- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.321
ne güzel ne mutlu cnm. bende tam tersi oluyor normal insanlar bunu dertten bile saymıyor düşünmeden anı yaşıyor ben ise bu kadar basit bişey için bu rezil hallere düşüyorum diyip egzersizi yarıda bırakıp kendi piskoloji mi bozmada üstüme tanımıyorum.
Ben yaptıysam inan sende yaparsın canim
ne güzel ne mutlu cnm. bende tam tersi oluyor normal insanlar bunu dertten bile saymıyor düşünmeden anı yaşıyor ben ise bu kadar basit bişey için bu rezil hallere düşüyorum diyip egzersizi yarıda bırakıp kendi piskoloji mi bozmada üstüme tanımıyorum.
Ben vazelin kullandım canım. Denemelerinde bana vazelin yardımcı olur diye düşündüm elimde o vardı onu kullandım. Bir kaç denemede kullanmak zarar vermez diye düşünüyorum.canım ben üstte olacak şekilde yaptığım için yavaş yavaş ilerledim.hatta şurayı bi geçeyim tamamdır hissi oldu. Zar kismiydi sanki orası. Çünkü oraya gelince baskı oluştu yavaş yavaş ilerledim ve inan belli bir kısmı aşınca devamı geliyor. Mutluluktan günlerdir ağlıyorum ☺Kızlar merhaba.. Size 2 tane sorum olcak görenler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şuan parmak egzersizi yapıyoruz eşimle. Daha bekaret olayını atlatmadm. Kimisi kayganlaştırıcı kimi vazelin kimi bebe yağı diyor sizce hangisi daha sağlıklı ve kolay olur? Birde kızlık zarı yırtılma esnasında p.... in yavaş yavaş girerek mi yoksa birden bastırılarak girmesi mi daha acısız kolay olur. Doğrusu nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olucam
Canım bu sorunu inan hiç kimse yaşamak istemez.bu bi hastalık.kendi beynimizden kaynaklanan uzmanların 4 seansta çözdüğü bir hastalık. Çokta önemli değil demekki diye düşündüm ben ☺ önce korkularını yen anın tadını çıkartmak daha sonra diye düşünüyorum.ne güzel ne mutlu cnm. bende tam tersi oluyor normal insanlar bunu dertten bile saymıyor düşünmeden anı yaşıyor ben ise bu kadar basit bişey için bu rezil hallere düşüyorum diyip egzersizi yarıda bırakıp kendi piskoloji mi bozmada üstüme tanımıyorum.
O kadar güzel anlattın ki hep destek tam destekKızlar yeniyim henüz siteye.o yüzden yorum hatalarım olabilir.sakın olun kararlı olun artık şu olayı kendinize dert etmeyin.altı ayok boş yere o kadar eziyet çekmişim diyorum. İnanın acımıyor.hiç hemde.
Bebeyagi ve vazelin parfümlü olur ve oldukça kimyasaldır, vajinal mantar riski vardır. Ve vajinanın doğal bakteriyel yapısını bozar. Saf zeytinyağı veya en güzeli su bazlı kayganlastırıcıdır.Kızlar merhaba.. Size 2 tane sorum olcak görenler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şuan parmak egzersizi yapıyoruz eşimle. Daha bekaret olayını atlatmadm. Kimisi kayganlaştırıcı kimi vazelin kimi bebe yağı diyor sizce hangisi daha sağlıklı ve kolay olur? Birde kızlık zarı yırtılma esnasında p.... in yavaş yavaş girerek mi yoksa birden bastırılarak girmesi mi daha acısız kolay olur. Doğrusu nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olucam
Merhaba canım ben yaklaşık 1yil 3 aylık evliyim bende 8 ay cektimbende yenmek kurtulmak istiyorum
Ben 1. 5 yıllık evliyim yenemedim normal muayene oldum sıkıntı yok normal gözüküyor dedi , yarın 4. Psikolağa gidicem ilk gittiğim daha hemen parmak egzersizi verdi yapamadım gitmedim ona diğerleri pahalı fiyat verdi bakalım yarın ne olucak , ama artık yenmek hayırlısıyla çocuğum olsun istiyorumMerhaba canım ben yaklaşık 1yil 3 aylık evliyim bende 8 ay cektimsonunda kadın doğum uzmanına gittim ve benimle psikiyatriymiscesine ilgilendi ve ben o muayeneden 1 hafta sonra çözdüm sorunumu.sende gittinmi doktora?
Ben önceden çok kötüydüm ama şimdi parmak egzersizi yapabiliyorum ama 2 parmak yapamıyorum daha. Eşli deneme de yapıyorum 2 3 cm alabiliyorum ancak . Üst pozisyonu bende deniyorum ama tam olarak pozisyonunuz nasıl söyler misiniz ? Ve kaç denemeden sonra olduCanım ben parmak egzersizi yapmadım aynadan sasec
Öncelikle sunu söyleyeyim kesinlikle kendinize güvenin ve vajinanızı ayna karsısında inceleyin tam olarak nereye gireceği konusunda bilgi sahibi olun ben parmak egz yapmadım sadece inceledim ve o nokta üzerinde calıstık, ben üstte pozisyonunda basarabildim
Doktor bana bebe yağını önerdi ama bir sorun Olmaz dede özellikle sordum. Şimdi aklım karıştıBebeyagi ve vazelin parfümlü olur ve oldukça kimyasaldır, vajinal mantar riski vardır. Ve vajinanın doğal bakteriyel yapısını bozar. Saf zeytinyağı veya en güzeli su bazlı kayganlastırıcıdır.
Medikallerden ultrason jeli alırsanız o da su bazlıdır. Ve kayganlastiricinin aynisidir. Ve kilosu bir iki liradir kayganlastirici gibi pahalı değildir.
Çok büyük siselerde satılır .
Eşimi direk itiyorum ama tabi istemsizcekızlar poponuzun altına yastık koyun biraz yükselin yatakta rahat olacaktır.ilk denemeleri olanlar için söylüyorum.ilk 10 deneme çok basarılı olmayabilir korkmayın.bazen yarısı bazen hiç bazen tamamı olur ama normal bunlar korkmayın . yanma olur korkmayın kastıgınızdan dolayı..hafif baskı olur korkmayın kastıgınızdan dolayı... elinizi kolunuzu salın bayılmış gibi....
başlangıçta normal ... atlattınız mı ilkiniEşimi direk itiyorum ama tabi istemsizce
Parmakla egzersiz verdi ama saçma geldi bıraktımbaşlangıçta normal ... atlattınız mı ilkini
egzersiz falan yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?