- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.881
Ileri gidemiyoruz dediğim kızlık zarı delinmedi sanırım. O yüzden yanma hissi oluyor. Depreme denk geldik olmadı o gece. Ondan sonrada deneyemedik. Her denedigimiz de cnm yandı. P.... in ucu değiyor sadece. Kalın bi duvar var yırtılmıcak hissiCanm siz düzenli yaparsanız yanma hissi geçiyor ama düzenli olacak pes etmeyeceksn
Evet bende onları okumaya başladım cnm. Inşallah faydası olur..Benim de cok bilgimyokcnm ama burda yazilanlari okursan faydasi olur sanaa önceki sayfalari oku istersen
Anlattığınız durumun aynısı bende de oluyor bazı denemelerimizde ama neden olduğunu bende bilmiyorumArkadaslar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Iliskiye giremiyordum. Dun es parmagiyla egzersiz yaptik. Sonra p..li deneyelim dedik ve nerdeyse tamamini aldim(hepsini degil). Ama orda biseye carpiyor ve carptigi zaman tuvaletim gelmis gibi oluyor. Yoksa yanlis yondemi giriyor? Yoksa herkeste boylemi oluyor. Nolur yardim edin
Keske vazgecmeseniz cok üzüldüm. Büyuk olmasi ile bir alakasi yok. Organimiz o kadar mucizevi ki 3,5-4 kilo bebek cikabiliyor. Ben de yaklasik 4 sene cektim bu kadar uzun sürmesinin tek sebebi zihnimdeki yanlis kodlamalar ve degistirmek icin harekete gecmememdi. Doktorlar ise yaramadi yazmissin. Hic bir doktorun elinde sihirli degnek yok, onlar sadece yol gösterebilir. Bu sorunu asabilecek olan bizleriz. Umarim bosanma fikrinden vazgecersiniz ve her seyi yoluna sokabilirsiniz. Esinden de önce kendin icin lütfen pes etme.Kızlar ben eskilerden yazıyordum cooook önce biz yenemedik vajinusmusu. 1 aya boşanıyoruz olmuyor artık. Gerçi hala aynı evdeyiz. Geçen cok şiddetli kavga ettik. Eşimin..... Cok büyük ve kalın olmuyor. Girmiyor bile.
Zaten yırtılma söz konusu değil canm sadece p. girerken ilk kısım ya yanma oluyo oda daha vajina alışmamış ondan zarada takilmaIleri gidemiyoruz dediğim kızlık zarı delinmedi sanırım. O yüzden yanma hissi oluyor. Depreme denk geldik olmadı o gece. Ondan sonrada deneyemedik. Her denedigimiz de cnm yandı. P.... in ucu değiyor sadece. Kalın bi duvar var yırtılmıcak hissi
NaptinnnnAy kocam hala gelmedibu saatten sonra da üşeniyorum zor geliyor. Bir tek bana mı böyle geliyor
Canm evliliginize yazık olur ne kadarlık evlisinzKac kere gittik olmuyor
Bide çok afedersin ama küçük tuvaletim varmış hissi oluyor neden olur ki. Kadın doğum vajinal birşey yok derse egzersizlere başlıcam bendeZaten yırtılma söz konusu değil canm sadece p. girerken ilk kısım ya yanma oluyo oda daha vajina alışmamış ondan zarada takilma
Evet canm penis ilerleyince çok az lekelenme oluyodu ama şimdi yokAnladım canım benim kanamam oluyor çok değil sonra duruyor senin de böyle mi çok sağol
O korkudan oluyo insan kendini kasiyo ya sanki çok sıkışmış gibi oluyorsunBide çok afedersin ama küçük tuvaletim varmış hissi oluyor neden olur ki. Kadın doğum vajinal birşey yok derse egzersizlere başlıcam bende
Aci olmuyo canm kanama da ilk adet olduğunda iç çamaşırın leke oluyo ya o şekil peçete bile kirlenmiyor. Zar yirtilmiuo sadece p. girince cokk az yanma hissi oluyo o da zaten kanamanın kendisiBenim korkum tamamen zar olayi. Korkunc bi aci hissedecekmisim gibi geliyor cevremdekiler sagolsun bunu kazimislar beynime.. Ilk iliski esnasinda aci olmadi mi
Doğrudur tabi. 6 aydır bunalımdaym resmen. Hangi evli çifte oturmaya gitsek cnm sıkılıyor. Allahtan eşim çok anlayışlı çok şükür. Tabi bu durum bazılarında 2, 3 yıl sürmüş. Inşallah uzamadan biran önce hallederimO korkudan oluyo insan kendini kasiyo ya sanki çok sıkışmış gibi oluyorsun
Oluyo ama demekki kendini kasıyorsun ya ondan baskı hissediyonArkadaslar merhaba. Ben 6 aylik evliyim. Iliskiye giremiyordum. Dun es parmagiyla egzersiz yaptik. Sonra p..li deneyelim dedik ve nerdeyse tamamini aldim(hepsini degil). Ama orda biseye carpiyor ve carptigi zaman tuvaletim gelmis gibi oluyor. Yoksa yanlis yondemi giriyor? Yoksa herkeste boylemi oluyor. Nolur yardim edin
Egzersiz düzenli yap ki ileryebilesinDoğrudur tabi. 6 aydır bunalımdaym resmen. Hangi evli çifte oturmaya gitsek cnm sıkılıyor. Allahtan eşim çok anlayışlı çok şükür. Tabi bu durum bazılarında 2, 3 yıl sürmüş. Inşallah uzamadan biran önce hallederim
Dün biraz denedim nefes alıp tutma bırakma ama henüz parmak aşamasına geçmedimEgzersiz düzenli yap ki ileryebilesin
Bide bu emla denilen kremden bahsediliyor burda faydası var mı kiDün biraz denedim nefes alıp tutma bırakma ama henüz parmak aşamasına geçmedim
Ben anestol ve emla yi aldım ikisi de bi işe yaramadı bi gece mutsuzca nasıl olsa olmayacak diye düşünür ken bi şey sürmedim o gece oldu acı o kadar hafifti ki bi şey sürüp uyuşturmaya gerek yok şimdi halen tam ilişkiye geçemedik ama en azından orayı genişliyoruzBide bu emla denilen kremden bahsediliyor burda faydası var mı ki
Onada geçersin ama yeterki istekli ol pes etmeDün biraz denedim nefes alıp tutma bırakma ama henüz parmak aşamasına geçmedim
Naptinnnnumarım egzersiz yapmadan uyumadin
Esin hep mi geç geliyoBeklerken uyumuşum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?