Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersiz yapiyornmusun ne durumdasin ?

Bi dönem iki parmak yptm sonra bırakmıştım...
Geçen hafta dilator aldm. Pirinc tanesi kadar anestol ile egzersiz yaptm.
1.si cok küçük diye ikinciden basladm 2. Ve 3. Gayet rahat yaptm 4.de gözüm korktu deneme cesareti toplayamdm. Sonra egzersiz yapmaya fırsatım olmadi...

Simdide regl oldum regl bitince inş biticek bu iş.

2 yıldır çektiğim pskolojik aci yeter. Mayisda iki sene olacak

Sizlerde durum nasil

Aa canim cok iyi baksana 3. Aparati bile yapmak harika bence. Ben zorla da olsa 2.yi yapmaya calisiyorum su an daha. Bence sen cok yol katetmissin mutlaka yap canim

Arkadaslar birsey merak ediyorum.Vajinismusu yenenler: esinizin tepkisi nasildi ilk basarmanizda? ve sonrasinda (2.3.4. kez de). cok sevindimi?Havaya uctumu sevincten?
Anlinizi falan öptümü? merak ediyorum ilk esinizin ilk tepkisini.

Canim olacakmi olmayacakmi diye kasilarak yapiyor olabilirsin belki de. Muzik ac ya da sevdigin bir filmi ac rahat rahat uzanarak dene canim.

Actim dizi actim her sey ayniydi ama kesinlikle ne kadar pozisyon degistirirsem degistireyim girmedi ve aci vardi. Artik sprey hic uyusturmuyor tam umutlanmistim umudum söndü

Actim dizi actim her sey ayniydi ama kesinlikle ne kadar pozisyon degistirirsem degistireyim girmedi ve aci vardi. Artik sprey hic uyusturmuyor tam umutlanmistim umudum söndü
Canim belki de spreydan dolayi tahris olmustur. Ben uyusturucu hic bisey kullanmiyorum. Sadece kayganlastirici suruyorum ve oyle yapiyorum. Bir de bence uyusturucu seyler surme aksine orayi hisset. Boylelikle ne yaptiginda aciyacagini fln goreceksin. Nefes egzersizleri de yapiyosun dmi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…