Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım inşallah zara takılmıyorum sadece dediğim gibi korkuyorum canım acıyacak diye yırtılacak.. hiç acı en ufak bir acı hissettin mi ?
Canim bak yalan soylemicem. Aci deil birazcik sizi ve baski hiisediyorsun o da tamami girdiginde. O da sadece bizde deil tum yeni evliler de hissediyor. Cunku yeni bisey giriyor icimize ve onun biraz alismasi lazim. Birkac kere denedikten sonra o da gidiyormus. Ben su an git gelleri calisiyorum. Inan bizim dusundugumuz kadar korkunc deil. Zorlandigin an deriiiin nefes al ver. Oyle yapinca kasamiyorsun da. Acidi diye cikarma p..si. girebildigi yerde dursun ve sen sakinles oyle devam edin.

Gözümde Dağ oldu artık

Arkadaslar ben de bu durumu yaklasik 1 1bucuk ayda yendim. Yardim isteyen olursa ozelden yazabilir. Doktora gitttim ama en cok da burda yazilanlar etkili oldu. Su ana gelince hala her iliskiden once korkum var. Kayganlastiricisiz iliski deniyoruz bebek istedigimiz icin. Ilk girerken canim yaniyor ama sonra gevsiyorum. Ben inat edip saatlerce egzersiz yapiyordum hatta bir sure misafir bile cagiramadm sirf bu yuzden. Bi an once cozulsun sorun ertelemim diye. Cok sukur ilk basta aynada bakamazdim bile smdi kayganlastiricisiz iliski oluyor cok sukur...

Hklisin cnm aynisi bndede var bitmedi o korku hala ve aci

Merhaba arkadaşlar tekrar bende birşey ekleyeyim biraz yani en azından 1 hafta kendinize bir plan yapmaya çalışın günden güne ilk gün deneyin olmadı mı aradan yarımsaat geçsin tekrar deneyin şonra tekrar sakın kendinizi yorup kasmayın özellikle kasık kısmınız. Bu şekilde hergün devam edip ne zaman ki tamamen izin vermiş olacaksınız o zaman 2 günde bire indirin yani mümkün olduğunca görev gibi düşünmemek ve psikolojinizi zorlamadan çalışın. En önemlisi moralinizi bozmayın diyorumm

Kızlar evlilikten bu yana 6 ay oldu ve sonjnda kadın doğuma gidebildim. Doktor elle muayene etti daha sonra serçe parmağını ittirdi gayet rahat hiç kasılmadan aldım. Vajinusmus değilsin ama egzersizlerle ilerleyebiliriz dedi. Evde kendim yapınca geriliyorum. Bebek yağı işe yarar mı. Sizce atlatabilir miyim

Doktor yaptiysa esin yapsin egzersiLeri canim sen yapamiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…