- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.281
İşte cok kötü bu durum. Zaten bu hastalık erteleme hastalığı. Eşler iyi davraninca da ertelendikce erteleniyor.Evet eşim kıyamıyor bu konuda haklısınız yeter desem canım acıyacak diye hemen bırakıyor
Evet sürekli erteliyorumİşte cok kötü bu durum. Zaten bu hastalık erteleme hastalığı. Eşler iyi davraninca da ertelendikce erteleniyor.
Birkac santimden sonra o alamadığın yerde dur, ıkın, nefes al ver. Ve milim milim ilerle. Orası kapalı degilBen birkaç santim alabiliyorum ama devamı gelmiyor ki . Çok zorlasam da yine kendimi kasıyorum . Eşim beni bile acıtıyorsun diyor . Ah o beynimi bir yensem keşke
Yarın tekrar deneyeceğim inşallah güzel haberler yazarım buraya dua edin lütfen söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederimIkındıkca açılacak ve rahat ilerleyecek
Parmak egzersizi hiç yaptınız mıIkındıkca açılacak ve rahat ilerleyecek
Canım ben parmak egzersizi yapmadım aynadan sasecNasıl kurtuldun canım . Bize de anlatır mısın . Çok şükür sen kurtuldun darısı bize inşallah
Öncelikle sunu söyleyeyim kesinlikle kendinize güvenin ve vajinanızı ayna karsısında inceleyin tam olarak nereye gireceği konusunda bilgi sahibi olun ben parmak egz yapmadım sadece inceledim ve o nokta üzerinde calıstık, ben üstte pozisyonunda basarabildimNasıl kurtuldun canım . Bize de anlatır mısın . Çok şükür sen kurtuldun darısı bize inşallah
Siz nasil yendiniz pekiii cnm
Ben ilk ilişkiyi yaşadım sonraki 4 denemem de kırmızı parlak kan geldi peçeteyi kirletecek kadar 4 ilişki de de ya penisin yeni ucu girmişti ya da işaret parmağı kadar tamamını alamıyorumKizlar bol parmak ve nefes egzersizi yapin bir de esli deneyeceginiz zaman kafanizda sanki parmakla deniyormus gibi yapin inanin ise yariyor. Ben 6 ay cektim bu illeti. Pismanim keske daha once baslasaymisim egzersizlere. Bu derdi ceken kimse kalsin istemiyorum. Sorulariniz olursa cevaplarim
Merhaba kizlar ben 1 haftadir filan hic deneyemedim cunku evde degiliz o yuzden daha bi ilerleme yok. Sizler nasilsiniz?
Canım bıraktığın gibi bı gelişme yok ben de misafir vardı sonra kendim hastalandım işti oydu buydu derken yine adetim geldi. Tek değişen şey hiç aparat denememistim.adetten 1 gün önce yaptığım aparatları denedim ikisini de aldım.penisi deneyemeden adet oldum
kızlar yazdıklarınızı takip etmeye çalısıyorum... farkettim cogunz erteliyorsunuz ertelemeyin kızlar ,bu bir ertleme hastalığı... egzersizi nasıl yapıyorsanız parmak yada aparat..hiç ara vermeden günde 1-2 saat ayırın müzik açın tv izleyin eşinizin yanında yapın.. destek isteyi. AMA ERTELEMEYİN.Bende 1 ay hiç denemedim ama hata yapıyoruz işte fırsatı bulduğumuz an denememiz lazım bıktım bu hastalıktan
Tabii ki ederim Allah yardımcınız olsunYarın tekrar deneyeceğim inşallah güzel haberler yazarım buraya dua edin lütfen söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
Evet yaptım ben her aşamasını. Aparatla da çalıştımParmak egzersizi hiç yaptınız mı
Ohh ne guzel darısı hepimize inşallah artk nasil yendiniz diye sormaya cekiniyorum yenimi evlendinizBU BİR ERTELEME HASTALIĞI... 3 AY CEKTİM sonra hamile kaldım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?