Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Em azından ilerletmişsiniz darısı bize artık

Merhaba canım ben işteyim spreyi hala kullanamadım. Sen memnun musun canım

Canim ilk sıktiginda yakiyor ama dayan geciyor oyle dayanilmayacak gibi yanma degil. Sonrasinda biraz hissizlesiyor ama oyle tamamen hissiz tahta gibi olmadi aparati ve baskiyi hissettim bazen hafif yandi. Ama herkeste oyle olmayabilir. Sen eve ne zaman gececeksin gectiginde yaz basla yonlendiririm de. Ben de bugun yapmadim daha. Ama dun cok zorlamisim sanirim baya aci oldu aksam vajinanin giriste.

11 gibi evde olucam. Eşim gelmeden bı deneyim

Sen daha once aparat yaptin mi yani ne kadar kalinlikta alabiliyorsun

Canim ben aparat çalışmadım. Yarıya kadar alabiliyorum penisi. Ben egzersiz de yapmıyorum o yüzden direkt penis deniyoruz. Danismana gittiğimde de danismanim aparat vermedi sadece parmak sonra eşli deneme. Eşli denemeyi yarıya kadar aldığım için de öyle devam et demisti

Senin isin daha kolay o zaman canim olur mutlkaa

Aci olmuyo canm kanama da ilk adet olduğunda iç çamaşırın leke oluyo ya o şekil peçete bile kirlenmiyor. Zar yirtilmiuo sadece p. girince cokk az yanma hissi oluyo o da zaten kanamanın kendisi
Cok sagol canim insallah basaririm parmak egzersizinden kaciyorum birara denedim 1 parmak tamamen alabiliyorum 2 parmak yan yana da 2 bogum alabildim ama p..e gelince kapatıyorum bacaklarimi. Bebek de istiyoruz biktim artik bunu kafama takmaktan bitse de kurtulsam

Kizlar benim kizligim bozuldu, yariya kadar da aldim bir seferinde... Suan da 3 parmagi sorunsuz acisiz aliyorum ama parmagimin sonunfa bi çıkıntıya çarpıyorum ac~ vermiyor fakat hizli degince küçük tuvaletim gelmis hissi oluyor. Eşimle denedigimizde çarptıkça oraya çok acır mı acaba... Bir de eşli denemeye geceyim mi artık? Bana biraz cesaret verin lütfen. Bu aşamada geçmek gerekiyor herhalde artık ama korkuyorum, erteliyorum devamli.

yukardayken dene kontrol

sen yukardayken ve sirtini kocana dönerek dene kontrol sende oluyor daha rahat yaparsin canim

Ama egzersizi bırakma ve hemen p.e geçme canım iki parmakta rahatca gel git yaptıktan sonra p dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…