Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben yaptıysam inan sende yaparsın canım. Dediğim gibi küçücük kulak cubugundan korkuyordum. Valla benok elime o an vazelin geçti onu denedim.uzun süre kullanılmayacagi için bir iki kullanımda zarar olmaz diye düşünüyorum.
Ben vazelin kullandım canım. Denemelerinde bana vazelin yardımcı olur diye düşündüm elimde o vardı onu kullandım. Bir kaç denemede kullanmak zarar vermez diye düşünüyorum.canım ben üstte olacak şekilde yaptığım için yavaş yavaş ilerledim.hatta şurayı bi geçeyim tamamdır hissi oldu. Zar kismiydi sanki orası. Çünkü oraya gelince baskı oluştu yavaş yavaş ilerledim ve inan belli bir kısmı aşınca devamı geliyor. Mutluluktan günlerdir ağlıyorum ☺

Kızlar yeniyim henüz siteye.o yüzden yorum hatalarım olabilir.sakın olun kararlı olun artık şu olayı kendinize dert etmeyin.altı ayok boş yere o kadar eziyet çekmişim diyorum. İnanın acımıyor.hiç hemde.

Canım bu sorunu inan hiç kimse yaşamak istemez.bu bi hastalık.kendi beynimizden kaynaklanan uzmanların 4 seansta çözdüğü bir hastalık. Çokta önemli değil demekki diye düşündüm ben ☺ önce korkularını yen anın tadını çıkartmak daha sonra diye düşünüyorum.

Selam arkadaşlar bende bu sorunu burdaki arkadaş lar sayesinde yenmiştim.. Ne çok şey yaşadım bir ben bir Allah bilir.. demek istediğim biz kendimize güvenirsek hallolmayacak hiç bir şey yok

Bebeyagi ve vazelin parfümlü olur ve oldukça kimyasaldır, vajinal mantar riski vardır. Ve vajinanın doğal bakteriyel yapısını bozar. Saf zeytinyağı veya en güzeli su bazlı kayganlastırıcıdır.
Medikallerden ultrason jeli alırsanız o da su bazlıdır. Ve kayganlastiricinin aynisidir. Ve kilosu bir iki liradir kayganlastirici gibi pahalı değildir.
Çok büyük siselerde satılır .

Merhaba canım ben yaklaşık 1yil 3 aylık evliyim bende 8 ay cektim sonunda kadın doğum uzmanına gittim ve benimle psikiyatriymiscesine ilgilendi ve ben o muayeneden 1 hafta sonra çözdüm sorunumu.sende gittinmi doktora?
Ben 1. 5 yıllık evliyim yenemedim normal muayene oldum sıkıntı yok normal gözüküyor dedi , yarın 4. Psikolağa gidicem ilk gittiğim daha hemen parmak egzersizi verdi yapamadım gitmedim ona diğerleri pahalı fiyat verdi bakalım yarın ne olucak , ama artık yenmek hayırlısıyla çocuğum olsun istiyorum

Ben önceden çok kötüydüm ama şimdi parmak egzersizi yapabiliyorum ama 2 parmak yapamıyorum daha. Eşli deneme de yapıyorum 2 3 cm alabiliyorum ancak . Üst pozisyonu bende deniyorum ama tam olarak pozisyonunuz nasıl söyler misiniz ? Ve kaç denemeden sonra oldu

Doktor bana bebe yağını önerdi ama bir sorun Olmaz dede özellikle sordum. Şimdi aklım karıştı

kızlar poponuzun altına yastık koyun biraz yükselin yatakta rahat olacaktır.ilk denemeleri olanlar için söylüyorum.ilk 10 deneme çok basarılı olmayabilir korkmayın.bazen yarısı bazen hiç bazen tamamı olur ama normal bunlar korkmayın . yanma olur korkmayın kastıgınızdan dolayı..hafif baskı olur korkmayın kastıgınızdan dolayı... elinizi kolunuzu salın bayılmış gibi....

Eşimi direk itiyorum ama tabi istemsizce

HADİ KIZLAR... tarih belirleyin ve egzersizlere başlayın.. ister aparat ister parmak... ben midem bulandgı için aparatla çalstım...inanın kızlar kendinize.4.gün ilk denmeye geçtim hemen...

4. boya kadar geldim aparatta ... sonra hemen basladık biz.... hiçbirşey yokmus kızlar.. ben biolyn diye bi uyusturucu yu sürekli kullandım.. emla kadar etkili.. emla da etkili . egzersizlerden korktugun için ful kullladım. yanma oldu evet 30 sn ama yani bu bünye de ona dayanamayacak kadar degil. biz ne acılara katlanıyoruuuz kızlaaarrr...

yeni evliydim evet ... ve ben yeni atanmıstım.. ev falan daha tutulmamıstı evlendikten sonra ev esya düzen işine girdik. düşünün benim daha cok mazeretim vardı. evde 1 ay elektriirk yoktu su aynı keza.dogalgazdan bahsetmiyorum.ama bu benim için cok daha ciddi bi sorundu.cünkü mutlu degildim hayat anlamsızdı.bu mu evlilik dedim.bu mudur dedim... karar verdim bu iş bitcek dedim nereye kadar oturup ağlayacam.hemen aldım aparat ve uyusturucu.100 lira insan borç harc eder her şekilde alır kızlar... açtım müzik başladım egzersize.. başlamadan önce dualarımı okudum. pazartesi basladım perş gecesi bitcek dedim.perş gecesi çok şükür atlattım.eşim yanıma geldi destek oldu güldürdü espri yaptı.o an egzersiz yaptgımı unuttum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…