- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.941
Aynen zaten bu hallere düşmemizin nedeni hep o zar korkusu değil miKeske komple gitseymis hem daha kolay olurdu hem korkmazdik :)
Esimle evlendigimiz ilk haftada deneme yaparken zari zedelemistik kanama oldu cok az ve yatakta minicik parca vardi ben tamamen oldu sanmistim daha sonra aradan bir ay gectiginde tekrar denemistik tamami girdi ve banyoda tekrar ufak parçalar gormustum
Perşembe gününe randevu aldım kadın doğumdan. Alttan muayene de birşey bastırıyor mu içeriye. Inşallah benim doktorumda ilgilenir cnm seninki gibi.Cnm bizde eşimle 6 ay once temmuzda evlendik ve hatta bizde balayimizi bodrumda yaptık. Ama inan o balayından hiç birşey anlamadım çünkü bizde iliskiye giremiyorduk. Bende burdan okuyarak ilk parmak egzersizi ile başladım.ilk 1 parmak daha sonra 2 parmak.ama 2.5 ay geçti hala olmadı. Artık ümitsizliğe kapilmistim hiç olmucak gibi geliyordu.sonra kadın doktoruna gittim beni muayene etti ve kesinlikle vajinismus olmadığımı söyledi çünkü çok rahat muayene olmuştum. Bana kayganlastirici ve kas rahatlatici ilac filan verdi ama ben o gün almadım.o gün eşimle yine deneme yaptık ve bir baktım ki oluvermiş inan hiç anlamadım bile.inanamadım. oldu diye ağladım bile.o kadar üzülüyordum ki.yani bazı şeyler kafada bitiyor.doktorum bana tek o lafı herşeyi değiştirdi. Sende bir doktora gidebilirsin belkide seninki de sadece psikolojiktir
Bide sen az da olsa egzersizle kendini ilerletmişsin. Sen doktora vajinus muyum acaba diye sordun mu cnm yoksa kendi mi konuyu açtı.Cnm bizde eşimle 6 ay once temmuzda evlendik ve hatta bizde balayimizi bodrumda yaptık. Ama inan o balayından hiç birşey anlamadım çünkü bizde iliskiye giremiyorduk. Bende burdan okuyarak ilk parmak egzersizi ile başladım.ilk 1 parmak daha sonra 2 parmak.ama 2.5 ay geçti hala olmadı. Artık ümitsizliğe kapilmistim hiç olmucak gibi geliyordu.sonra kadın doktoruna gittim beni muayene etti ve kesinlikle vajinismus olmadığımı söyledi çünkü çok rahat muayene olmuştum. Bana kayganlastirici ve kas rahatlatici ilac filan verdi ama ben o gün almadım.o gün eşimle yine deneme yaptık ve bir baktım ki oluvermiş inan hiç anlamadım bile.inanamadım. oldu diye ağladım bile.o kadar üzülüyordum ki.yani bazı şeyler kafada bitiyor.doktorum bana tek o lafı herşeyi değiştirdi. Sende bir doktora gidebilirsin belkide seninki de sadece psikolojiktir
Evt ben kendim özellikle öğrenmek için gittim vajinismuyum diye.doktor alttan baktı bişey kullanmadi eliyle baktı. Eğer vajinismus olsaydın bu kadar rahat bakmama bile izin vermezdin dedi çok net konuşmuştu. Bende kendimi hiç kasmamistim zatenBide sen az da olsa egzersizle kendini ilerletmişsin. Sen doktora vajinus muyum acaba diye sordun mu cnm yoksa kendi mi konuyu açtı.
Kızlar günaydın. Sprey ben de bir işe yaramadı
Orta parmagimla egzersiz yapabiliyorum artik. Ama esimle deneme yapacagimiz zaman kendimi cekiyorum. Oncesinde hic korkmuyorum.Kizlarrrrr ne var ne yok
Parmak egzersizinden sonra hafif aci olmasi normal canim, genisledigi icin isteristemez ve girisi de zorladigimizdan dolayi. Ama uzin sureli aci oluyorsa o kendini kastığından. Lekelenme zarı zedeledigin icindir evet. Kolay gelsin.Iyi aksamlar kizlar bugun de egzersizi yaptim cok sukur ama hâlâ rahat degilim sonrasinda aci oluyor. Bir de lekelenme oldu biraz bu zarla ilgili sanirim.
Ama esli deneme için daha erken sanki canm 2 parmak yapıyor musnOrta parmagimla egzersiz yapabiliyorum artik. Ama esimle deneme yapacagimiz zaman kendimi cekiyorum. Oncesinde hic korkmuyorum.
Aci geçici bise ve çok büyük bi ağrı değil yapabilirsin az kaldı can.mIyi aksamlar kizlar bugun de egzersizi yaptim cok sukur ama hâlâ rahat degilim sonrasinda aci oluyor. Bir de lekelenme oldu biraz bu zarla ilgili sanirim.
2 parmak yapmaya korkmuyorum. Sadece nasil yapacagimi bilmiyorum iki parmakla.Ama esli deneme için daha erken sanki canm 2 parmak yapıyor musn
Orta parmagi işaret parmağının üstüne koyacaksın canm2 parmak yapmaya korkmuyorum. Sadece nasil yapacagimi bilmiyorum iki parmakla.
Canm şahsen ben emla ile yol katettim gerçekten bende ise yaradiAynen aciyor diye pes etmiyorum yeterki kurtulayim ama emla spreyden daha mi iyi diye dusunuyorum. Emla almakta su an zor benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?