Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canm siz düzenli yaparsanız yanma hissi geçiyor ama düzenli olacak pes etmeyeceksn
Ileri gidemiyoruz dediğim kızlık zarı delinmedi sanırım. O yüzden yanma hissi oluyor. Depreme denk geldik olmadı o gece. Ondan sonrada deneyemedik. Her denedigimiz de cnm yandı. P.... in ucu değiyor sadece. Kalın bi duvar var yırtılmıcak hissi

Anlattığınız durumun aynısı bende de oluyor bazı denemelerimizde ama neden olduğunu bende bilmiyorum

Keske vazgecmeseniz cok üzüldüm. Büyuk olmasi ile bir alakasi yok. Organimiz o kadar mucizevi ki 3,5-4 kilo bebek cikabiliyor. Ben de yaklasik 4 sene cektim bu kadar uzun sürmesinin tek sebebi zihnimdeki yanlis kodlamalar ve degistirmek icin harekete gecmememdi. Doktorlar ise yaramadi yazmissin. Hic bir doktorun elinde sihirli degnek yok, onlar sadece yol gösterebilir. Bu sorunu asabilecek olan bizleriz. Umarim bosanma fikrinden vazgecersiniz ve her seyi yoluna sokabilirsiniz. Esinden de önce kendin icin lütfen pes etme.

Zaten yırtılma söz konusu değil canm sadece p. girerken ilk kısım ya yanma oluyo oda daha vajina alışmamış ondan zarada takilma

Benim korkum tamamen zar olayi. Korkunc bi aci hissedecekmisim gibi geliyor cevremdekiler sagolsun bunu kazimislar beynime.. Ilk iliski esnasinda aci olmadi mi
Aci olmuyo canm kanama da ilk adet olduğunda iç çamaşırın leke oluyo ya o şekil peçete bile kirlenmiyor. Zar yirtilmiuo sadece p. girince cokk az yanma hissi oluyo o da zaten kanamanın kendisi

Oluyo ama demekki kendini kasıyorsun ya ondan baskı hissediyon

Bide bu emla denilen kremden bahsediliyor burda faydası var mı ki
Ben anestol ve emla yi aldım ikisi de bi işe yaramadı bi gece mutsuzca nasıl olsa olmayacak diye düşünür ken bi şey sürmedim o gece oldu acı o kadar hafifti ki bi şey sürüp uyuşturmaya gerek yok şimdi halen tam ilişkiye geçemedik ama en azından orayı genişliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…