- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.201
Ayniyiz seninle kuzum bizde 15 gündür denemiyorduk dün denedik aferdersin:) ama daha girmeden cok aciyor dedim enfeksiyon yada baska bisey var çünkü cok acıdı kuzum yaa ama esimden Allah razi olsun cok iyi biri parmak egzersizi iki parmak esiminkin ile yapiyoruz ama o olmuyorr balayinda biz hic yapmadik zaten :)))) ama ben uzatmak istemiyorum hemen kurtulkmak istiyorum bebek olmuyor çünkü:)))Yaaa b
bizde 4 aylığız bende korkumdan yapamadım balayında denedik olmadı canım çok acıdı tatil zehir olmasın diye tatil dönüşü yaparız dedim kaçtım kaçış o kaçış son bir buçuk Aydır hiç denemiyorum bile :)
Benim eşimde çok anlayışli şükür ki yoksa hiç bi erkek beklemez bu kadar çok şanslıyız bence bide biz eşimle kaçarak evlenmek zorunda kaldık senelerdir kavuşmayı bekliyoruz üzerime ayrı titriyor rahatım o konuda sen hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunAyniyiz seninle kuzum bizde 15 gündür denemiyorduk dün denedik aferdersin:) ama daha girmeden cok aciyor dedim enfeksiyon yada baska bisey var çünkü cok acıdı kuzum yaa ama esimden Allah razi olsun cok iyi biri parmak egzersizi iki parmak esiminkin ile yapiyoruz ama o olmuyorr balayinda biz hic yapmadik zaten :)))) ama ben uzatmak istemiyorum hemen kurtulkmak istiyorum bebek olmuyor çünkü:)))
Cnm ben ankarada 2 tane var arastimisitim birisi yasemin yıldız diye bir bayan biride süleyman eserdag diye bir doktor ama süleyman eserdag gitmeyi düşünüyorum 2 gün de kesin çözüm. Deedi arayip konustum ben ama esimin isinden dolayi gidemedik iznimiz yoktu mart gibi yapamazsak gitcem insallahBenim eşimde çok anlayışli şükür ki yoksa hiç bi erkek beklemez bu kadar çok şanslıyız bence bide biz eşimle kaçarak evlenmek zorunda kaldık senelerdir kavuşmayı bekliyoruz üzerime ayrı titriyor rahatım o konuda sen hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun
Benim doktorumda Ankara’da doktor eyyan ismi giden herkes çok memnun bunlarda 3-5 gün arasında çözülür dedi ilk muayeneye eşimle beni alacak 300₺ vericez sonra tedaviye göre 3 bin ile 5 bin arası değişir dedi normalde tedaviye başlayınca ara vermeden 3 gün yada düzelmezse 5 gün gidiyorsun ama genellikle 3. Gün herkes atlatıyormuş ama onlar ilk geceyi atlatmış Kişiler bizde Konya’da olduğumuz için eşim ile beraber Ankara’da kalmamız gerekecek nasıl yapacak bilmiyorum eşiminde iş yerinden izin kullanması sıkıntı çünkü cumartesi pazar izin yapıyorlar zaten hayırlısı bakalım neler olacakCnm ben ankarada 2 tane var arastimisitim birisi yasemin yıldız diye bir bayan biride süleyman eserdag diye bir doktor ama süleyman eserdag gitmeyi düşünüyorum 2 gün de kesin çözüm. Deedi arayip konustum ben ama esimin isinden dolayi gidemedik iznimiz yoktu mart gibi yapamazsak gitcem insallah
Çok canları yandıkları için kendilerini kaşıyorlar korkudan bence olmuyor biz korkumuz alınıp yapacağımız için bence rahat olur sonradanYa ilk yaptilarsa sobra neden olmuyor onu anlamiyorum bende o yüzden doktora gidince sonrasi geliyormu diye merak ediyorum
Yok canim bizde ilk geceyi atlatmamistik ama çözdü hemencecik :)Benim doktorumda Ankara’da doktor eyyan ismi giden herkes çok memnun bunlarda 3-5 gün arasında çözülür dedi ilk muayeneye eşimle beni alacak 300₺ vericez sonra tedaviye göre 3 bin ile 5 bin arası değişir dedi normalde tedaviye başlayınca ara vermeden 3 gün yada düzelmezse 5 gün gidiyorsun ama genellikle 3. Gün herkes atlatıyormuş ama onlar ilk geceyi atlatmış Kişiler bizde Konya’da olduğumuz için eşim ile beraber Ankara’da kalmamız gerekecek nasıl yapacak bilmiyorum eşiminde iş yerinden izin kullanması sıkıntı çünkü cumartesi pazar izin yapıyorlar zaten hayırlısı bakalım neler olacak
Bizde bi çözseydik içim rahatlayacak kendimi çok nazlı acayip canı tatlı biri olarak düşünmeye başlıyorum git gide :)Yok canim bizde ilk geceyi atlatmamistik ama çözdü hemencecik :)
Doktorami gittiniz sizde cnmYok canim bizde ilk geceyi atlatmamistik ama çözdü hemencecik :)
Onu bana eşim diyor cnmm ne kadar hassas birisin diyor artk dokunsa bile aciyor mu diye soruyor gülüyoruz arada :)))Bizde bi çözseydik içim rahatlayacak kendimi çok nazlı acayip canı tatlı biri olarak düşünmeye başlıyorum git gide :)
Sakıncası yoksa anlatirmisin kuzumDoktorami gittiniz sizde cnm
2 günde kesin çözüm diyene inanmayın sizin olayınız psikoloji bir ameliyat değil ki hepsi para tuzağa ama yinede siz bilirsinizCnm ben ankarada 2 tane var arastimisitim birisi yasemin yıldız diye bir bayan biride süleyman eserdag diye bir doktor ama süleyman eserdag gitmeyi düşünüyorum 2 gün de kesin çözüm. Deedi arayip konustum ben ama esimin isinden dolayi gidemedik iznimiz yoktu mart gibi yapamazsak gitcem insallah
Onu bana eşim diyor cnmm ne kadar hassas birisin diyor artk dokunsa bile aciyor mu diye soruyor gülüyoruz arada :)))
ben de hadi yapalım valla sıkıldım diyorum ya he diyor gülüyor galeye almıyor beni artık rahatım :)Onu bana eşim diyor cnmm ne kadar hassas birisin diyor artk dokunsa bile aciyor mu diye soruyor gülüyoruz arada :)))
Peki ne yapcaz biz kuzum ne oneririsin2 günde kesin çözüm diyene inanmayın sizin olayınız psikoloji bir ameliyat değil ki hepsi para tuzağa ama yinede siz bilirsiniz
Ya cocuk nasil yapalım ozman otura otura cocuk mu olurben de hadi yapalım valla sıkıldım diyorum ya he diyor gülüyor galeye almıyor beni artık rahatım :)
Kuzum para tuzagi ondan ben eminim ama insan cikar yol arıyor2 günde kesin çözüm diyene inanmayın sizin olayınız psikoloji bir ameliyat değil ki hepsi para tuzağa ama yinede siz bilirsiniz
ben de hadi yapalım valla sıkıldım diyorum ya he diyor gülüyor galeye almıyor beni artık rahatım :)
Bende bebeyagi kullandim kesin enfeksiyon bende de vardır o zaman bende gitcem en kisa zaman da doktora paylastiginiz icin cok sağolunKizlar merhaba :) gecen gun kadin doguma gittim kontrol icin. Fiziksel bir sey olmadigini ogrenip icimi rahatlatayim diye. Sira bana gelmeden doktorla bir hasta fena sekilde kavgaya tutustu ortam cok gerildi ama doktor iyiydi şükür. Neyse anlattim sıkıntımı oldum muayenemi. Spekulum ve ultrasan aletini soktu muayene icin. Spekulumu direk soktu jel filan surmeden. Onda azicik canim yandi, kendimi kasmistim zaten. Ama tamamen sokup aleti ayirmadi. 5 saniye icinde filan oldu hemen takti cekti sanki. Nasil gordu anlamadim sahsen. Hicbir sorun yok dedi. Sonra ultrason aletini aldi eline. Ucu top gibi uzuuuuun ince bir cubuk. Bilenleriniz vardir. Onu guzelce jelledi. Yaklastirdi bana. Hemen elini tuttum olmaz dedim. Spekulum bundan buyuktu olur dedi çat diye soktu bayagi derine hem de hemencik girdi. Icerde cevirdi saga sola bakti filan. Hicbir sey hissetmedim. Her sey normal dedi. Sadece enfeksiyon kapmisim. Fitil ve hap verdi 1 hafta iliskiyi deneme dedi. O aletleri icime bu kadar kolay alabilmeme inanilmaz sasirdim. Doktora israrla sordum bir sorun yok dimi diye. Hicbir sorun yok dedi defalarca. Yani tamanem psikolojik. Biraz rahatladim. Enfeksiyonu neden kapmis olabilecegimi sordum. Bebe yagindan olabilir dedi. Cikolata yagi ve saf zeytinyagi onerdi. Zeytinyagi vajiye iyi geliyormus hem onarici etkisi de varmis ama saf olacak. Benim kizligim bozulmustu zaten ama hic tamamini alamadim bir kere yariya kadar aldim. Sizinle paylasmak istedim durumu. Doktora naz yapamiyorsun sokucam diyor sokuyor afedersiniz. Eşlerimize naz yapiyoruz cekeceklerini bildigimiz icin. Insaallah su sure gecsin hemen denicem. Kocaman aleti aldim kizlar icimde sag sol yapti hicbir sey hissetmedim KENDIMI INANILMAZ KASMAMA RAGMEN. Biraz cesaretli olalim insaallah Rabbim şifamizi versin. Duamdasiniz. Duanizda unutmayin Allah rizasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?