- 22 Ocak 2018
- 60
- 38
- 3
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.141
Bizde 3 gunde yenmistik 4000 tl vermistikEn fazla 5000 lira. Birde ilk muayane 300 lira. Tabi bu en fazla. Evresine göre değişiyor. Benimki 3-4 evre arasi dedi. Penis basi almama ragmen 4500+300 verdik. Ama söyle düşün çok farkli bir derdin olsaydi mesela gozlerin gormeseydi deselerdi 5000 liraya tamamen goreceksin ne yapar eder o parayi bulup giderdin. Biz böyle dusunerek gittik. Sonucta o da bir hastalik.. Allah ceken herkesi kurtarsin daha büyük dertler de vermesin
Aparat kendinizi yaptınız aldınız mıTebrikler canım inşallah ben de yapabilirim
6 aylık evliyiz ilk kez egzersizlere başladım bura sayesinde. Eşimin serçe parmağı ile başladık. Gayet rahat aldım. O bile mutlu olmama yetti. Inşallah devamı da gelecek şuanlık iyi gidiyorNasıl gidiyo kızlar var mı ilerleme kaydeden
Hyr cnm keşkeTamamen aldin mi icine cnm
Burdaki bayanlarda mı aynı sorunları yaşıyorkızlarrrr sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz, napıyorsunuz?
S Sevdeeee1Papatyalardaguzel @Peri_Tozu
Canm inanmazsın bu defada gebelik için ugrasiyomkızlarrrr sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz, napıyorsunuz?
S Sevdeeee1Papatyalardaguzel @Peri_Tozu
Hayırlı olsun inşallah olurCanm inanmazsın bu defada gebelik için ugrasiyomkan tahlili yaptm bugün negatifti ama
Hepimiz için hayırlısı canmmmmHayırlı olsun inşallah olur
Canım çok ilginç bi şey ben ilk ilişkiyi yaşadım kanama da oldu ikinci de ve sonrakilerde sadece p.nis ucu giriyor kasılıyorumKeşke bende yenebilsem
Benimde ilk gece oldu ama çok kasmaktan çok acıdı daha da yapamadım parmak egzersizi tamam ama penis ucu bile içine girmiyor direk kasılıyorum çok acıyacak sanıyorumCanım çok ilginç bi şey ben ilk ilişkiyi yaşadım kanama da oldu ikinci de ve sonrakilerde sadece p.nis ucu giriyor kasılıyorum
Ne bileyim canım benim öyle çok acımadı niye kasılıyorumBenimde ilk gece oldu ama çok kasmaktan çok acıdı daha da yapamadım parmak egzersizi tamam ama penis ucu bile içine girmiyor direk kasılıyorum çok acıyacak sanıyorum
Nasıl yendiniz acabaHayırlı olsun inşallah olur
hsyırlısı olsun canım benim ne demişler her nasip vaktine esirdirCanm inanmazsın bu defada gebelik için ugrasiyomkan tahlili yaptm bugün negatifti ama
Yani zaten hep deniyorduk ama sadece penis az alabiliyordum devamın da basınç hissedip geri çekiliyordum sonra bi gece geri çekilmedim oldu acım az oldu sonraki denemeler de ucu girdi kanamalar oluyor şuan memlekette tatil deyiz deneyemedik ben parmakta alıyorum amaNasıl yendiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?