- 22 Ocak 2018
- 60
- 38
- 3
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.101
EwetSiz yendiniz mi cnm
Kisaca yazarmisinizdoktora gittinizmi ne kadarr sure oldu evleneli
Insallah canim. Yeterki egzersizleri aksatmayin. Duacinizim herkesinGözünüz aydın bizde umarim birgun yener yazar ve anne oluruz
Canim kitap okumus diye bana mi dedin acaba. Ben kitap degil de bu topigin ilk sayfasindan 350. Sayfasina kadar okudum.Bir arakadas kitap okumuş o kitabin adını biliuormusun cnm birde ben bebe yagi aldim onunla egzersiz yapiyorum. Baska önereceğin bisey varmi cnm
O ne cnm duymadim hicCanim kitap okumus diye bana mi dedin acaba. Ben kitap degil de bu topigin ilk sayfasindan 350. Sayfasina kadar okudum.
Haaa tmmmO ne cnm duymadim hic
Canm su an yazdigimiz konu varya hani. Su an biz 23026 sayfadayiz. Ben ilk sayfasindan baslayarak okudum. Bircok arkadasimiz tavsiyeler vermislerO ne cnm duymadim hic
Bende okuyorum sürekliCanm su an yazdigimiz konu varya hani. Su an biz 23026 sayfadayiz. Ben ilk sayfasindan baslayarak okudum. Bircok arkadasimiz tavsiyeler vermisler
Bende okuyorum sürekli
Olabilir cnmmevett cok sagol faydasi olur inşaallahCanım ben kitap onermistim cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi kitabi var bunu mu sordun acaba?
Olur canım o da bizim gibi durumu ele alıyor kitap sonunda da egzersizler var tablo şeklinde falanOlabilir cnmmevett cok sagol faydasi olur inşaallah
İnşallah canım cok zorlu bi süreç 6 aydr çektiğimi ben biliyorum umarım güzel haberlerimizi birgün burayla paylaşabiliriz...Aynen cnm amasyaliyim bizde gerceklestiremedik ama olacak inaniyorum
Insallah cnm insallahhhİnşallah canım cok zorlu bi süreç 6 aydr çektiğimi ben biliyorum umarım güzel haberlerimizi birgün burayla paylaşabiliriz...
Hanimlar Merhaba bende uzun zamandir yazmıyordum. Ben kendi başıma 3 parmağa kadar gelmistim. Ama sonrasında doktora giderek dün yendim hamd olsun. Tam 17 aydir evliydik evde parmak egzersizlerini denedim. Kadin doguma gittim septali kizkik zarim varmis ama bir sey olmaz demişti. Canima tak etti artik ve arastirarak Ankaraya geldim Reyyan Ozcan Temizkana muayene oldum. Çok mukemmel bir insan cok sicakkanli hic elinizi bırakmıyor. Lutfen ertelemeyin. Bembeyaz gelinlikler icinde bi haberdik gece yasayacagimiz dertten. Belki gunlerimizi belki aylarimizi belki de yillarinizi aldi bu dert. Kanser gibi sarmıştı her yeri. Ama hamd olsun Rabbim herkesi kurtarsin. Ve son bir sey her yenen gibi bende diyorum. Cok kolaymis en zoru karar vermek gerisi cok kolay Allahin izniyle
Insallah cnm yaa Allah yardim etsin hepimizee böyle bisey evlenince duydum benn olur biter diye düşünüyordumArkadaşlar meraba. Uzun süredir deneme yapmıyorduk eşimle çünkü istemiyordum yine olmuycak düşüncesiyle. Neyse dün akşam demem yapalım dedik ve sonuç yine hüsran. Ama ilk defa kendimi kasmadım bacaklarımı serbest bıraktım ve eşimin p. sinin ucunu hissettim ilk kez içeriye doğru gidiverdi birazcık ve çok rahattım nefes aldım nefesimi verirken ıkındım ve eşim ittirdi çok mutlu oldum ama devamını getiremedik. Bu bile beni o kdr rahatlattıki tekrardan deneme yapma isteğim geldi
Bu arada hiç aparat fln yapmadım sadece bi parmağın hepsini alabiliyorum. İnş en kısa zamanda Rabbim hepimizi feraha ulaştırır
Evet gittim ve hic pisman degilim para sonuna kadar helal olsun. Çünkü gercekten olmadan elimi birakmadi. Hatta ben adet donemime denk geldi onu bile halletti. Alttan muayene bile oldum. Hem de iki kez. Vajinismuslu olmayan kadinlarin bile korktugu seyi basardim hamd olsun. Cok memnun kaldimAA canım gidicem diyordun galiba senin adına çok sevindim
Doktora mi gittin cnm hangi doktora gittinEvet gittim ve hic pisman degilim para sonuna kadar helal olsun. Çünkü gercekten olmadan elimi birakmadi. Hatta ben adet donemime denk geldi onu bile halletti. Alttan muayene bile oldum. Hem de iki kez. Vajinismuslu olmayan kadinlarin bile korktugu seyi basardim hamd olsun. Cok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?