Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne güzel darısı bizim başımıza

Arkadaslar bisey dicem parmakla kendim ve eşim yapuyoruz ama öbür türlü daha girmeden aci oluyor acaba enfeksiyon yada ne bilim baska ne olabilir kasiyorum o ayri bişey zaten

Arkadaslar hani bu doktora gidip özel klinikte cozenler nasil oliyor orda acaba 3 günde bitiyor ve ilk yaptik diyelim orda sonra devami geliryormu acaba bilgisi olan var mi

Arkadaslar hani bu doktora gidip özel klinikte cozenler nasil oliyor orda acaba 3 günde bitiyor ve ilk yaptik diyelim orda sonra devami geliryormu acaba bilgisi olan var mi
Ben de merak ediyorum şubat sonu tedaviye gideceğim inş tamamen geçer araştırmalarıma göre aşırı rahatlıyorlar orda napıyorlar bilmiyorum ama herkes çok memnun inşallah bende kurtulcam üstelik siz ilkini denemişsiniz ben daha bakire duruyorum o yüzden parası umurumda bile olmadı kökten çözülsünde

Yok biz de yapmadik cnmm bakireyim bende deniyoruz olmuyor mart gibi bende gidecegim yapamazsak benum düşüncem orda yaptiktan sonra devami oluyor mu diye hangi doktora gidiceksiniz

Yok biz de yapmadik cnmm bakireyim bende deniyoruz olmuyor mart gibi bende gidecegim yapamazsak benum düşüncem orda yaptiktan sonra devami oluyor mu diye hangi doktora gidiceksiniz
Şimdi biz hiç yapamadık ya o korkuları alıyor pelvik kaslarımızı yönetmeyi öğretiyorlar ilkini acısız yapınca otomatik rahatlarız bence çünkü acıyacak diye korkuyoruz kendimize baskı yapıyoruz şimdi ilk denememiz acısız olunca rahat olacağımız için bence devamında sürmez bu illet sen ne kadardır uğraşıyorsun kuzum

Ben 4 aylik evliyim cnm evliligimiz adetime denk geldi o yuzden sarkti sonra denedik olmadi ikinci gun yine denedik olmadi derken olacak diye bekliyoruz parmak egzersizi falan yapiyoruz ama öbür türlü olmuyor

Yaaa b
Ben 4 aylik evliyim cnm evliligimiz adetime denk geldi o yuzden sarkti sonra denedik olmadi ikinci gun yine denedik olmadi derken olacak diye bekliyoruz parmak egzersizi falan yapiyoruz ama öbür türlü olmuyor
bizde 4 aylığız bende korkumdan yapamadım balayında denedik olmadı canım çok acıdı tatil zehir olmasın diye tatil dönüşü yaparız dedim kaçtım kaçış o kaçış son bir buçuk Aydır hiç denemiyorum bile :)

Ben p
ben parmağımla dokunabiliyordum zara da dokunuyordum ama şimdi anında irkiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…