Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yanı yapması gerekenleri ve kullanması gereken kremleri ilaçları falan
Araştırdım çok fazla ilacı bi anda kullanıyor belki bizim bünyemiz kaldırmaz ters bi etki yaparsa nolur bence ilaca kalkışma bende alerji var mesela çok sonralardan öğrendim yeri geliyor basit bi ağrı kesici bile zehirleyebiliyor

Kızlar, soracaklariniz, akliniza takilanlar olursa sorabilirsiniz alıntılayip. 4yil once yendim ben de. Sizi cok iyi anlıyorum. Ama inanın hepsi beynin bir oyunu. Cok ama cok kolay. Allah hepinizin yardımcısı olsun
Edit: hic bir doktora gitmedim

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım ben hapları almayı düşünmüyorum ama krem sıcak suda oturma bu tarz şeyleri deneyim diyorum bakalım daha karar veremedim Biran önce bitsin diye herşeyi denemek istiyorum artık

Geçmiş olsun canım ben hapları almayı düşünmüyorum ama krem sıcak suda oturma bu tarz şeyleri deneyim diyorum bakalım daha karar veremedim Biran önce bitsin diye herşeyi denemek istiyorum artık
Teşekkür ederim sıcak suda oturmak kasları gevşeltiyor uyuşturucu kremleri ben lazerde kullanıyotum ama içini uyuşturuyormuymuş

Nasıl yendiniz anlatır mısınız
Öncelikle o gece yenecegime inanarak. Anlayışlı eş bu noktada en büyük engel. Olacak bu akşam dedim. Bu işin ucunda ne olursa olsun olacak yeterrr dedim. Her gün kendimi bitirmektense bir gecede bitsin. O gece inanın bu kararlılıkla o kadar kasmistim ki bacaklarımi, ertesi gün, gün boyu ağrıdı.
Kalkmadim. Duvar gibi hissettigimiz yer gelince bekledim ıkındım. Milim milim ilerledim üstte. Ve olduğuna inanamadim bile. Duvar vs hepsi hikaye. Duvar beynimizde

Ben birkaç santim alabiliyorum ama devamı gelmiyor ki . Çok zorlasam da yine kendimi kasıyorum . Eşim beni bile acıtıyorsun diyor . Ah o beynimi bir yensem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…