- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.861
Bu ay daha hevesliydim aslinda ama dedim ya misafir vardı onlar gitti ben rahatsizlandim. Yeni yeni toparlaniyorum. Bir de işin yorgunluğuO zaman egzersizleri hizlandiriyoruzz
Hayırlı olsun canım bize de biraz anlatsan yenme sürecini biz ilk birlikteliği yaşadık ama devamı gelmiyor biraz giriyor kasılıyorumBugün itibari ile atlatmış durumdayım diye düşünüyorum canlarimm
Egzersiz yapmadan direk esli denemeye geçebiliyorum
Uyuşturucu krem kullanmıyorum
Sadece kaygan olsun diye azıcık bebek yagi kullanıyorumKorunmadan birliktelik yaşadık umarım allahım bizlere hepimize sağlıklı mutlu bebisler nasip ederr
Az değil 41 ayımı verdim bu süreçte çok çaresiz kaldigim anlar oldu...kimseye gidemedim ,hiç bise yapamadım..ağlamakla yetindim ama bugünüme binlerce kez şükürler olsun. Allah herkesi bişeyle sınıyor ya,demekki benide böyle sınadı diye düşünüyorum ve hep herşeyin hayırlısını istiyorum yerinde ve zamanında.hepinizi çokça seviyorum
Olabilir canm bazen aksilikler üst üste geliyo ama daha ocak için şansın var hadi bu ay seninde ayın olsunBu ay daha hevesliydim aslinda ama dedim ya misafir vardı onlar gitti ben rahatsizlandim. Yeni yeni toparlaniyorum. Bir de işin yorgunluğugeçen ayın daha verimli geçmişti
Inşallah gelecek haftaya kalmadan sizde atlatırsınız canm şimdi bakıyorumda ne kadar basitmiş resmen 3 yıldan fazlasını evliligimden calmisimm
Olabilir canm bazen aksilikler üst üste geliyo ama daha ocak için şansın var hadi bu ay seninde ayın olsun
Benimde o şekildeydi canm hatta ilk ilişkide yarısını aldım ondan sonra p.in sadece başını alabildim ilerisi olmadı. Sonra p.ile egzersiz 1 saat yaptığımızı biliyorum canm kasildigin zaman bekle pes etmeHayırlı olsun canım bize de biraz anlatsan yenme sürecini biz ilk birlikteliği yaşadık ama devamı gelmiyor biraz giriyor kasılıyorum
Canm aynen bizde 7-8 gün ara verdik bugün başta alamayacak gibi oldum sanki ilk aşamaya döndüm ama allahtan gectiAy canım insaAllahh. Bı de insan her gün yapınca daha rahat giriyor bı kaç gün ara verince yine başa sarıyor çok tuhaf
Anladım canım benim kanamam oluyor çok değil sonra duruyor senin de böyle mi çok sağolBenimde o şekildeydi canm hatta ilk ilişkide yarısını aldım ondan sonra p.in sadece başını alabildim ilerisi olmadı. Sonra p.ile egzersiz 1 saat yaptığımızı biliyorum canm kasildigin zaman bekle pes etme
Doktora gidebilirsiniz boşanmak yerineKızlar ben eskilerden yazıyordum cooook önce biz yenemedik vajinusmusu. 1 aya boşanıyoruz olmuyor artık. Gerçi hala aynı evdeyiz. Geçen cok şiddetli kavga ettik. Eşimin..... Cok büyük ve kalın olmuyor. Girmiyor bile.
Kesinlikle öyle canm ama tabi benimde ihmal ettiğin durumlar var. Egzersiz olmaz işe yaramaz diye düşündüm hEvet bazen ben de bu durumu düşününce üzülüyorum benim de 2 yıl 2 ay olduama dediğin gibi her şeyin vakti zamanı var bu da Rabbimin bizi sınaması. İnsaAllah geçeriz bu sinavi
Ilk 4 ilişkide oldu ama çok azzzAnladım canım benim kanamam oluyor çok değil sonra duruyor senin de böyle mi çok sağol
Yenmene cok sevindim canim insallah bizlerde yeneriz. Nasil yendin ve agri aci oldu mu nasil korkuyorum anlatamamarkadaslar lütfen pes etmeyin bende yaklasik 1 ay oldu yeneli. kendinize güvenin ve cesaret edin. her zaman yazmasamda takip ediyorum sizi ve dualarimdasiniz. yapabilirsiniz yeterki cesaret edin ve deneyin.. ben bide yurt disindayim ve burda melesef vajinismus tedavisi hic yok kendi basima yenmek zorundaydim ve basardim elhamdülillah. ve ben gercekten cok uzattim cok tirsagim igneden bile korkan birisiyim düsünün yani. ben yapabildiysem herkes yapar. son olarak sunu söylemek istiyorum. bundan aslinda zevk almamiz gerekiyor bende daha tam alisma evresindeyim ama normalde acı verecek bisey olsa Rabbimiz buna müsade edermiydi. bunu bir hediye olarakta düsünün.. biraz ayip oldu sonu ama gercek bu arkadaslar bu eslere verilen bir hediye.. size güveniyorum hepiniz buraya yendik diye yazacaksiniz insallahh
Kac kere gittik olmuyorDoktora gidebilirsiniz boşanmak yerine
Kesinlikle öyle canm ama tabi benimde ihmal ettiğin durumlar var. Egzersiz olmaz işe yaramaz diye düşündüm h
Ilk 4 ilişkide oldu ama çok azzz
Yenmene cok sevindim canim insallah bizlerde yeneriz. Nasil yendin ve agri aci oldu mu nasil korkuyorum anlatamam
Kac kere gittik olmuyor
parmak egzersizi yaptim sadece kendime zaman ayirarak stress yapmadan hep olacak dedim. parmak egzersizindede tabi ilerledikce kastigimdan dolayi sizi hissettim ama cok büyük bi sizi degildi. esli denememide egzersizlerimden sonra hemen yaptim ayni parmak egzersizi gibi düsündüm ve oldu cok sükür. inanki korkulacak bisey yok 2 parmak aldiginda zaten direk beyninde biseyler olusuyo buraya bisey rahatlikla giriyo diyosun. yapabilirsin güven kendine
Benim korkum tamamen zar olayi. Korkunc bi aci hissedecekmisim gibi geliyor cevremdekiler sagolsun bunu kazimislar beynime.. Ilk iliski esnasinda aci olmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?