patlamak üzereyim. Biraz önce dedim yine şu çocukla ilgilen benim sınavım var ders çalışayım diye ama yok. Baktım çocuk oyun hamurlarını getirdi oturdum oynadım çocukla artık dayanamadım biraz sinirli bi şekilde neden şu çocukla ilgilenmiyosun oynamıyosun diyorum bana diyoki ilgileniyom ya hani nerde yine bilgisayar başındasın diyorum Allahtan kork hiç mi ilgilenmiyom diyor. Bende asıl sen Allahtan kork dedim yalan söyleme bari dedim diye bana
Nice mutlu yıllara tatlı kız.. sevmediğin insanlardan uzak, sevdiklerine ise yakın olacağın , sevdigin sevilecegin ve vajisiz yılların olsun
Doğum günun kutlu olsun canım. Yeni yaşına kadar bu günlerin geçmiş olması dileğiyle
Allah razi olsun kizlar tsk ederim rabbiim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhh
BURDA UYUŞTURUCU SPREY FALAN DİYOLARDI ONDAN ALIP MI BAŞLASAM BEN BAKABİLİYORUM DOKUNABİLİYORUM ONDA SIKINTI YOK
Canım ben emla krem kullandm bi de bebek yagi her an kegel yapıyodum sonra ilk parmak egzersizi ile başladmBURDA UYUŞTURUCU SPREY FALAN DİYOLARDI ONDAN ALIP MI BAŞLASAM BEN BAKABİLİYORUM DOKUNABİLİYORUM ONDA SIKINTI YOK
Canim emla nasil bi hissizlik veriyor bildigin hicbir sey hissetmiyor musun yoksa o girisi baskii hissediuor musu ?Canım ben emla krem kullandm bi de bebek yagi her an kegel yapıyodum sonra ilk parmak egzersizi ile başladm
Baskı oluyo ama ağrı gibi değil hiç ağrı olmuyoCanim emla nasil bi hissizlik veriyor bildigin hicbir sey hissetmiyor musun yoksa o girisi baskii hissediuor musu ?
APARAT ALMIŞTIM CANIM O SPREYİDE BUGUN EŞİME ALDIRAYIM MADEMCanim ben sprey aldim 20_21 lira civari. Sıkıyorsun biraz yakiyor ama dayanilmayacak gibi degil sonra 1-2 dk icinde geciyor yanma. 10 dk filan sonra biraz hissizlesiyor. Bende tahta gibi direkt hissizlik olmadi hafif baskiyi yanmayi hissettim ama kisiden kisiye degisebilir. Dun ve bugun egzersiz yaptim. Biraz sizlama var bende. Insallah bi aksilik olmadigi surece her gun denicem. Kendin mi aparat yapacaksin internetten mi alacaksin?
BEN BURDA YAZILAN Bİ KREM ALMIŞTIM EMLA DEĞİL AMA UYUŞTURMADI HİÇ BİŞE DE YARAMADI EMLADA PAHALI GELDİ AÇIKCASI O DEDİKLERİ SPREYİ ALIP BAŞLIYIM DAHA MANTIKLI GELDİCanım ben emla krem kullandm bi de bebek yagi her an kegel yapıyodum sonra ilk parmak egzersizi ile başladm
Acil yardımm lütfen☹
Arkadaşlar merhaba. Temmuz ayında evlendik. 6 aylık evliyiz. Ilk gece ile alakalı hiçbir korkum yoktu ve balayında bodrumdaydık tam denediğimiz anda bodrum depremine denk geldik. Hafif acıyı hissettim ama olmadı ondan eminim. Kendimizi nasıl dışarı attık anlatamam. Daha sonraki denememizde eşim bastırdı oldu sanıp bıraktı bi damla kan geldi ama olmadığına eminim çünkü 6 aydır deniyoruz ve girmiyor canım yanıyor. Büyük ihtimal zedeledik. Ama şimdi bende korku oluştu. Yapamıcaz yine diye. Sadece sürtünme ile yapıyoruz. Ileriye gidemiyoruz. Halletmek istiyorum çocuk istiyoruz. Benimle bir evlenen arkadaşlarımın rahatken böyle olmak beni çok üzüyor. Yardımcı olun lütfen..
Acil yardımm lütfen☹Sen nasıl yendin canım?
Ben izmirde yaşıyorum henüz gitmedim ama bayraklida nihal danaoglu diye bir doktor var kadın doğumcu vajinusmus üzerine iyi diye duydum ama bibm seansı 250 TLBayanlar İzmir'de tavsiye edebileceğiniz doktor var mı
Oluyor canım bende lekelenme şeklinde kan da oluyorKızlar hala buralar da mısınız ? Bende vajinusmustum yani yendim sayılır birşey soracam , iki aydır yendim sayılır ilk girişte zorlanıyorum sizde de oluyor mu ve yanma oluyor mu
Tabi ki hangisi sana uygunsa o şekilde dene canmBEN BURDA YAZILAN Bİ KREM ALMIŞTIM EMLA DEĞİL AMA UYUŞTURMADI HİÇ BİŞE DE YARAMADI EMLADA PAHALI GELDİ AÇIKCASI O DEDİKLERİ SPREYİ ALIP BAŞLIYIM DAHA MANTIKLI GELDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?