- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.221
Bence bir şekilde yapmaliyiz böyle olmuyor çünküBence rahat olma canım benim sen çabala eşin uzaklasiyor senden
Çocuk kolay olur şunu bi atlatsakYa cocuk nasil yapalım ozman otura otura cocuk mu olur
Yok kuzum bende ilk öyle sandım sonra öyle olmadığını anladım o korkumu biliyor bide doktoru bekliyorum o yüzden inanmıyor bana ama allahtan soğumuyorBence rahat olma canım benim sen çabala eşin uzaklasiyor senden
Bende o kadar para verilir mi yapanlar nasıl yapıyor diyordum araştırmalar yaptım kendimi motive ettim eşim de araştırarak bana anlattı oturup konuşurduk el ele diz dize ama o an gelince yine cesaret edemiyorum belki de gerçekten bi uzmandan destek almamız gerektir onlar bide pelvik kaslarımızı nasıl çalıştırıp rahat olmamızı sağlıyor bu küçük inçe kasları güçlendirince canımızda acımıyor kendimizi kasmamayı öğretiyorlar bi neviBu 3-5 gunde cozen doktorlar kesinlikle psikolojik destek sayesinde sana kendini ozel ve iyi hissettiriyor, anlasildigini bilmenin huzuruyla kafan rahat birakiyorsun kendini. Verdigin ucret degmez mi, sonuna kadar deger cunku bu bir hastalik ama dusundugun zaman azicik kendimizi teskin etmeyi denesek, eşlerimize aşkımıza odaklansan kendimiz neden halletmeyelim. Doktor seni karsisina aliyor sanki yanindaymis gibi yasadiklarini bir bir anlatiyor. Yalniz olmadigini anliyorsun, cesaretleniyorsun. Aslinda biz -ozellikle yenen arkadaslarimiz- burda bunu yapiyoruz zaten hem de 24 saat. Basit mi dusunuyorum bilmiyorum, eger oyleyse ozellikle doktora giden arkadaslardan ozur dileyerek soyluyorum ama biz para verince "o kadar para verdim bu isi halletmem lazim" psikolojisine girip gozumuzu karartip basariyoruz bence. Ayni sinava hazirlanirken dersaneye verdigin paraya aciyip derslere devam etmek gibi. Bir de tabii bilimsel gerceklerle donatiyor doktor seni. Bilgisini satiyor yani. Farkindalik kazandiriyor. Bir kitapla da saglayabiliriz bence bircogumuz bunu. Azmedelim kizlar, birakmayalim. Rabbim yardimcimiz olsun. Biz de birbirimizin destekcisi olalim. Sizleri tanimadan seviyorum inanin, acilar insanlari yaklastirirmis. Inaniyorum aşıcaz.
Yanma oluyorsa enfeksiyon kapmissindir buyuk ihtimalle canim. Bir doktora muayene ol ilac kullan gecer insaallah.Kızlar uzun zamandır ne parmak egzersizi nede eşli deneme yapmadım . Bugün eşli denemeyi denedik 2 3 santim alabildim ama o kadar çok yanma oldu ki devamını yapamadım ne yapmam gerekiyor
Yanma hissi aşırı zorlamadan da olabilir. Öyle durumlarda kayganlaştırıcı çok işe yarıyor ve mola vere vere tekrar denemeye çalışın ama kesinlikle zorlamayınKızlar uzun zamandır ne parmak egzersizi nede eşli deneme yapmadım . Bugün eşli denemeyi denedik 2 3 santim alabildim ama o kadar çok yanma oldu ki devamını yapamadım ne yapmam gerekiyor
Çok güzel bir örnek olmuş seninkide gerçekten bir sorunumuz yoksa fiziksel olarak tamamen kendi yarattığımız korku yüzünden çekiyoruz bunları. Kayganlık çok önemli hanımlar ve biraz cesaret sonrası hemen geliyor zaten. Ama bunlar olmayınca ne kadar kasar zorlarsanız zorlayın sonuç duvara toslamaktır anca. Biraz kendinize güveninKizlar merhaba :) gecen gun kadin doguma gittim kontrol icin. Fiziksel bir sey olmadigini ogrenip icimi rahatlatayim diye. Sira bana gelmeden doktorla bir hasta fena sekilde kavgaya tutustu ortam cok gerildi ama doktor iyiydi şükür. Neyse anlattim sıkıntımı oldum muayenemi. Spekulum ve ultrasan aletini soktu muayene icin. Spekulumu direk soktu jel filan surmeden. Onda azicik canim yandi, kendimi kasmistim zaten. Ama tamamen sokup aleti ayirmadi. 5 saniye icinde filan oldu hemen takti cekti sanki. Nasil gordu anlamadim sahsen. Hicbir sorun yok dedi. Sonra ultrason aletini aldi eline. Ucu top gibi uzuuuuun ince bir cubuk. Bilenleriniz vardir. Onu guzelce jelledi. Yaklastirdi bana. Hemen elini tuttum olmaz dedim. Spekulum bundan buyuktu olur dedi çat diye soktu bayagi derine hem de hemencik girdi. Icerde cevirdi saga sola bakti filan. Hicbir sey hissetmedim. Her sey normal dedi. Sadece enfeksiyon kapmisim. Fitil ve hap verdi 1 hafta iliskiyi deneme dedi. O aletleri icime bu kadar kolay alabilmeme inanilmaz sasirdim. Doktora israrla sordum bir sorun yok dimi diye. Hicbir sorun yok dedi defalarca. Yani tamanem psikolojik. Biraz rahatladim. Enfeksiyonu neden kapmis olabilecegimi sordum. Bebe yagindan olabilir dedi. Cikolata yagi ve saf zeytinyagi onerdi. Zeytinyagi vajiye iyi geliyormus hem onarici etkisi de varmis ama saf olacak. Benim kizligim bozulmustu zaten ama hic tamamini alamadim bir kere yariya kadar aldim. Sizinle paylasmak istedim durumu. Doktora naz yapamiyorsun sokucam diyor sokuyor afedersiniz. Eşlerimize naz yapiyoruz cekeceklerini bildigimiz icin. Insaallah su sure gecsin hemen denicem. Kocaman aleti aldim kizlar icimde sag sol yapti hicbir sey hissetmedim KENDIMI INANILMAZ KASMAMA RAGMEN. Biraz cesaretli olalim insaallah Rabbim şifamizi versin. Duamdasiniz. Duanizda unutmayin Allah rizasi icin.
Uzun süredir hiçbir şey yapmadık canım muayene olmaktan korkuyorum ben daha önce de yanma hissim oluyordu bazen ama denerken bişey kullanmadım ondan mı acabaYanma oluyorsa enfeksiyon kapmissindir buyuk ihtimalle canim. Bir doktora muayene ol ilac kullan gecer insaallah.
Hiçbirşey kullanmadan denedik canım yanma hissi oldu ama sonra geçti o an oldu sadece . Bebe yağı kullanıyorum normalde parmak egzersizlerini yapıncaYanma hissi aşırı zorlamadan da olabilir. Öyle durumlarda kayganlaştırıcı çok işe yarıyor ve mola vere vere tekrar denemeye çalışın ama kesinlikle zorlamayın
Yok canım alakasi yok ben gittim ve 3 günde halloldu. Para tuzağı da olduğunu düşünmüyorum. Ben 3 parmak yapiyordum ona ragmen olmadi ve benim 1.5 senede yapamadigimi 3 günde yaptik. Evet bir sihirli değnek yok ama ilmini bilip o sekilde yaklasmasi bile yetiyor. Yazik olmus gitmedigim gunlere aylara. Bir tatil icin 3-4 bin verenler var ama bu isi yapamayinca hicbir seyin lezzeti olmuyor2 günde kesin çözüm diyene inanmayın sizin olayınız psikoloji bir ameliyat değil ki hepsi para tuzağa ama yinede siz bilirsiniz
Evet canim doktora gittik reyyan hanima cok iyi çok guzel yaklasiyor instagramda sayfasi var bi bak istersenDoktorami gittiniz sizde cnm
Siz nasil yendiniz pekiii cnmEvettt kizlarr sonunda bende başardım ve yendimmm
Canimm peki bisey sorcam yaptiniz ya tekrar hani yapamama gibi durum oluyor mu peki o kadar para verip yapamama da sonra koyar insanaYok canım alakasi yok ben gittim ve 3 günde halloldu. Para tuzağı da olduğunu düşünmüyorum. Ben 3 parmak yapiyordum ona ragmen olmadi ve benim 1.5 senede yapamadigimi 3 günde yaptik. Evet bir sihirli değnek yok ama ilmini bilip o sekilde yaklasmasi bile yetiyor. Yazik olmus gitmedigim gunlere aylara. Bir tatil icin 3-4 bin verenler var ama bu isi yapamayinca hicbir seyin lezzeti olmuyor
Bende ona gitmek için gün bekliyorum kaç günde yendin canımEvet canim doktora gittik reyyan hanima cok iyi çok guzel yaklasiyor instagramda sayfasi var bi bak istersen
nasıl yendin canım bize de söyler misin . Çok şükür bu sorundan kurtulmuşun canım darısı bize olsun inşallahEvettt kizlarr sonunda bende başardım ve yendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?