- 17 Ocak 2018
- 7
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #229.981
Egzersiz yapiyornmusun ne durumdasin ?
Bi dönem iki parmak yptm sonra bırakmıştım...
Geçen hafta dilator aldm. Pirinc tanesi kadar anestol ile egzersiz yaptm.
1.si cok küçük diye ikinciden basladm 2. Ve 3. Gayet rahat yaptm 4.de gözüm korktu deneme cesareti toplayamdm. Sonra egzersiz yapmaya fırsatım olmadi...
Simdide regl oldum regl bitince inş biticek bu iş.
2 yıldır çektiğim pskolojik aci yeter. Mayisda iki sene olacak
Sizlerde durum nasil
Ya arkadaslar tek parmak tam alıom maskarayı da alıom içime hayret ıkı parmakk alamıomniyee ya kafayıı yicemm bı yardımcı olurmsnzz
Aa canim cok iyi baksana 3. Aparati bile yapmak harika bence. Ben zorla da olsa 2.yi yapmaya calisiyorum su an daha. Bence sen cok yol katetmissin mutlaka yap canim
Canim sen egzersizlerde ne kullaniyorsun?
Senin ne kadar oldu evleneli?
Dilatör kullaniyorum canim 5 ay oldu benim
Dilatorle krem yada sprey kullaniomusun?
Vemcaine sprey kullaniyorm ama cok fazla uyusturmuyor maalesef uyusturdugu kadar
Aaa bende ondan alip esli denemede kullanmak istiyorum... ben anestol ile yaptim uyusmustu biraz
Anestol bende hic fayda etmedi. Spreyde biraz hissizlesiyor ama oyle tamamen 0 his gibi bir durum yok garip bi his oluyor.
Cnm parmakları neden üst uste koyuyoruz yan yana da yapıliyor mu parmaklaKizlar artik 2 parmagi da alabiliyorum:)
Canim ust uste koyunca girmesi daha rahat oluyor. Ust uste kuyuca ucu ince sonrasi kalinlasiyor penis gibi oluyor biraz da olsaCnm parmakları neden üst uste koyuyoruz yan yana da yapıliyor mu parmakla
Canim olacakmi olmayacakmi diye kasilarak yapiyor olabilirsin belki de. Muzik ac ya da sevdigin bir filmi ac rahat rahat uzanarak dene canim.Dun 2. Aparati denemisken bugun 1. Kucuk olani bile yapamadim kesinlikle olmadi moralim cok bozuldu neden olmadi ki
Canim olacakmi olmayacakmi diye kasilarak yapiyor olabilirsin belki de. Muzik ac ya da sevdigin bir filmi ac rahat rahat uzanarak dene canim.
Canim belki de spreydan dolayi tahris olmustur. Ben uyusturucu hic bisey kullanmiyorum. Sadece kayganlastirici suruyorum ve oyle yapiyorum. Bir de bence uyusturucu seyler surme aksine orayi hisset. Boylelikle ne yaptiginda aciyacagini fln goreceksin. Nefes egzersizleri de yapiyosun dmi canim?Actim dizi actim her sey ayniydi ama kesinlikle ne kadar pozisyon degistirirsem degistireyim girmedi ve aci vardi. Artik sprey hic uyusturmuyortam umutlanmistim umudum söndü
Tmm cnmm cok sagolCanim ust uste koyunca girmesi daha rahat oluyor. Ust uste kuyuca ucu ince sonrasi kalinlasiyor penis gibi oluyor biraz da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?