- 11 Nisan 2017
- 118
- 19
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.961
çok acı oluyormu ?Aynen aciyor diye pes etmiyorum yeterki kurtulayim ama emla spreyden daha mi iyi diye dusunuyorum. Emla almakta su an zor benim icin.
Ç
çok acı oluyormu ?
Kızlar neler yapıyorsunuz ben 20 gündür ara verdim yapamıyorum bu aralar. En son tek parmak 3. Boğuma yakın alabiliyordum acaba tekrar olur mu ki başlayınca . Eşli denemede de yarısına kadar almıştım ama sonrası olmadı. Sizler ne durumdasınız
Karin ustunden yapiyorum ben sahsenBn aklıma takılan bişi var parmagı sokarken bacak altından mı gecırıosunuz normal karın üstünden mi parmagınızı girdırıosunuz oraya merak ettim
Yarısına kadar almıştım ama bir kere . Şimdi birkaç gün sonra tekrar başlayacağım ama o zamanda regl dönemi giriyor uzun süre yapamayacağım yineYapabilirsin canim esinle yapabiliyorsan 2 parmak bile rahatca olur bence
Msj atamıyorum sana canim. bana msj atarsan yardımcı olmak isterimAnnemle her konuştuğumda bana bırak korunmayı bebeğin olmaz sonra dıo gözlerim doluo zor tutupm kendimi telı kapatınca başlıorum ağlamaya dayanılacak bi durum deıl gercekten hele çevremde bazılarının hamıle olduğunu duyunca eşimin bana bakışları yüreğimi sızlatıo yalvarıom Allaha benı ve sizler gıbı bu durumda olnları bu illetten kurtarsın dıye sabrım tükenıo
Yok hiçbirşey yapmıyorumCanim oyle kivrandiracak gibi degil ama bir seyin girmeye calistigini hissediyorsun yaniyor aciyor biraz. Ama herkeste farklidir. Bende oldu sen de olacak diye bir sey yok buna takilma bence. Sen yapiyor musun egzersiz?
Anladm cnm inşallah bende atlatırımEvt ben kendim özellikle öğrenmek için gittim vajinismuyum diye.doktor alttan baktı bişey kullanmadi eliyle baktı. Eğer vajinismus olsaydın bu kadar rahat bakmama bile izin vermezdin dedi çok net konuşmuştu. Bende kendimi hiç kasmamistim zaten
Kizlar ben p..nin hepsini alabildim Allahin izniyle. Ama gelgit yaparken baski hissediyorum. Kendimi fazla kasmiyorum da. Ilk iliskilerde bu normalmi?
Yok hiçbirşey yapmıyorum(
Günaydın umarım şubat ayında hepimiz yenmiş oluruz bu illeti bunla yaşam zor
Normal canm alışınca geciyoKizlar ben p..nin hepsini alabildim Allahin izniyle. Ama gelgit yaparken baski hissediyorum. Kendimi fazla kasmiyorum da. Ilk iliskilerde bu normalmi?
Günaydın canmmGunaydin hepinize canlar
Keske subata kalmasa
Allah kolaylik versin hepimize
Ahhh ahh onada razıyım...
Allah m yardim etsin
Benim cok uzun zaman oldu anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?