Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu 3-5 gunde cozen doktorlar kesinlikle psikolojik destek sayesinde sana kendini ozel ve iyi hissettiriyor, anlasildigini bilmenin huzuruyla kafan rahat birakiyorsun kendini. Verdigin ucret degmez mi, sonuna kadar deger cunku bu bir hastalik ama dusundugun zaman azicik kendimizi teskin etmeyi denesek, eşlerimize aşkımıza odaklansan kendimiz neden halletmeyelim. Doktor seni karsisina aliyor sanki yanindaymis gibi yasadiklarini bir bir anlatiyor. Yalniz olmadigini anliyorsun, cesaretleniyorsun. Aslinda biz -ozellikle yenen arkadaslarimiz- burda bunu yapiyoruz zaten hem de 24 saat. Basit mi dusunuyorum bilmiyorum, eger oyleyse ozellikle doktora giden arkadaslardan ozur dileyerek soyluyorum ama biz para verince "o kadar para verdim bu isi halletmem lazim" psikolojisine girip gozumuzu karartip basariyoruz bence. Ayni sinava hazirlanirken dersaneye verdigin paraya aciyip derslere devam etmek gibi. Bir de tabii bilimsel gerceklerle donatiyor doktor seni. Bilgisini satiyor yani. Farkindalik kazandiriyor. Bir kitapla da saglayabiliriz bence bircogumuz bunu. Azmedelim kizlar, birakmayalim. Rabbim yardimcimiz olsun. Biz de birbirimizin destekcisi olalim. Sizleri tanimadan seviyorum inanin, acilar insanlari yaklastirirmis. Inaniyorum aşıcaz.

Bende o kadar para verilir mi yapanlar nasıl yapıyor diyordum araştırmalar yaptım kendimi motive ettim eşim de araştırarak bana anlattı oturup konuşurduk el ele diz dize ama o an gelince yine cesaret edemiyorum belki de gerçekten bi uzmandan destek almamız gerektir onlar bide pelvik kaslarımızı nasıl çalıştırıp rahat olmamızı sağlıyor bu küçük inçe kasları güçlendirince canımızda acımıyor kendimizi kasmamayı öğretiyorlar bi nevi

Kızlar uzun zamandır ne parmak egzersizi nede eşli deneme yapmadım . Bugün eşli denemeyi denedik 2 3 santim alabildim ama o kadar çok yanma oldu ki devamını yapamadım ne yapmam gerekiyor

Kızlar uzun zamandır ne parmak egzersizi nede eşli deneme yapmadım . Bugün eşli denemeyi denedik 2 3 santim alabildim ama o kadar çok yanma oldu ki devamını yapamadım ne yapmam gerekiyor
Yanma oluyorsa enfeksiyon kapmissindir buyuk ihtimalle canim. Bir doktora muayene ol ilac kullan gecer insaallah.

Yanma hissi aşırı zorlamadan da olabilir. Öyle durumlarda kayganlaştırıcı çok işe yarıyor ve mola vere vere tekrar denemeye çalışın ama kesinlikle zorlamayın

Çok güzel bir örnek olmuş seninkide gerçekten bir sorunumuz yoksa fiziksel olarak tamamen kendi yarattığımız korku yüzünden çekiyoruz bunları. Kayganlık çok önemli hanımlar ve biraz cesaret sonrası hemen geliyor zaten. Ama bunlar olmayınca ne kadar kasar zorlarsanız zorlayın sonuç duvara toslamaktır anca. Biraz kendinize güvenin

Yanma hissi aşırı zorlamadan da olabilir. Öyle durumlarda kayganlaştırıcı çok işe yarıyor ve mola vere vere tekrar denemeye çalışın ama kesinlikle zorlamayın
Hiçbirşey kullanmadan denedik canım yanma hissi oldu ama sonra geçti o an oldu sadece . Bebe yağı kullanıyorum normalde parmak egzersizlerini yapınca

2 günde kesin çözüm diyene inanmayın sizin olayınız psikoloji bir ameliyat değil ki hepsi para tuzağa ama yinede siz bilirsiniz
Yok canım alakasi yok ben gittim ve 3 günde halloldu. Para tuzağı da olduğunu düşünmüyorum. Ben 3 parmak yapiyordum ona ragmen olmadi ve benim 1.5 senede yapamadigimi 3 günde yaptik. Evet bir sihirli değnek yok ama ilmini bilip o sekilde yaklasmasi bile yetiyor. Yazik olmus gitmedigim gunlere aylara. Bir tatil icin 3-4 bin verenler var ama bu isi yapamayinca hicbir seyin lezzeti olmuyor

Canimm peki bisey sorcam yaptiniz ya tekrar hani yapamama gibi durum oluyor mu peki o kadar para verip yapamama da sonra koyar insana

arkadaslar, yeni yenen arkadaslari tebrik ediyorum darisi yeneceklerin basina en kisa zamanda insallah. dualarim sizinle. kizlar ben 12.ayin sonunda yendim ve hamileyim cok sükür. cuma günü doktor kontrolüm olacak ama nasil olacak hic bilmiyorum daha esime tam alisamamisken alttan muayene nasil olacak biraz korkuyorum acikcasi. yenen arkadaslar doktor kontrolü icin bana önerileriniz varmi?

Kizlar merhaba. Dun tuhaf bir sey oldu. Bilgisi olan yada basina gelen bana yazarsa sevinirim. Foruma konu actim ama bakan pek olmadi.

Dun afedersiniz silindikten sonra baktim kanama olmustu. Oyle kahverengi filan degil bildiginiz kirmizi sekilde regl gibi. Ben de reglime daha 6 gun olmasina ragmen regl oldugumu dusundum. Ama ondan sonra hicbir kan yada leke bile gelmedi ve regl olmadim. Reglime de bugunu saymazsam 4 gun kaldi. Sizce bu durum neden olmustur cok aklima takildi.

Not: Esimle deneme yapmamistim, egzersiz de yapmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…