Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Uyusturmayinca kendimi kastigimi dusunuyorum o psilolojik olarak rahatlatiyor ama artik pek uyusturmuyor gibi. Belki de ya cok zorladim tahris oldu ya da spreyden bilmiyorum giris kisminda agri vardi baya. Ve dunle bugun hafiften lekelenme vardi.

Uyusturmayinca kendimi kastigimi dusunuyorum o psilolojik olarak rahatlatiyor ama artik pek uyusturmuyor gibi. Belki de ya cok zorladim tahris oldu ya da spreyden bilmiyorum giris kisminda agri vardi baya. Ve dunle bugun hafiften lekelenme vardi.

Canım zaman zaman değişiklik olabiliyor. Mesela ben de penisi alabiliyorum diyorum ama bazen zor alıyorum bazen kolay. Pes etme canını da sıkma.

Kızlar bı de ben hiç iki parmak calismamistim. Bı kaç kez denedim tabi yan yana deniyordum girmiyordu neyse ki burda hanginiz yazdı bilmiyorum küs işareti yapın demişti gece bı öyle deneyim dedim girdi :) tabi tek parmak gibi pek götüremedim ama olsun

KıZlar adetim çok fazla oluyor bugün çok büyük bir kan pıhtıısı düştü korktum baya ilişkiler yeni olduğu için mi oluyor böyle birşey yaşatan var mı?

Artık eşim de denemekten kaçıyor, türlü bahanelerle... Eskiden hep üstüme gelirdi. Nasılsa yine olmayacak diye başlamak bile istemiyor gibi zaten zar zor cesaretimi topluyorum onda da o yanaşmıyor. Çok çaresizim.

Canim parmak egzersizleri yapiyor musun?
eşim istemiyor parmak egzersizi veya başka bir şey yapmamı. Aşırı tepki veriyor bunlara. Ama ben denedim birkaç kez 3 parmağa kadar kremsiz ağrısız alabiliyorum. Ilk gece kızlığım bozuldu zaten aslında bir kez de yarıya kadar aldım ama devamını getiremedim. Sonrasinda hep gerileme oldu bizde. Eşim çok yıprandı farkındayım ama şu an da ben deneyelim diyorum o kaçıyor sanki

ne kadar süredir evlisiniz canim

Actim dizi actim her sey ayniydi ama kesinlikle ne kadar pozisyon degistirirsem degistireyim girmedi ve aci vardi. Artik sprey hic uyusturmuyor tam umutlanmistim umudum söndü

Umudunu hiç kaybetme ben eşli parmak egzersizi yapıyorum ilk deneme sırasında kendimi çok kasmisim 3 4 gün kadar kendi parmağımı bile zor alabilmistm ama zamanla düzeliyor şuan eşli parmak egzersiz de eşimin 2 parmaginida alabiliyorsun bir süre daha çalıştıktan sonra p.. aşamasına gecicm

6 ay aslinda ama tayin durumlarindan dolayi bi sure ayriydik. 3 aydir ayni evdeyiz canim. 3 ayda daha 4 kez filan deneyebildik.
daha yeni evlisiniz aslinda ayrica sen zaten hastaligini ogrenmis ve epey bi yol katetmissin kisa surede basaracak gibi gorunuyorsun. Bu durum benim başıma geldiginde ilk kez ben yaşıyorum galiba diye dusunuyordum cok sonralari ogrendim bunun hastalik oldugunu.

Insaallah canim. Bir deneyebilsek şöyle tartışmadan sakin sakin...

Seni anliyorum canim. Ben de egzersizleri rahat yapsam da p.. alamiyordum. Hatta esimle bir gun hic konusmadik. Biraz uzulmustuk ikimiz de. Sonra ben kafama yerlestirdim. Orda hic agri olmayacak kayip gidecek diye ve kendimi iyice rahat biraktim iliski sirasinda. Onceden girmesine bile izin vermeden itiyordum. Bu sefer rahat yattim. Bir baktim kayip girdi icine. Sonra orda duvar gibi bisey varmis gibi oluyo. Ama orasi duvar deilmis. Oraya geldiginde esin biraz dursun sende sakinles. Sonra nefes al deriin ve agzindan ver. Sen verirken esinde ittirsin. Sonra kayip gidiyor. Bi bakmissin hepsi icinde. Canim bak hic umidini kaybetme. Esine de o gun sevdigi yemekleri yap guzel vakit gecirin oncesinden ve iyice anlat. Ben de en kisa zamanda olmasini istiyorum de. Iliskide zorlandigin an p.. cikarmayin. Orda biraz bekleyin ve nefes al ver. Canim bi de onceki sayfalarda bi arkadas demisti bir birinize kuslukten sonra genelde guzel seyler duyariz diye. Senin de guzel haberlerini alalim insallah. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…