Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabiki p.e geç canım. O dediğin baskıda kaslarla alakalı ve hiç ağrı yapmiyo sadece penis ile denerken nefes egzersizi de yap

Sagolun hanimlar dediklerinizi yapicam her beraberlikte durumum vahim degil az kaldi asmama diyorum hep dedigimle kaliyorum egzersizlerin ustune dusmeden olmayacak cok iyi anladim

Cnm bizde eşimle 6 ay once temmuzda evlendik ve hatta bizde balayimizi bodrumda yaptık. Ama inan o balayından hiç birşey anlamadım çünkü bizde iliskiye giremiyorduk. Bende burdan okuyarak ilk parmak egzersizi ile başladım.ilk 1 parmak daha sonra 2 parmak.ama 2.5 ay geçti hala olmadı. Artık ümitsizliğe kapilmistim hiç olmucak gibi geliyordu.sonra kadın doktoruna gittim beni muayene etti ve kesinlikle vajinismus olmadığımı söyledi çünkü çok rahat muayene olmuştum. Bana kayganlastirici ve kas rahatlatici ilac filan verdi ama ben o gün almadım.o gün eşimle yine deneme yaptık ve bir baktım ki oluvermiş inan hiç anlamadım bile.inanamadım. oldu diye ağladım bile.o kadar üzülüyordum ki.yani bazı şeyler kafada bitiyor.doktorum bana tek o lafı herşeyi değiştirdi. Sende bir doktora gidebilirsin belkide seninki de sadece psikolojiktir

Iyi aksamlar kizlar bugun de egzersiz yaptim ikinci aparatin cok azini zorla da olsa aldim ama ilerlemiyor cidden ikinsam da nefeste alip versem yanlis mi yapiyorum dik sekilde mi hafif egimli mi olacak. Yandi ve ilerleyemedm diye moralm bozuldu. Taamamini yapamadim

Biraz eğimli olcak cnm aşağıya doğru dik yaparsan acı duyarsın

uzulme canim cok normal seyler bunlar bende de bazen oluyor normalde yaptigim aparati bile yapamaz oluyorum yada bir buyuk boy aparata gecince ilkinde olmuyor ama biraz zorlayinca oluyor ilk giriste bir yer varya orayi gecince zaten devami geliyor.

uzulme canim cok normal seyler bunlar bende de bazen oluyor normalde yaptigim aparati bile yapamaz oluyorum yada bir buyuk boy aparata gecince ilkinde olmuyor ama biraz zorlayinca oluyor ilk giriste bir yer varya orayi gecince zaten devami geliyor.

Valla ne girismis ya. Millet rahatca yapiyor hatta sirf baskasina onla ilk ben beraber oldum zevkini vermemek icin kendi kendine zari bozanlar bile var. Kendime cok moralim bozuluyor. Allah bizi de kurtarsin insallah.

Evet onunla deniyorum ama ilerletemedm kalin mi geldi acaba tedirgin mi oluyorum bilmiyorim
İkiside olabilir cnm penis kalınlığında aparat seç.bide kendini cok kasmamaya çalış.o kadar basarmissin emin ol devamı da gelir.bende ilk parmak egzersiziyle başladım sonra aparat yaptım kendime biraz kalındı hatta.baktım o da giriyo baya rahatladım psikolojik olarak bide o gün doktora gitmiştim doktor bana kesinlikle vajinismus değilsin dedi.o gün hem doktorun o lafiyla hemde orayı genişlettigim için o aparatla o akşam iliskiye girdik ve çok rahat oldu

Yeni yeni aparatlarla calisiyorum pns boyutundaki kalinligindaki su an icin bana cok buyuk ve korkuucu geliyor maalesef yani ona kendimi psikolojik olarak hazir hissetmiyorum ama en kucukten basladim buyuterek ilerliyorum o sekilde insallah basarili olurum.

Kizlar bir sey merak ediyorum. Zar bozuldugunda o zar parcasi komple gidip orasi buyuk bi delik olarak mi gorunuyor yoksa zar yine kenarlarda gorunuyor ortada esneyip kuculen delik mi var?

Kizlar bir sey merak ediyorum. Zar bozuldugunda o zar parcasi komple gidip orasi buyuk bi delik olarak mi gorunuyor yoksa zar yine kenarlarda gorunuyor ortada esneyip kuculen delik mi var?
Valla cnm benim kanamam da olmasına rağmen hala aynı gibi duruyo kizlik zarı komple gitmiyo sadece yanlardan yırtılma oluyo delik genişliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…