Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar meraba. Uzun süredir deneme yapmıyorduk eşimle çünkü istemiyordum yine olmuycak düşüncesiyle. Neyse dün akşam demem yapalım dedik ve sonuç yine hüsran. Ama ilk defa kendimi kasmadım bacaklarımı serbest bıraktım ve eşimin p. sinin ucunu hissettim ilk kez içeriye doğru gidiverdi birazcık ve çok rahattım nefes aldım nefesimi verirken ıkındım ve eşim ittirdi çok mutlu oldum ama devamını getiremedik. Bu bile beni o kdr rahatlattıki tekrardan deneme yapma isteğim geldi
Bu arada hiç aparat fln yapmadım sadece bi parmağın hepsini alabiliyorum. İnş en kısa zamanda Rabbim hepimizi feraha ulaştırır

Hanimlar Merhaba bende uzun zamandir yazmıyordum. Ben kendi başıma 3 parmağa kadar gelmistim. Ama sonrasında doktora giderek dün yendim hamd olsun. Tam 17 aydir evliydik evde parmak egzersizlerini denedim. Kadin doguma gittim septali kizkik zarim varmis ama bir sey olmaz demişti. Canima tak etti artik ve arastirarak Ankaraya geldim Reyyan Ozcan Temizkana muayene oldum. Çok mukemmel bir insan cok sicakkanli hic elinizi bırakmıyor. Lutfen ertelemeyin. Bembeyaz gelinlikler icinde bi haberdik gece yasayacagimiz dertten. Belki gunlerimizi belki aylarimizi belki de yillarinizi aldi bu dert. Kanser gibi sarmıştı her yeri. Ama hamd olsun Rabbim herkesi kurtarsin. Ve son bir sey her yenen gibi bende diyorum. Cok kolaymis en zoru karar vermek gerisi cok kolay Allahin izniyle

AA canım gidicem diyordun galiba senin adına çok sevindim

Insallah cnm yaa Allah yardim etsin hepimizee böyle bisey evlenince duydum benn olur biter diye düşünüyordum

AA canım gidicem diyordun galiba senin adına çok sevindim
Evet gittim ve hic pisman degilim para sonuna kadar helal olsun. Çünkü gercekten olmadan elimi birakmadi. Hatta ben adet donemime denk geldi onu bile halletti. Alttan muayene bile oldum. Hem de iki kez. Vajinismuslu olmayan kadinlarin bile korktugu seyi basardim hamd olsun. Cok memnun kaldim

Doktora mi gittin cnm hangi doktora gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…