- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.241
Canım bilmiyorum ki neden öyle oldu regl den önce leke falan geliyor mu . Benim öyle olur birkaç gün öncesinden gelir sonra gelmez hiç . Sonra bir bakarım birdaha gelmiş. Ama aklına takıldıysa bir hastaneye git canımKizlar merhaba. Dun tuhaf bir sey oldu. Bilgisi olan yada basina gelen bana yazarsa sevinirim. Foruma konu actim ama bakan pek olmadi.
Dun afedersiniz silindikten sonra baktim kanama olmustu. Oyle kahverengi filan degil bildiginiz kirmizi sekilde regl gibi. Ben de reglime daha 6 gun olmasina ragmen regl oldugumu dusundum. Ama ondan sonra hicbir kan yada leke bile gelmedi ve regl olmadim. Reglime de bugunu saymazsam 4 gun kaldi. Sizce bu durum neden olmustur cok aklima takildi.
Not: Esimle deneme yapmamistim, egzersiz de yapmamistim.
Canım bilmiyorum ki neden öyle oldu regl den önce leke falan geliyor mu . Benim öyle olur birkaç gün öncesinden gelir sonra gelmez hiç . Sonra bir bakarım birdaha gelmiş. Ama aklına takıldıysa bir hastaneye git canım
Bilmiyorum ki ama Alttan bakabilirler ama tam bilmiyorum canım . İnşallah kötü bişey yoktur . Hangi durumdasın canım ilerleme var mıReglden once bi gun filan kala hafif leke oldugu olurdu ama kahverengi olurdu buna hic anlam veremedim bariz kanama oldu hatta neden regl oldum daha gunum vardi diye dusundum. Bunun icin dr gidersem alttan mi bakarlar? Off bu lanet hastalik her seyimizi engelliyor tedirgin ediyor.
Bilmiyorum ki ama Alttan bakabilirler ama tam bilmiyorum canım . İnşallah kötü bişey yoktur . Hangi durumdasın canım ilerleme var mı
Bende 1 ay hiç denemedim ama hata yapıyoruz işte fırsatı bulduğumuz an denememiz lazım bıktım bu hastalıktanBen 10 gundur filan hic egzersiz yapamadim cunku evde degiliz maalesef. Bir de bu durum oldu aklimi kurcaladi canim.
Aynen oyle insan psikolojik olarak yoruluyor ya... sen ne durumdasin canim?Bende 1 ay hiç denemedim ama hata yapıyoruz işte fırsatı bulduğumuz an denememiz lazım bıktım bu hastalıktan
Ben bir parmağı 2. Boğuma kadar alıyordum p. Yarısını da ama bugün parmak egzersizi denedim hiç alamadım p. Denemesinde de 2 3 santim alabildim. Uzun zaman ara verince kötü olduAynen oyle insan psikolojik olarak yoruluyor ya... sen ne durumdasin canim?
Nasıl kurtuldun canım . Bize de anlatır mısın . Çok şükür sen kurtuldun darısı bize inşallahEvet arkadaslar bende cok sükür ki kurtuldum bu hastalıktan 15 ay sonra hemde güvenin kendinize ve pes etmeyin
Gidince sende cok memnun kalacaksin inaniyorum bunaKızlar ben şubat sonu Ankara’da ki doktor Reyyan özcan temizkan a gideceğim çok araştırdım gerçekten çok memnun kalanlar var ben ilk başta Yok ya o kadar para veremem değer mi dişimi sıkıp yaparım dedim ama yok olmuyor eşimle çok inanıyoruz nasıl yapıyor bilmiyoruz ama çok emin ve kararlı gidiyorum bu iş bitecek ve bizde çok mutlu olacağız diyoruz tedavi olan ger hastasının tavsiyeleri kesinlikle ertelemeyin bir gün olur demeyin bence bu insanlar öyle boşuna eğitim almıyorlar öncelikle bize bi doktordan gereken samimiyet bizi anlaması ve bir o kadarda hassas olması ve ben videolarından bile o kadar bi sıcaklık hissediyorum ki şubat Sonu gelsin die dua ediyorum inşalla burdada sizinle paylaşırım bu bir hastalık diyemez kimse bu bir hastalıktır arkadaşlar sadece fizyolik değil ruhsal hastalıktır ama hayatımızın en güzel anlarını bizden Çalan bu hastalığa hastalık gözüyle bakın mutlu huzurlu değiliz eşlerimiz her ne kadar yanımızda olsalar bizi tenkin etselerde biz gece olunca o yastığa kafamızı koyunca eksik hissediyor muyuz hissediyoruz sonra başlasın uykusuz geceler yok niye bir tek beni buldu bu hastalıklar en yakınlarımıza bile açamıyoruz sıkıntımızı ne annemize ne kız kardeşimize aylarca yıllarca bunu atlatamayanlar var ve bu uğurda milyarlarca istesinler bulup buluşturup vermeye gönlüm son derece rahat herşeyin bir vakti var ve bununda zamanı gelmedi belki de böyle sınanmamız gerekiyordu oflayıp asilik mi yapacağız yoksa rabbimizden umudu kesmeyip şifa mı arayacağız derdi veren vakti gelince dermanımızı da verir ya kendimiz atlatırız yada bi destek almalıyızdır inşallah hepimiz artık kurtuluruz ve rabbim bizden sonrakilere nasip etmesin bu hastalığı psikolojik açıdan çok yıpranıyoruz
Iste sorun su ki benim adetim basladi zatem doktora gittigimdede ilacla durdurduk adeti. Simdi adet donemindeyim. Bitince olacagina inaniyorum cunku bi kez basardigimi gördüm gerisi gelir. Çünkü doktorumda dedi bu bisiklet sürmek gibidir ogrenince unutmazsin diyeCanimm peki bisey sorcam yaptiniz ya tekrar hani yapamama gibi durum oluyor mu peki o kadar para verip yapamama da sonra koyar insana
Kızlar Cem keçenin kitabının adı ne tam olarak söyler misiniz bende almak istiyorum
Şuan çok pozitifim başaracağıma inanıyorum rabbim tüm arkadaşlara nasip etsin şimdiden özgürlük için çok az kalmış gün sayan mahkumlar gibi hissediyorum özgürlüğüm geliyor diye mutlu oluyorum inanır mısınız evim bana gülümsüyor sanki herşey çok daha güzel görünüyor gözüme bu hastalığın ne kadar mutsuzluğuna kapıldığımı gördümGidince sende cok memnun kalacaksin inaniyorum buna
Faydasını gördün mü kitabın canım10 adımda vajinismus tedavisi kitabın adi
Gördüm diyebilirim ben başlangıçta bu siteyi takip etmiyodum o kitabı aldığımda kitabla beraber egzersizleri hızlandırdım aşamalarını takip ederek yapıyorum eşli parmak egzersiz deyim fakat iş yoğunluğundan şuan pek hızlı ilerleyemiyorumFaydasını gördün mü kitabın canım
İnşallah devamı da gelir sen baya ilerlemişin canım bende alıyım kitabı o zamanGördüm diyebilirim ben başlangıçta bu siteyi takip etmiyodum o kitabı aldığımda kitabla beraber egzersizleri hızlandırdım aşamalarını takip ederek yapıyorum eşli parmak egzersiz deyim fakat iş yoğunluğundan şuan pek hızlı ilerleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?