- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.841
Canm siz düzenli yaparsanız yanma hissi geçiyor ama düzenli olacak pes etmeyeceksnAcil yardımm lütfen☹
Temmuz ayında evlendik. 6 aylık evliyiz. Ilk gece ile alakalı hiçbir korkum yoktu ve balayında bodrumdaydık tam denediğimiz anda bodrum depremine denk geldik. Hafif acıyı hissettim ama olmadı ondan eminim. Kendimizi nasıl dışarı attık anlatamam. Daha sonraki denememizde eşim bastırdı oldu sanıp bıraktı bi damla kan geldi ama olmadığına eminim çünkü 6 aydır deniyoruz ve girmiyor canım yanıyor. Büyük ihtimal zedeledik. Ama şimdi bende korku oluştu. Yapamıcaz yine diye. Sadece sürtünme ile yapıyoruz. Ileriye gidemiyoruz. Halletmek istiyorum çocuk istiyoruz. Benimle bir evlenen arkadaşlarımın rahatken böyle olmak beni çok üzüyor. Yardımcı olun lütfen.. En son mesaj sayfasinda paylaşım yaptım ama kimseden ses çıkmadı
Canm ben 2 gundur denemeye basladim egzersiz.SİZİN NE KADAR OLDU PEKİ KAÇ GÜNDÜR BAŞLADINIZ EGZERSİZE
Egzersizi mi biraktinBen pes ettim artik doktora gdcem bulunduğum sehirde dogru duzgun doktor yok bu işin ehli doktorlari Ankarada toplanmis gibi bana önereceğiniz doktor var mi uzakta olsa esim izin alabilirse gtmeui düşünüyorum hera klinik demeyin o kadar paramiz yok 4 binle 10 bin arasiymis hera
Canim kalemin ucu giriyo ama gerisi korku ve panik ben baya agir vakaydim kulak copunu soktum ama gerisine gücüm yok doktor yapsa izin veririm gibime geliyoEgzersizi mi biraktin
Canm genelde insan bir başkasına karşı daha hassas oluyo. Sen gayret et olur neden parmak denemedin o daha rahat çünkü dokunarak hissedebiliyosunCanim kalemin ucu giriyo ama gerisi korku ve panik ben baya agir vakaydim kulak copunu soktum ama gerisine gücüm yok doktor yapsa izin veririm gibime geliyo
Sen pes etmeyeceksin canm bu şekilde atlatabilirsinKızlar ben ne yapıcam yaa cok mutsuzum bu hastalık beni bitirdii
APARAT ALMIŞTIM CANIM O SPREYİDE BUGUN EŞİME ALDIRAYIM MADEM
Iste sorun burda hissedince panik oluyorum baskasina karsi daha hassas olmak dogru ama bu kişi doktor olunca insan kendini guvende hisseder diye düşünüyorumCanm genelde insan bir başkasına karşı daha hassas oluyo. Sen gayret et olur neden parmak denemedin o daha rahat çünkü dokunarak hissedebiliyosun
Bi dene canm ama bence düzenli egzersiz yapsan atlatirsnIste sorun burda hissedince panik oluyorum baskasina karsi daha hassas olmak dogru ama bu kişi doktor olunca insan kendini guvende hisseder diye düşünüyorum
Canm bizimde saatler uyusmuyo zar zor denk geliyozBen de spreyi aldım daha deneyemedik. Ah bu çalışmaların gözü kör olsunben yeni geldim eşim desen o daha gelmedi. Zaten bunu cozememenin bir sebebi de çalışma saatlerimiz sizler ne durumdasiniz çalışan ev hanımı?
Bugün itibari ile atlatmış durumdayım diye düşünüyorum canlarimm
Egzersiz yapmadan direk esli denemeye geçebiliyorum
Uyuşturucu krem kullanmıyorum
Sadece kaygan olsun diye azıcık bebek yagi kullanıyorumKorunmadan birliktelik yaşadık umarım allahım bizlere hepimize sağlıklı mutlu bebisler nasip ederr
Az değil 41 ayımı verdim bu süreçte çok çaresiz kaldigim anlar oldu...kimseye gidemedim ,hiç bise yapamadım..ağlamakla yetindim ama bugünüme binlerce kez şükürler olsun. Allah herkesi bişeyle sınıyor ya,demekki benide böyle sınadı diye düşünüyorum ve hep herşeyin hayırlısını istiyorum yerinde ve zamanında.hepinizi çokça seviyorum
O zaman egzersizleri hizlandiriyoruzzKızlar merhaba. Bugün ise gittim Ağustos ayında evlenen arkadaşım hamile olduğunu söyledi.sanki kendimmis gibi o kadar çok sevindim ki anlatamam. Tabi herkes direkt bana sıra sende demeler. Ben de artık bahane uydurmaktan vazgeçtim istiyoruz diyorum
Inşallah gelecek haftaya kalmadan sizde atlatırsınız canm şimdi bakıyorumda ne kadar basitmiş resmen 3 yıldan fazlasını evliligimden calmisimmCanımm elhamdulillah çok şükür as bayrakları asdarısı bizlereee. Biz de seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?