Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence anestol sür ve dene psikoljik olarak biraz daha rahat hissediyorsun birde yatağın ucunda ayağını havaya kaldırarak dene

merhaba canım kendini yiyip bitirmissin resmen. Seni cok iyi anliyorum benimde ilk gece cok canim yanmisti o kadar kasmisim ki kendimi anlatamam yani. Kızlık zarim zedelenmisti birazcik da kan gelmisti. Oldu zannedip sevinmistim ama cok korkmustum tekrar denemek istemiyordum. Bir ay sonra tekrar deneyince anladik durumu yani olmadigini. Artik denemek istemiyordum surekli kaciyordum ama icim hic rahat degildi. Sonra bu forumu kesfetttim ve burdaki arkadaslarin yazdiklarini okudum. Aparatla calismaya basladim. Ilk once kulak cubugu ile basladim sonra boy boy aparatlar yaptim sirayla hepsini yaptim. Uyusturucu krem kullamadim hic kayganlastirici ile denedim yada bebe yagi ile yaptim. Anestol pomadi aldim ama cok etkili olmadi gibi gerek de yok zaten kullanmaya. Esimin dogum günüydü denemek istedim. Ben ustte esim altta denedik ve oldu tabi biraz zorlandim baski hissedince cikmadim derin nefes alip bekledim ve bolca ikindim hic kasmadim rahat hissetmeye calistim. Iliskiden once aparatlarla calismistim buyuk faydasi oldu.

Ben ilk ilişkiyi yaşadım sonraki 4 denemem de kırmızı parlak kan geldi peçeteyi kirletecek kadar 4 ilişki de de ya penisin yeni ucu girmişti ya da işaret parmağı kadar tamamını alamıyorum
Canim galiba kasiyorsun kasma rahat birak kendini. Birde internetden vajina ici resmine bakin. Ne kadar genis ve duvar olmadigini gorecek ve cok rahatlicaksiniz. Isaret parmagi yapiyosan digerlerini de yaparsin. Kendine guvenin gelene kadar penisle deneme derim ben. Iki parmak kus isareti yaparak git gel yap ve iyice rahatla. Inan p.. firt diye girecek

Canim o kemik dedigin kaslarimiz. Orada sadece bir parmak icin yer yok. Sadece ne boyutta bisey alirsan onun seklini aliyor. Yani iki parmak yapsan iki parmaktan baska bisey almicak gibi hissedeceksin. Ama 3 parmagi da alir orasi. Sadece oranin yapisi oyle. Esnek. Sen ne kadar kalinlikta bisey alirsan onu boyle icine cekiyor ve boyle olmasi da erkeklere zevk veriyor. P..sin her yerini boyle siktigi icin onlar zevk aliyor. Ama zaman gectikce orasi genisliyor. Kusura bakmayin cok acik oldu ama korkularinizi yenmek icin bunlari bilmek lazim. Hic korkmadan iki parmagi da yap. Aparat varsa onunla da deneyebilirsin. Zamanla korkularin gececek. Ben de 6 aylik evliyim. Daha yeni yendim. Ama 1 hafta icinde yendim cok sukur. Sen de yaparsin. Aci var demistim onceden kizlara. O da kastigim icinmis. Aci hiiiic yok. Sorularin olursa cevaplarim

peki canım o kadar şey yaşadıktan sonra normale dönebiliyor musun? yani şuan normal bir şekilde kasmadan ilişki yaşayabiliyormusun? sanki içine girince hiçbirsey değişmeycek gibi geliyor bana.

kas o kadar kemik gibi olur mu cnm? birde ben 1 parmağı soktuğumda hiç kasmıorum ıkınıyorum ama yinede açılmıyor elimle ittiriyorum ama genişlemiyor. çok zor gerçekten yenen herkesi tebrik ediyorum sadece hayretle izliyorum keske bende yenebilsem ama imkansız gibi görünüyor. son care buralara geldim çünkü bunu yasamayan insanlarla konuşulmuyor. cevabın için çok çok tşk ederim

peki canım o kadar şey yaşadıktan sonra normale dönebiliyor musun? yani şuan normal bir şekilde kasmadan ilişki yaşayabiliyormusun? sanki içine girince hiçbirsey değişmeycek gibi geliyor bana.
Bana da öyle gelirdi. İlkini yapsam da diğerleri de hep böyle zor olur ve hep sorunlu iliski yaşarım sanırdım. Gerçekle alakası hic yokmus. Normal,cok rahat bir şekilde iliskiye girebileceksin

Kızlar merhaba.altı aylık evliyim. Vajinusmus hastasıydim☺oh artık hastasiydim diyebiliyorum.Evet kızlar daha dört gün önce bu hastalığı yendim. Kabus gibi altı ay geçirdim. Gerek çalışma yaşamim. Gerek zoraki misafirlerim yüzünden sürekli erteledim. Son bir aydır çalışmalarım devam etti kızlar.ayna karşısında önce kendimi tanıdım. Kulak çöpü denemeleri yaptım. Küçücük kulak çöpünü affedersiniz oraya ittirdigimde bile o kadar mutlu oldumki.

Daha sonra ikili üçlü kulak çöpleri yaptım.ayna karşısında ikindinça orasının açıldığını gördüm. Ikinmanin etkili olduğunu okumuştum ama ne alaka diyordum bide eşimden utanıyorum ikinma sesi çıkartamiyordum.eşli denememde bolca vazelin kullandım. Ve ben üstte şekilde denedim. İlk iki gün sadece yarıya kadar aldim.sonraki gün hepsini.ara ara lekelenmelerim oldu.zorla alakalı sanırım. Ama inanın zor değil. Ertelemeyin.inanın şu bi kaç gündur yeni evliyim hissi mutluluğu var

kulak çöpü derken cnm nasıl yaptın? üzerine bişey geçirdin mi yoksa pamuk içinde kalır

Normal kulak çöpü canım.yok pamuk icerde kalma sıkıntısı olmadı. Ama bebe yağı vazelin ya da başka şeylerle çöpü islatabilirsin

Küçücük kulak çöpünü bile ilk degdirdigimde o kadar istemsiz kasildim ki.çöpü bile denemeyecek kadar kapandı orası. Sonra ikindinça açıldığını gördüm. Kusura bakmayın biraz açık anlatıyorum.

Kızlar merhaba.. Size 2 tane sorum olcak görenler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şuan parmak egzersizi yapıyoruz eşimle. Daha bekaret olayını atlatmadm. Kimisi kayganlaştırıcı kimi vazelin kimi bebe yağı diyor sizce hangisi daha sağlıklı ve kolay olur? Birde kızlık zarı yırtılma esnasında p.... in yavaş yavaş girerek mi yoksa birden bastırılarak girmesi mi daha acısız kolay olur. Doğrusu nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olucam

Öncelikle kendinizi motive edin.bunu yapabilirim diyin.şu noktaya bile gelmek bana hayaldi.artık yavaş yavaş denemelere devam.Sonradaaaainşallah

ne güzel ne mutlu cnm. bende tam tersi oluyor normal insanlar bunu dertten bile saymıyor düşünmeden anı yaşıyor ben ise bu kadar basit bişey için bu rezil hallere düşüyorum diyip egzersizi yarıda bırakıp kendi piskoloji mi bozmada üstüme tanımıyorum.

Canim benim bildigim kadariyla su bazli kayganlastirici daha saglikli ve okuyarak al. Su bazli olsun. Bir de benim kullandigim spermleri de oldurmuyormus. Ama istersen doktora danis

Ben esim hizli davrandiginda korkuyordum o yuzden yavas yavas girdiginde olmustu. Kisiye gore degisebilir

ben ok in cilekli kayganlastiricisi kullanmistim sonra bebe yagiyla devam ettim kayganlaştırıcı yapis yapış oluyordu bi de sürmesi pratik gelmedi spreyli bebe yagini daha cok sevdim kullanmasi daha kolay geldi ve yapis yapis olmuyordu.
Kizlik zari yirtilma olayinda esinin tutumu cok onemli yavas yavas olmali birden ittirmemeli yoksa canin yanabilir biraz tabi kendini hazir hissetmende onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…