- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.121
Insallah cnm yaa Allah yardim etsin hepimizee böyle bisey evlenince duydum benn olur biter diye düşünüyordum
Gozun aydun cnmİnşallah .ben de hiç böyle birşey yaşayacağım aklımın ucuna dahi gelmemişti ama vardır herşeyde bir hayır diyorum
Gozun aydun cnm
Tamamen aldin mi icine cnmYenemedim ki ama ilk defa bu kadar rahat durdum inş devamı da gelir
Eş parmağına geçtim ben bir kitap aldım 10 adımda vajinismusu yenmek için cem keçenin kitabı onu okuyorum onun aşamalarını uyguluyorum ise yarıyor esinin ilk önce işaret parmağıyla başlıyorsun tek seferde hepsini almana gerek yok ama genellikle alınabiliyor kendini rahat bırakırsan eğer aynı gün içinde eşinin iki parmagini birden alabilirsinbisey sorabilirmiyim ben bir parmak denedim yapiyorum birde orta parmal ve işaretparmagiini ikisini bir denedim oda oluyor 2 gündür yapiyorum sonra eş parmagi ilemi egzersiz yapiliuor yada p..s asamasina mi geçiliyor
Peki cnmm sonra 3 paarmaktaa deneybikiryormuyuzEş parmağına geçtim ben bir kitap aldım 10 adımda vajinismusu yenmek için cem keçenin kitabı onu okuyorum onun aşamalarını uyguluyorum ise yarıyor esinin ilk önce işaret parmağıyla başlıyorsun tek seferde hepsini almana gerek yok ama genellikle alınabiliyor kendini rahat bırakırsan eğer aynı gün içinde eşinin iki parmagini birden alabilirsin
Ben 3 parmak deneme taraftarı değilim canım o kitava göre hareket ediyorum 3 parmak hiç söylemiyor 2 parmağa alıştıktan snra sınırlı p.. girişi deneyebilirsiniz diyor ama yinede kendin bilirsin 3 parmak denemek istiyorsan deneyebilirsinPeki cnmm sonra 3 paarmaktaa deneybikiryormuyuz
Yok sordum cnm bende yeni öğreniyorum burdan hayırlısı insallahBen 3 parmak deneme taraftarı değilim canım o kitava göre hareket ediyorum 3 parmak hiç söylemiyor 2 parmağa alıştıktan snra sınırlı p.. girişi deneyebilirsiniz diyor ama yinede kendin bilirsin 3 parmak denemek istiyorsan deneyebilirsin
Ankara da Reyyan Özcan Temizkan instagram sayfasindan da inceleyebilirsinDoktora mi gittin cnm hangi doktora gittin
Ankara da Reyyan Özcan Temizkan instagram sayfasindan da inceleyebilirsin
Kızlar 1 haftadır misafirlerim var bakamıyorum. Bir şey sormak istiyorum , arkam dönük uzanırken beklemediğim bi anda yakınlaşma oldu, denemeye bile geçmeden penis vajinama dokundugu anda irkildim kasıldım. Siz de böyle misiniz? İceri girmesi için çabalamadan, daha dokunduğu anda irkilmem normal mi? Bence değil ama sizin görüşünüzü Merak ediyorum. İyice umudumu kaybettim ben neden böyleyim... adeta penis fobim varmış gibi...
Fiyat araliklari nedir acaba sizin adiniza cok sevindim darisi bize:)Ankara da Reyyan Özcan Temizkan instagram sayfasindan da inceleyebilirsin
Fiyat araliklari nedir acaba sizin adiniza cok s
Ben ankarada klinik aramistim hem kadin dogum hem vajinusmus üzerine egitim almis doktor 3 gün bile sürmüyor dedi bana fiyat 3bin istediFiyat araliklari nedir acaba sizin adiniza cok sevindim darisi bize:)
Sanirim fiyatlar hemen hemen ayni gibi tesekkur ederim canimBen ankarada klinik aramistim hem kadin dogum hem vajinusmus üzerine egitim almis doktor 3 gün bile sürmüyor dedi bana fiyat 3bin istedi
Maalesef cnm, ben de yine regl olucam birkaç güne.. bu ay hiç verimli olmadı benim içinCanımm ara verince malesef ki vücut fabrika ayarlarına dönüyor. Ben de yine regl oldum erken geldi. Bı de hastalık misafir derken bir ay daha geçti ömürden
En fazla 5000 lira. Birde ilk muayane 300 lira. Tabi bu en fazla. Evresine göre değişiyor. Benimki 3-4 evre arasi dedi. Penis basi almama ragmen 4500+300 verdik. Ama söyle düşün çok farkli bir derdin olsaydi mesela gozlerin gormeseydi deselerdi 5000 liraya tamamen goreceksin ne yapar eder o parayi bulup giderdin. Biz böyle dusunerek gittik. Sonucta o da bir hastalik.. Allah ceken herkesi kurtarsin daha büyük dertler de vermesinFiyat araliklari nedir acaba sizin adiniza cok sevindim darisi bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?