- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.081
Canım o kasma ilerleyen süreçte geciyo hiç ona takılma sen.O zaman ben olmuyor diye diye kendimi boşuna mı üzüyorumve de tam almayı beceremiyorum sırf hala canım belki acır diye yarısını aldıktan sonra kasiyordum az da olsa
tamami giriyo cnm bndeben hep üstte deniyorum , sanki tamamı girmiyor gibi oluyor . Sizde öyle oluyor mu ?
EvetUyusturmak icin mi?
O krem cogunda bir ise yaramiyor bende de yaramadi canim ama Emla cok iyi bu konuda. Digerinden pahali epey ama cok uzun sure kullanabiliyorsun hemen bitmiyor
Kizlar ben bu illeti 6 ay cektim. Sonunda once Allahin izniyle sonra da kk nin sayesinde atlattim. Bu konuyu ilk sayfasindan 350.sayfaya kadar okudum. Cesaretlendim. Bir parmak iki parmak 3 derken p..si de aldim ama hareket etmesine izin vermiyordum. Dun onu da yaptik. Dun sevincten agladim. Allah bu derdi ceken herkese bunu atlatmayi nasip etsin insallah. Sorulariniz olursa sorun. Cevaplamaya calisacagim. Uyusturucu krem fln hic kullanmadim. Sadece su bazli kayganlastirici kullandim.
bisey sorabilirmiyim ben bir parmak denedim yapiyorum birde orta parmal ve işaretparmagiini ikisini bir denedim oda oluyor 2 gündür yapiyorum sonra eş parmagi ilemi egzersiz yapiliuor yada p..s asamasina mi geçiliyorUmudunu hiç kaybetme ben eşli parmak egzersizi yapıyorum ilk deneme sırasında kendimi çok kasmisim 3 4 gün kadar kendi parmağımı bile zor alabilmistm ama zamanla düzeliyor şuan eşli parmak egzersiz de eşimin 2 parmaginida alabiliyorsun bir süre daha çalıştıktan sonra p.. aşamasına gecicm
Cnm su bazlı kayganlastiriciyi eczeneden mi aldin o kitabin adi ne cnm yazarmisin banadaGözünüz aydın bizde umarim birgun yener yazar ve anne oluruz
Cnm mrb bizde 4 aylik evliyiz ayni seyleri bizde yasiyoruz amasyalimisin 05 görünce sormak istedim parmaak.egzersizi yapiyorum ama iliski tam olarak daha gerceklesmedi insallah olacakHanımlar merhaba yeni üye oldum.. 6aylık evliyim ve vajinusmus illeti ile başbaşayım. Burdaki yazıları okumak yalnz olmadığımı bilmek biraz daha iyi hissteriyor ama eşimle olan sıkıntılarımz gittikçe büyüyor.. Derdim tam olarak parmak egzersizini zorda olsa yapabiliyorum eşimede yaptırabiliyorm ama o an geldiğinde kasılıp kalıyorm bir türlü ilişki olmuyor lütfen yardım edin
3 Parmak küs isareti yapar gibi deniyoruz dimi arkadaşlarGözünüz aydın bizde umarim birgun yener yazar ve anne oluruz
Canım evt amasyalıyım sende öylesin galiba.. Siz ne durumdasınzCnm mrb bizde 4 aylik evliyiz ayni seyleri bizde yasiyoruz amasyalimisin 05 görünce sormak istedim parmaak.egzersizi yapiyorum ama iliski tam olarak daha gerceklesmedi insallah olacak
Ewwet ama esinizede yaptirmaya calisin rahat yaparsaniz penise gecin3 Parmak küs isareti yapar gibi deniyoruz dimi arkadaşlar
Aynen cnm amasyaliyim bizde gerceklestiremedik ama olacak inaniyorumCanım evt amasyalıyım sende öylesin galiba.. Siz ne durumdasınz
Bir arakadas kitap okumuş o kitabin adını biliuormusun cnm birde ben bebe yagi aldim onunla egzersiz yapiyorum. Baska önereceğin bisey varmi cnmYardimci olurum arkadaslar soracaginiz birsey olursa
Yok cnmBir arakadas kitap okumuş o kitabin adını biliuormusun cnm birde ben bebe yagi aldim onunla egzersiz yapiyorum. Baska önereceğin bisey varmi cnm
Siz yendiniz mi cnmYok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?