Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gözünüz aydın bizde umarim birgun yener yazar ve anne oluruz

Merhaba arkadaşlar. Bende vajinusmus uygulaması yapıyordum ki doktora gidince vajinal mantar olduğumu öğrendim fitil antibiyotik ve krem kullandım ve geçmedi tekrar gittim yine fitil ve antibiyotik verildi ve 2 ay kullanıcam tabi bu süreçte uygulama da yapamıyorum şu an çok canim sıkıldı. Böyle bi rahatsızlık geçiren oldu mu ne yapabilirim

bisey sorabilirmiyim ben bir parmak denedim yapiyorum birde orta parmal ve işaretparmagiini ikisini bir denedim oda oluyor 2 gündür yapiyorum sonra eş parmagi ilemi egzersiz yapiliuor yada p..s asamasina mi geçiliyor

Hanımlar merhaba yeni üye oldum.. 6aylık evliyim ve vajinusmus illeti ile başbaşayım. Burdaki yazıları okumak yalnz olmadığımı bilmek biraz daha iyi hissteriyor ama eşimle olan sıkıntılarımz gittikçe büyüyor.. Derdim tam olarak parmak egzersizini zorda olsa yapabiliyorum eşimede yaptırabiliyorm ama o an geldiğinde kasılıp kalıyorm bir türlü ilişki olmuyor lütfen yardım edin

Cnm mrb bizde 4 aylik evliyiz ayni seyleri bizde yasiyoruz amasyalimisin 05 görünce sormak istedim parmaak.egzersizi yapiyorum ama iliski tam olarak daha gerceklesmedi insallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…