- 22 Ocak 2018
- 60
- 38
- 3
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.061
Bwnim durum tuhaf ya yendim ama alisamiuorum girosde aci cekiyorum halenEvet öyle denicez bakalım cnm inşallah atlatırım. Sizin ne durumdasınız?
Misafirlik ve evdw misafir olmasi zor oluyo yaaBu aksam eve giderim sanirim ve yarin insallah baslicam tekrar bakalim ilerleme olacak mi
Misafirlik ve evdw misafir olmasi zor oluyo yaa
CANIM ben doktoruma sordum su bazlı kayganlaştırıcı engel olmaz dediArkadaslar ben de bu durumu yaklasik 1 1bucuk ayda yendim. Yardim isteyen olursa ozelden yazabilir. Doktora gitttim ama en cok da burda yazilanlar etkili oldu. Su ana gelince hala her iliskiden once korkum var. Kayganlastiricisiz iliski deniyoruz bebek istedigimiz icin. Ilk girerken canim yaniyor ama sonra gevsiyorum. Ben inat edip saatlerce egzersiz yapiyordum hatta bir sure misafir bile cagiramadm sirf bu yuzden. Bi an once cozulsun sorun ertelemim diye. Cok sukur ilk basta aynada bakamazdim bile smdi kayganlastiricisiz iliski oluyor cok sukur...
Kayganlaştırıcı falan kullansanız rahat olacağı için belki çok canın yanmaz. Ama en azından halletmişsiniz cnm.Bwnim durum tuhaf ya yendim ama alisamiuorum girosde aci cekiyorum halen
Canim kullaniyoz ama yine aciyor yaa ama baska sikinti vr cnmKayganlaştırıcı falan kullansanız rahat olacağı için belki çok canın yanmaz. Ama en azından halletmişsiniz cnm.
Gozun aydin canmKizlar ben bu illeti 6 ay cektim. Sonunda once Allahin izniyle sonra da kk nin sayesinde atlattim. Bu konuyu ilk sayfasindan 350.sayfaya kadar okudum. Cesaretlendim. Bir parmak iki parmak 3 derken p..si de aldim ama hareket etmesine izin vermiyordum. Dun onu da yaptik. Dun sevincten agladim. Allah bu derdi ceken herkese bunu atlatmayi nasip etsin insallah. Sorulariniz olursa sorun. Cevaplamaya calisacagim. Uyusturucu krem fln hic kullanmadim. Sadece su bazli kayganlastirici kullandim.
SaolasinGozun aydin canm
Kolaymis demi gitgelSaolasin
EvetKolaymis demi gitgel
Herkes sen ustte olursan rahat olur diyor. Ama benim icin erkegin ustte pozisyonu daha rahattiArkadaşlar pozisyon olarak hangi pozisyonda daha rahat olur. Bekaret olayını halledebilmek için. Yardımcı olabilir misiniz lütfen..
Anestol pomad aldım son çarem fakat basıl sürcem nekadar süreönce zararı var
Esnektir evet cnmKızlar merhaba. Hiç dilator kullanmadığımi söylemiştim. Yarısını da alabiliyordum git gele izin vermiyordum. Geçen gün kendime iki tane alet yaptım :) biraz önce deneyebildim onları da alabildim. Ama ben de ne penisi aldigimda ne de simdi yaptıklarımı vajinaya yerlestirdigimde herhangi bir kanama olmuyor :s benim acaba esnek mı :s
Esnektir evet cnm
Canm zamanla alisirsin ben bile daha alisamadim kiO zaman ben olmuyor diye diye kendimi boşuna mı üzüyorumve de tam almayı beceremiyorum sırf hala canım belki acır diye yarısını aldıktan sonra kasiyordum az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?