Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esimle evlendigimiz ilk haftada deneme yaparken zari zedelemistik kanama oldu cok az ve yatakta minicik parca vardi ben tamamen oldu sanmistim daha sonra aradan bir ay gectiginde tekrar denemistik tamami girdi ve banyoda tekrar ufak parçalar gormustum

Komple gitmesi insani rahatlatabilir orda bi bosluk var girecek hissi

Perşembe gününe randevu aldım kadın doğumdan. Alttan muayene de birşey bastırıyor mu içeriye. Inşallah benim doktorumda ilgilenir cnm seninki gibi.

Bide sen az da olsa egzersizle kendini ilerletmişsin. Sen doktora vajinus muyum acaba diye sordun mu cnm yoksa kendi mi konuyu açtı.

Bide sen az da olsa egzersizle kendini ilerletmişsin. Sen doktora vajinus muyum acaba diye sordun mu cnm yoksa kendi mi konuyu açtı.
Evt ben kendim özellikle öğrenmek için gittim vajinismuyum diye.doktor alttan baktı bişey kullanmadi eliyle baktı. Eğer vajinismus olsaydın bu kadar rahat bakmama bile izin vermezdin dedi çok net konuşmuştu. Bende kendimi hiç kasmamistim zaten

Iyi aksamlar kizlar bugun de egzersizi yaptim cok sukur ama hâlâ rahat degilim sonrasinda aci oluyor. Bir de lekelenme oldu biraz bu zarla ilgili sanirim.

Iyi aksamlar kizlar bugun de egzersizi yaptim cok sukur ama hâlâ rahat degilim sonrasinda aci oluyor. Bir de lekelenme oldu biraz bu zarla ilgili sanirim.
Parmak egzersizinden sonra hafif aci olmasi normal canim, genisledigi icin isteristemez ve girisi de zorladigimizdan dolayi. Ama uzin sureli aci oluyorsa o kendini kastığından. Lekelenme zarı zedeledigin icindir evet. Kolay gelsin.

Aynen aciyor diye pes etmiyorum yeterki kurtulayim ama emla spreyden daha mi iyi diye dusunuyorum. Emla almakta su an zor benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…