- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.901
Esin hep mi geç geliyo
Denk getirmeye çalışın olmadı denk gelince fırsatı iyi degerlendirinBu hafta öyle. o erkenci olduğunda da ben gecci falan oluyorumdenklesemiyoruz
Em azından ilerletmişsiniz darısı bize artıkBen anestol ve emla yi aldım ikisi de bi işe yaramadı bi gece mutsuzca nasıl olsa olmayacak diye düşünür ken bi şey sürmedim o gece oldu acı o kadar hafifti ki bi şey sürüp uyuşturmaya gerek yok şimdi halen tam ilişkiye geçemedik ama en azından orayı genişliyoruz
Çoook iyiiMerhaba kizlar keyifler nasil?
Çoook iyiidünkü ilişkiden sonra dusunuyom acaba hamile kalır mıyım
Inşallah canmmm allah hepimizin gönlüne göre versinnnnGozunaydin canimm bizlere de dua et sen de hayirli bi evlada hamile kal insallah
Merhaba canım ben işteyimGozunaydin canimm bizlere de dua et sen de hayirli bi evlada hamile kal insallah
Merhaba canım ben işteyimspreyi hala kullanamadım. Sen memnun musun canım
Canim ilk sıktiginda yakiyor ama dayan geciyor oyle dayanilmayacak gibi yanma degil. Sonrasinda biraz hissizlesiyor ama oyle tamamen hissiz tahta gibi olmadi aparati ve baskiyi hissettim bazen hafif yandi. Ama herkeste oyle olmayabilir. Sen eve ne zaman gececeksin gectiginde yaz basla yonlendiririm de. Ben de bugun yapmadim daha. Ama dun cok zorlamisim sanirim baya aci oldu aksam vajinanin giriste.
11 gibi evde olucam. Eşim gelmeden bı deneyim
Evet evet ilk giriş zorlanıyor zorla gerisi çok kolay geliyor ,CANIM bende de var aynı şey ilk giriş çok ağrı diyemem ama ilk başta bir anda kayıp girmiyor biz ilk girişte yavaş hareket ediyoruz...bende yeneli 1ay falan oluyor
Sen daha once aparat yaptin mi yani ne kadar kalinlikta alabiliyorsun
Senin isin daha kolay o zaman canim olur mutlkaaCanim ben aparat çalışmadım. Yarıya kadar alabiliyorum penisi. Ben egzersiz de yapmıyorum o yüzden direkt penis deniyoruz. Danismana gittiğimde de danismanim aparat vermedi sadece parmak sonra eşli deneme. Eşli denemeyi yarıya kadar aldığım için de öyle devam et demisti
Senin isin daha kolay o zaman canim olur mutlkaa
Canım insaAllah ya kaç aydır bu durumdayım asamiyorumha bugün ha yarın diye diye kaç ay geçti
Cok sagol canim insallah basaririm parmak egzersizinden kaciyorum birara denedim 1 parmak tamamen alabiliyorum 2 parmak yan yana da 2 bogum alabildim ama p..e gelince kapatıyorum bacaklarimi. Bebek de istiyoruz biktim artik bunu kafama takmaktan bitse de kurtulsamAci olmuyo canm kanama da ilk adet olduğunda iç çamaşırın leke oluyo ya o şekil peçete bile kirlenmiyor. Zar yirtilmiuo sadece p. girince cokk az yanma hissi oluyo o da zaten kanamanın kendisi
Cok sagol canim insallah basaririm parmak egzersizinden kaciyorum birara denedim 1 parmak tamamen alabiliyorum 2 parmak yan yana da 2 bogum alabildim ama p..e gelince kapatıyorum bacaklarimi. Bebek de istiyoruz biktim artik bunu kafama takmaktan bitse de kurtulsam
Ama egzersizi bırakma ve hemen p.e geçme canım iki parmakta rahatca gel git yaptıktan sonra p deneCok sagol canim insallah basaririm parmak egzersizinden kaciyorum birara denedim 1 parmak tamamen alabiliyorum 2 parmak yan yana da 2 bogum alabildim ama p..e gelince kapatıyorum bacaklarimi. Bebek de istiyoruz biktim artik bunu kafama takmaktan bitse de kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?