- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.181
Anestol u doktor yazdı eczaneden ucuza aldık emla yi 114 de aldımFiyatlarını hatırlıyo musun canım
Anladım canım bi farkı yok diyosun amaAnestol u doktor yazdı eczaneden ucuza aldık emla yi 114 de aldım
Ne güzel darısı bizim başımızaherkese merhaba,
yaklaşık 100 gündür uğraştığım bu illetten dün gece itibariyle kurtulmuş bulunuyorum. herkes yazmış gerçi benzer bir şeyi ama ben de yazacağım çünkü muhakkak aynı şekilde düşünenler vardır. bu hastalığı ben yendiysem herkes yener. kan aldırırken bile bayılan biriyim ben. ama sırf bu sebeple septalı kızlık zarımdan kurtulmak için ameliyat oldum. 40 gün sonra doktorum tek parmak egzersizi verdi. hem kendim denedim, hem eşim denedi. aradan bir hafta geçti, bakalım olacak mı dedik. ilk denemede hepsi olmadı çok kasıldığım için. ama dün gece kendimi tamamen şartlandırdım acı olmayacağına dair. ve tam anlamıyla ilişkiye girebildik, hiç acı sızı hissetmedim. artık dualarımda bu sıkıntıyla uğraşan hemcinslerim de var. umarım çok çabuk atlatırsınız siz de. olmayacak diye vazgeçmeyin lütfen sabırla deneyin sürekli.
acil şifalar şifa bekleyenlere...
Anestol bende kullanıyorum ama ben kasildigim için içene girmiyor penis ama parmağınızı soktugunuzda hiç birşey hissetmiyorsunuz uyuşuyor orası tamamenAnestol u doktor yazdı eczaneden ucuza aldık emla yi 114 de aldım
Bence öyle tamamıyle psikolojik ben ilkini yaptım sonrası gelmediAnladım canım bi farkı yok diyosun ama
Teşekkür ederim canımAnestol bende kullanıyorum ama ben kasildigim için içene girmiyor penis ama parmağınızı soktugunuzda hiç birşey hissetmiyorsunuz uyuşuyor orası tamamen
Rica ederim .Teşekkür ederim canım
İlişkiden 20 dkk önce parmağınıza sürüp içine doğru surun 20 dkk sonra deneyin iliskiyiPeki ilişkiden ne kadar önce nereye sürmeliyim
Teşekkürlerİlişkiden 20 dkk önce parmağınıza sürüp içine doğru surun 20 dkk sonra deneyin iliskiyi
Aynı durum bende de var aslında kasıldığı IÇIN acıyor ama kasılmaması elimizde değilArkadaslar bisey dicem parmakla kendim ve eşim yapuyoruz ama öbür türlü daha girmeden aci oluyor acaba enfeksiyon yada ne bilim baska ne olabilir kasiyorum o ayri bişey zaten
Ben de merak ediyorum şubat sonu tedaviye gideceğim inş tamamen geçer araştırmalarıma göre aşırı rahatlıyorlar orda napıyorlar bilmiyorum ama herkes çok memnun inşallah bende kurtulcam üstelik siz ilkini denemişsiniz ben daha bakire duruyorumArkadaslar hani bu doktora gidip özel klinikte cozenler nasil oliyor orda acaba 3 günde bitiyor ve ilk yaptik diyelim orda sonra devami geliryormu acaba bilgisi olan var mi
Yok biz de yapmadik cnmm bakireyim bende deniyoruz olmuyor mart gibi bende gidecegim yapamazsak benum düşüncem orda yaptiktan sonra devami oluyor mu diye hangi doktora gidiceksinizBen de merak ediyorum şubat sonu tedaviye gideceğim inş tamamen geçer araştırmalarıma göre aşırı rahatlıyorlar orda napıyorlar bilmiyorum ama herkes çok memnun inşallah bende kurtulcam üstelik siz ilkini denemişsiniz ben daha bakire duruyorumo yüzden parası umurumda bile olmadı kökten çözülsünde
Şimdi biz hiç yapamadık ya o korkuları alıyor pelvik kaslarımızı yönetmeyi öğretiyorlar ilkini acısız yapınca otomatik rahatlarız bence çünkü acıyacak diye korkuyoruz kendimize baskı yapıyoruz şimdi ilk denememiz acısız olunca rahat olacağımız için bence devamında sürmez bu illet sen ne kadardır uğraşıyorsun kuzumYok biz de yapmadik cnmm bakireyim bende deniyoruz olmuyor mart gibi bende gidecegim yapamazsak benum düşüncem orda yaptiktan sonra devami oluyor mu diye hangi doktora gidiceksiniz
Ben 4 aylik evliyim cnm evliligimiz adetime denk geldi o yuzden sarkti sonra denedik olmadi ikinci gun yine denedik olmadi derken olacak diye bekliyoruz parmak egzersizi falan yapiyoruz ama öbür türlü olmuyorŞimdi biz hiç yapamadık ya o korkuları alıyor pelvik kaslarımızı yönetmeyi öğretiyorlar ilkini acısız yapınca otomatik rahatlarız bence çünkü acıyacak diye korkuyoruz kendimize baskı yapıyoruz şimdi ilk denememiz acısız olunca rahat olacağımız için bence devamında sürmez bu illet sen ne kadardır uğraşıyorsun kuzum
bizde 4 aylığız bende korkumdan yapamadım balayında denedik olmadı canım çok acıdı tatil zehir olmasın diye tatil dönüşü yaparız dedim kaçtım kaçış o kaçış son bir buçuk Aydır hiç denemiyorum bile :)Ben 4 aylik evliyim cnm evliligimiz adetime denk geldi o yuzden sarkti sonra denedik olmadi ikinci gun yine denedik olmadi derken olacak diye bekliyoruz parmak egzersizi falan yapiyoruz ama öbür türlü olmuyor
ben parmağımla dokunabiliyordum zara da dokunuyordum ama şimdi anında irkiliyorumYaaa b
bizde 4 aylığız bende korkumdan yapamadım balayında denedik olmadı canım çok acıdı tatil zehir olmasın diye tatil dönüşü yaparız dedim kaçtım kaçış o kaçış son bir buçuk Aydır hiç denemiyorum bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?