Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canm siz düzenli yaparsanız yanma hissi geçiyor ama düzenli olacak pes etmeyeceksn

Ben pes ettim artik doktora gdcem bulunduğum sehirde dogru duzgun doktor yok bu işin ehli doktorlari Ankarada toplanmis gibi bana önereceğiniz doktor var mi uzakta olsa esim izin alabilirse gtmeui düşünüyorum hera klinik demeyin o kadar paramiz yok 4 binle 10 bin arasiymis hera

Kızlar merhaba. Bugün ise gittim Ağustos ayında evlenen arkadaşım hamile olduğunu söyledi.sanki kendimmis gibi o kadar çok sevindim ki anlatamam. Tabi herkes direkt bana sıra sende demeler. Ben de artık bahane uydurmaktan vazgeçtim istiyoruz diyorum

APARAT ALMIŞTIM CANIM O SPREYİDE BUGUN EŞİME ALDIRAYIM MADEM

Ben de spreyi aldım daha deneyemedik. Ah bu çalışmaların gözü kör olsun ben yeni geldim eşim desen o daha gelmedi. Zaten bunu cozememenin bir sebebi de çalışma saatlerimiz sizler ne durumdasiniz çalışan ev hanımı?

arkadaslar lütfen pes etmeyin bende yaklasik 1 ay oldu yeneli. kendinize güvenin ve cesaret edin. her zaman yazmasamda takip ediyorum sizi ve dualarimdasiniz. yapabilirsiniz yeterki cesaret edin ve deneyin.. ben bide yurt disindayim ve burda melesef vajinismus tedavisi hic yok kendi basima yenmek zorundaydim ve basardim elhamdülillah. ve ben gercekten cok uzattim cok tirsagim igneden bile korkan birisiyim düsünün yani. ben yapabildiysem herkes yapar. son olarak sunu söylemek istiyorum. bundan aslinda zevk almamiz gerekiyor bende daha tam alisma evresindeyim ama normalde acı verecek bisey olsa Rabbimiz buna müsade edermiydi. bunu bir hediye olarakta düsünün.. biraz ayip oldu sonu ama gercek bu arkadaslar bu eslere verilen bir hediye.. size güveniyorum hepiniz buraya yendik diye yazacaksiniz insallahh

Bugün itibari ile atlatmış durumdayım diye düşünüyorum canlarimm
Egzersiz yapmadan direk esli denemeye geçebiliyorum
Uyuşturucu krem kullanmıyorum
Sadece kaygan olsun diye azıcık bebek yagi kullanıyorumKorunmadan birliktelik yaşadık umarım allahım bizlere hepimize sağlıklı mutlu bebisler nasip ederr
Az değil 41 ayımı verdim bu süreçte çok çaresiz kaldigim anlar oldu...kimseye gidemedim ,hiç bise yapamadım..ağlamakla yetindim ama bugünüme binlerce kez şükürler olsun. Allah herkesi bişeyle sınıyor ya,demekki benide böyle sınadı diye düşünüyorum ve hep herşeyin hayırlısını istiyorum yerinde ve zamanında.hepinizi çokça seviyorum

Canımm elhamdulillah çok şükür as bayrakları as darısı bizlereee. Biz de seni seviyoruz

O zaman egzersizleri hizlandiriyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…