- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.161
Inşallah canm inşallahhsyırlısı olsun canım benim ne demişler her nasip vaktine esirdirinşallah rabbim tez zmanda isteyen herkese yaşatır cnm.
Şey parmak yapabiliyorum ben 2 parmak ama işte öbür türlü kasiyorum inşallah bizde yeneriz Allah hepimize yardim etsinYani zaten hep deniyorduk ama sadece penis az alabiliyordum devamın da basınç hissedip geri çekiliyordum sonra bi gece geri çekilmedim oldu acım az oldu sonraki denemeler de ucu girdi kanamalar oluyor şuan memlekette tatil deyiz deneyemedik ben parmakta alıyorum ama
kızlarrrr sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz, napıyorsunuz?
S Sevdeeee1Papatyalardaguzel Shut Up_
Ben kullanmistim canim bir kere. Kafan biraz boşaliyor ama o stresi atacak kadar degil maalesef bende ise yaramadi yani. Bunyeden bunyeye fark eder ama bence.Sakinleştirici ilaç kullanan varmı bu durum için ?
canım benim hepimi aynıydık olumsuz düşünme sakın bende öyleydim eşinin p....s dokun elinle incele ve kendi elinle tutarak oraya degdirebilirsin ve alıştırabilirsin tek sende değildi canını sıkma sakın herkes yaşadı bunuKızlar 1 haftadır misafirlerim var bakamıyorum. Bir şey sormak istiyorum , arkam dönük uzanırken beklemediğim bi anda yakınlaşma oldu, denemeye bile geçmeden penis vajinama dokundugu anda irkildim kasıldım. Siz de böyle misiniz? İceri girmesi için çabalamadan, daha dokunduğu anda irkilmem normal mi? Bence değil ama sizin görüşünüzü Merak ediyorum. İyice umudumu kaybettim ben neden böyleyim... adeta penis fobim varmış gibi...
Canım çok yakmıyor hafif yaktı beni dene benceKızlar anestol pomadı bugun bi kadın doğumcuya sordum yakar ama kullanabilirsin dedi yakar mı çok korktum kullanmaya son çarem bi denicektim var mı kullanan
Bi faydasını gördün mü peki canım emla daha etkiliymiş galiba bi fikri olan var mıCanım çok yakmıyor hafif yaktı beni dene bence
Canım benim için ikisi de çok etkili olmadı ama ilk ilişkim de az miktarda anestol sürdüm aman aman bi acı hissetmedim belki etkili olmuştur emla çok pahalı ben aldım anestol dan bi farkı yokBi faydasını gördün mü peki canım emla daha etkiliymiş galiba bi fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?