Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben eskilerden yazıyordum cooook önce biz yenemedik vajinusmusu. 1 aya boşanıyoruz olmuyor artık. Gerçi hala aynı evdeyiz. Geçen cok şiddetli kavga ettik. Eşimin..... Cok büyük ve kalın olmuyor. Girmiyor bile.

Hayırlı olsun canım bize de biraz anlatsan yenme sürecini biz ilk birlikteliği yaşadık ama devamı gelmiyor biraz giriyor kasılıyorum

Bu ay daha hevesliydim aslinda ama dedim ya misafir vardı onlar gitti ben rahatsizlandim. Yeni yeni toparlaniyorum. Bir de işin yorgunluğu geçen ayın daha verimli geçmişti
Olabilir canm bazen aksilikler üst üste geliyo ama daha ocak için şansın var hadi bu ay seninde ayın olsun

Inşallah gelecek haftaya kalmadan sizde atlatırsınız canm şimdi bakıyorumda ne kadar basitmiş resmen 3 yıldan fazlasını evliligimden calmisimm

Evet bazen ben de bu durumu düşününce üzülüyorum benim de 2 yıl 2 ay oldu ama dediğin gibi her şeyin vakti zamanı var bu da Rabbimin bizi sınaması. İnsaAllah geçeriz bu sinavi

Hayırlı olsun canım bize de biraz anlatsan yenme sürecini biz ilk birlikteliği yaşadık ama devamı gelmiyor biraz giriyor kasılıyorum
Benimde o şekildeydi canm hatta ilk ilişkide yarısını aldım ondan sonra p.in sadece başını alabildim ilerisi olmadı. Sonra p.ile egzersiz 1 saat yaptığımızı biliyorum canm kasildigin zaman bekle pes etme

Evet bazen ben de bu durumu düşününce üzülüyorum benim de 2 yıl 2 ay oldu ama dediğin gibi her şeyin vakti zamanı var bu da Rabbimin bizi sınaması. İnsaAllah geçeriz bu sinavi
Kesinlikle öyle canm ama tabi benimde ihmal ettiğin durumlar var. Egzersiz olmaz işe yaramaz diye düşündüm h
Anladım canım benim kanamam oluyor çok değil sonra duruyor senin de böyle mi çok sağol
Ilk 4 ilişkide oldu ama çok azzz

Yenmene cok sevindim canim insallah bizlerde yeneriz. Nasil yendin ve agri aci oldu mu nasil korkuyorum anlatamam

Herkese iyi geceler. Sanirim bu aksam bu illeti yenmeye bir adim daha yaklastim. 35 gun once kizlik zari ameliyatı oldum. Doktorum bugune randevu verdi ve kendiniz deneme vs yapmayin dikislerin iyilessin once dedi. Bugun muayene oldum doktor aksam parmak egzersizlerine basla iki hafta sonra yine goruselim dedi. Ve ben bu aksam hem esimin parmagiyla hem de kendi parmagimla deneme yapabildim. Hem de hic aci duymadan ve zorlanmadan. Saatlerdir mutluluktan agliyorum. Oncesinde bu rahatsızlığın bunca psikolojik yikima sebep olabilecegini tahmin dahi edemezdim. Insan yasamadan anlayamiyormus. Yenen arkadaslar parmak egzersizi onemli bir adim degil mi? Lutfen bosuna ümitlenmedigimi soyleyin bana...

Yenmene cok sevindim canim insallah bizlerde yeneriz. Nasil yendin ve agri aci oldu mu nasil korkuyorum anlatamam

parmak egzersizi yaptim sadece kendime zaman ayirarak stress yapmadan hep olacak dedim. parmak egzersizindede tabi ilerledikce kastigimdan dolayi sizi hissettim ama cok büyük bi sizi degildi. esli denememide egzersizlerimden sonra hemen yaptim ayni parmak egzersizi gibi düsündüm ve oldu cok sükür. inanki korkulacak bisey yok 2 parmak aldiginda zaten direk beyninde biseyler olusuyo buraya bisey rahatlikla giriyo diyosun. yapabilirsin güven kendine

Benim korkum tamamen zar olayi. Korkunc bi aci hissedecekmisim gibi geliyor cevremdekiler sagolsun bunu kazimislar beynime.. Ilk iliski esnasinda aci olmadi mi

Benim korkum tamamen zar olayi. Korkunc bi aci hissedecekmisim gibi geliyor cevremdekiler sagolsun bunu kazimislar beynime.. Ilk iliski esnasinda aci olmadi mi

evet bu malesef hepimizin beynine kaziniyor sagolsunlar bundan dolayi zaten bu problemleri yasiyoruz :) ilk birlesmede ayni parmak egzersizi gibi hafif bir sizi oldu ilkinde hepsini alamadim zaten yavas yavas ilerledim her denememde ayni parmak egzersizi gibi. bende hic kanama bile olmadi üstteyken cok rahattim kasmadim kendimi. zaten ikininca aynada baktiginda o zar aciliyor bolca nefes egzersizi yap. zamani hic düsünmeden egzersizlerini yap öyle esli denemeye gec

Arkadaslar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Iliskiye giremiyordum. Dun es parmagiyla egzersiz yaptik. Sonra p..li deneyelim dedik ve nerdeyse tamamini aldim(hepsini degil). Ama orda biseye carpiyor ve carptigi zaman tuvaletim gelmis gibi oluyor. Yoksa yanlis yondemi giriyor? Yoksa herkeste boylemi oluyor. Nolur yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…