- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.921
Tabiki p.e geç canım. O dediğin baskıda kaslarla alakalı ve hiç ağrı yapmiyo sadece penis ile denerken nefes egzersizi de yapKizlar benim kizligim bozuldu, yariya kadar da aldim bir seferinde... Suan da 3 parmagi sorunsuz acisiz aliyorum ama parmagimin sonunfa bi çıkıntıya çarpıyorumac~ vermiyor fakat hizli degince küçük tuvaletim gelmis hissi oluyor. Eşimle denedigimizde çarptıkça oraya çok acır mı acaba... Bir de eşli denemeye geceyim mi artık? Bana biraz cesaret verin lütfen. Bu aşamada geçmek gerekiyor herhalde artık ama korkuyorum, erteliyorum devamli.
Herşey egzersiz canm yeterki pes etmeSagolun hanimlar dediklerinizi yapicam her beraberlikte durumum vahim degil az kaldi asmama diyorum hep dedigimle kaliyorum egzersizlerin ustune dusmeden olmayacak cok iyi anladim
Tamam inşaallah deneyeceğim. Artık alışkanlık oldu sanırım kaçmak. Ilk başlarda daha cesaretliydim.Tabiki p.e geç canım. O dediğin baskıda kaslarla alakalı ve hiç ağrı yapmiyo sadece penis ile denerken nefes egzersizi de yap
Acil yardımm lütfen☹
Temmuz ayında evlendik. 6 aylık evliyiz. Ilk gece ile alakalı hiçbir korkum yoktu ve balayında bodrumdaydık tam denediğimiz anda bodrum depremine denk geldik. Hafif acıyı hissettim ama olmadı ondan eminim. Kendimizi nasıl dışarı attık anlatamam. Daha sonraki denememizde eşim bastırdı oldu sanıp bıraktı bi damla kan geldi ama olmadığına eminim çünkü 6 aydır deniyoruz ve girmiyor canım yanıyor. Büyük ihtimal zedeledik. Ama şimdi bende korku oluştu. Yapamıcaz yine diye. Sadece sürtünme ile yapıyoruz. Ileriye gidemiyoruz. Halletmek istiyorum çocuk istiyoruz. Benimle bir evlenen arkadaşlarımın rahatken böyle olmak beni çok üzüyor. Yardımcı olun lütfen.. En son mesaj sayfasinda paylaşım yaptım ama kimseden ses çıkmadı
Biraz eğimli olcak cnm aşağıya doğru dik yaparsan acı duyarsınIyi aksamlar kizlar bugun de egzersiz yaptim ikinci aparatin cok azini zorla da olsa aldim ama ilerlemiyor cidden ikinsam da nefeste alip versem yanlis mi yapiyorum dik sekilde mi hafif egimli mi olacak. Yandi ve ilerleyemedm diye moralm bozuldu. Taamamini yapamadim
Biraz eğimli olcak cnm aşağıya doğru dik yaparsan acı duyarsın
Kayganlastiriciyla denedin mi hiç cnm
uzulme canim cok normal seyler bunlar bende de bazen oluyor normalde yaptigim aparati bile yapamaz oluyorum yada bir buyuk boy aparata gecince ilkinde olmuyor ama biraz zorlayinca oluyor ilk giriste bir yer varya orayi gecince zaten devami geliyor.Iyi aksamlar kizlar bugun de egzersiz yaptim ikinci aparatin cok azini zorla da olsa aldim ama ilerlemiyor cidden ikinsam da nefeste alip versem yanlis mi yapiyorum dik sekilde mi hafif egimli mi olacak. Yandi ve ilerleyemedm diye moralm bozuldu. Taamamini yapamadim
uzulme canim cok normal seyler bunlar bende de bazen oluyor normalde yaptigim aparati bile yapamaz oluyorum yada bir buyuk boy aparata gecince ilkinde olmuyor ama biraz zorlayinca oluyor ilk giriste bir yer varya orayi gecince zaten devami geliyor.
İkiside olabilir cnm penis kalınlığında aparat seç.bide kendini cok kasmamaya çalış.o kadar basarmissin emin ol devamı da gelir.bende ilk parmak egzersiziyle başladım sonra aparat yaptım kendime biraz kalındı hatta.baktım o da giriyo baya rahatladım psikolojik olarak bide o gün doktora gitmiştim doktor bana kesinlikle vajinismus değilsin dedi.o gün hem doktorun o lafiyla hemde orayı genişlettigim için o aparatla o akşam iliskiye girdik ve çok rahat olduEvet onunla deniyorum ama ilerletemedm kalin mi geldi acaba tedirgin mi oluyorum bilmiyorim
İkiside olabilir cnm penis kalınlığında aparat seç.bide kendini cok kasmamaya çalış.o kadar basarmissin emin ol devamı da gelir.bende ilk parmak egzersiziyle başladım sonra aparat yaptım kendime biraz kalındı hatta.baktım o da giriyo baya rahatladım psikolojik olarak bide o gün doktora gitmiştim doktor bana kesinlikle vajinismus değilsin dedi.o gün hem doktorun o lafiyla hemde orayı genişlettigim için o aparatla o akşam iliskiye girdik ve çok rahat oldu
Kendini o şekilde rahat hissediyorsan öyle yap tabi cnm.penis kalınligina geçtiğin zaman büyük oranda halletmiş olacaksın emin ol
Valla cnm benim kanamam da olmasına rağmen hala aynı gibi duruyo kizlik zarı komple gitmiyo sadece yanlardan yırtılma oluyo delik genişliyoKizlar bir sey merak ediyorum. Zar bozuldugunda o zar parcasi komple gidip orasi buyuk bi delik olarak mi gorunuyor yoksa zar yine kenarlarda gorunuyor ortada esneyip kuculen delik mi var?
Valla cnm benim kanamam da olmasına rağmen hala aynı gibi duruyo kizlik zarı komple gitmiyo sadece yanlardan yırtılma oluyo delik genişliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?