Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne kusuru canim vakit ayirip anlatmissin o kadar. Aksine tesekkur ederim, Allah razi olsun. Dedigin gibi aslinda o yariya kadar aldigim gun kendimi tamamen birakmistim ve soylemese girdigini anlamadim bile. Soyleyince panik oldum kactim hemen. Bir daha da kismet olmadi zaten. Cunku artik sinirlendigi icin tek seferde hizlica girmekten filan bahsediyor esim. Birkac kez de denemisti bu dedigini. O yuzden ben guvenip de serbest birakamiyorum kendimi söz verse dahi... Ama artik gozumu kararticam. Hicbir aci şu an çektigim psikolojik baski kadar agir olamazmis gibi geliyor. Kendimi kassam da kaçmıcam inşaallah...

Onu da anlamaya calisiyorum. Bazen o kadar kotu oluyorum ki beni hic mi dusunmuyorsun bu adam ne halde diye diyor, kahroluyorum... Allahimmm içim bomboş sanki. Bi bitse şu çile.
Canim aynen oyle icerisi bosluk kayip gidiyor erkeklerin isi zor cnm yapamayinca

Kızlık Zarı Genişletme ve Esnetme Egzersizleri

Kizlar Cem Kecenin sitesinden alintidir sizinde okumanizi istedim.

İlk ilişkide ağrı ve acı hissetmemek mümkün mü? Kesinlikle evet. İlişki öncesi vajen ve kızlık zarını yumuşak ve nazikçe esnetmek yeterlidir. Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir. Ama gerçekten sabırlı ve anlayışlı olması koşuluyla. Her an iyi bir iletişim olmalı ve erkek kadının yönlendirmelerine harfiyen uymalıdır. Erkekler kendileri mastürbasyon yaparken sert ve hızlı davranmaya alışırlar. Hâlbuki kadın vulvası çok daha yumuşaktır. İşlem sırasında kadın bacaklarını iyice açmalı ve kendini gevşek bırakmalıdır. Dar yerlerde ve külotun arasından yapmaya çalışmak faydadan çok zarar getirebilir.

Benim iyice kafam karıştı kusura bakmayın Arkadaşlar. Benim bu yazıdan anladığım şu yani egzersiz yaparak aslında orayı alıştırmak tabiki o sıra orası bazılarında dediği gibi egzersiz yaptım orası şuan ağrıyor acıyor dediğidir bu. Yani egzersiz yapmayarak ilk defa ilişkiye girecek olanlar muhakkak ki acıyacak ağrıyacak Doğrumudur? . Acıyacak yırtılacak korkusundan dolayı ilişkiye girmekten korkuyorum kasıyorum. İyice kafam bulandı arkadaşlar kusura bakmayın cidden bunalıma giriyorum bu illet yüzünden

Benim de evleneli 8 ay olmuştu.Aynı durumu yaşıyordum.İnternetten okuduğum egzersizleri bile yapamayacak derecedeydim.
Doktora gitmem gerektiğine karar verdim.Ve iyi ki bu kararı vermişim diyorum.Başında çok zor geliyor , yine olmazsa korkusu..
Ama 3 seansta yendim.Kendim bile inanamadım.
Aynı durumu yaşayan çok kişi olduğunu gittiğimde de gördüm.Bu yüzden önermek istiyorum; İstanbulda Hera kliniği tek geçiyorum.
Eğer imkanınız,zamanınız varsa kesinlikle gidin bayanlar

Fiyatları ne kadar?

Benimde sıkıntım tamamen bu. zar olayini atlatsam ne doktorun parmak muayenesinden gozum korkuyor ne de vajinal ultrason kafamda bir tek zar var bisey girdiginde cok aciyacak dusuncesi

Benimde sıkıntım tamamen bu. zar olayini atlatsam ne doktorun parmak muayenesinden gozum korkuyor ne de vajinal ultrason kafamda bir tek zar var bisey girdiginde cok aciyacak dusuncesi
Bende zar korkusu yok nedense nede çok kanayacak korkusuda değil varsın kanasın adet oluyoruz sonuçta birşey değil diyorum benim tek korkum ilk girişte yani o ilk giriş nasıl gerçekleşiyor ve nasıl bir his oluşuyor nasıl bir acı

Canim sadece biraz baski o da penis giriyor orasi bosluk olunca baski yapiyo

Canim ben vajinamin girisini bile bilmiyordum. Daha 5 6 gun once esim serce parmagiyla denedi kayganlastiriciyla. Cok kolay girdi o sirada bende nefes alip verdim. Inan o kadar korkan birisi olarak ben serce parmagi aldigimda ucacaktim. Sonra orta parmagiyla denedik onu da alabilidim. Ertesi gun kendim ne kadar korksam da denemeye karar verdim. Aynanin karsisinda yapamadim cunku bakinca kotu oldum. Rahat uzandim ve orta parmagimi vajinama yerlestirdim( orasi oldugundan bile emin deildim). Nefes verdigim zaman baktim ki orasi hafif aciliyo. Yavas yavas parmagimi ittim. Nerede zorlansam orda durup nefes vererek devam ettim. Boylelikle 2 parmak yapmaya basladim. Simdi 3 parmagin da birazini aliyorum. Esimle denedigimde de bir duvara carpiliyor gibi oldugunda nefesle orayi da gectik. Uzun ayrintili anlatiyorum ki herkes yapsin istiyorum. Cunku neler yasadiginizi cok iyi anliyorum. Ben de tam basarmis sayilmam ama en azindan artik orasinin nasil bi yer oldugunu ve nasil davranmam gerektigini bilyorum. Insallah en kisa zamanda hepimiz atlatiriz. Zara fln takma nolur

İnşallah canım inşallah zara takılmıyorum sadece dediğim gibi korkuyorum canım acıyacak diye yırtılacak.. hiç acı en ufak bir acı hissettin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…