Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaaa ne güzel inşallah bizlerde yenicez ve senin gibi destek olucaz diğer arkadaşlara

parmak olmuyorsa aparat.... APARAT olmuyorsa parmak ... ama egzersiz olmadan olmaz. onu sen görceksin oraya bişiy girdigini.bende dedim ben parmak yapmam hiç denemedim bile .. direk aparat al başla cnm... hiç bekleme... şeytan cok ugrasır.buda bir yuva bozma yöntemi onun için.

inan ondan sonra hayat o kadar güzel oluyor kiii...... ben evlendim 3 ay erteledim. dedim ki napmısım . ama 2 ay düzenim yoktu zaten

Bizde de çilekli var cnm ayni dediğin gibi yapis yapis oluyor sonra. Bebe yağı da bu formda sağlıklı değil enfeksiyon yapıyor diyenler oldu emin olamadm.

1,5 yıldır erteliyorum ‍ O kadar yoruldum ki çalışıyorum ama kafam hep orda kendimi hiç birşeye veremiyorum isteksizlik başladı çünkü zevk almayı unuttum korkudan

Şu başarı öykülerini hep ağlayarak okuyorum.. Gerçekten imkansız geliyor. çok zor sizi tebrik ederim
senin benden neyin eksik.. yada benim ne fazlam var.. ben her kan verdgimde bayılıyrum bak demekki ben de korkak biriyim. ve ben korkudan bayılıyorum... hadi basla egzersize. bugün 5 tüp kan verdim bebişim için. bak insan neleri basarıyor

Bizde inşallah mutluluktan ağlarız birgun. Zaten o baskı oluşan kısmı bir geçsek sıkıntı olmicak da..

Su bazlı olmaması birşey değiştirir mi?

Ama o kasmayı nasıl yenicem , bende istemez miyim zevk alayım saatlerce yapayım ve sonunda benimde evladım olsun
istersin.. ama ilk baslarda olucak o kadar kasıntı.. onu yönetmeyi öğrenceksin. internetten kegel egzersizlerine basla aynı zamanda . dogru nefes alıp vermeyi öğren.ıkınmayı ögren bunların hepsine başla hadi müzik aç bangır bangır dinle unut egzersiz yaptıgını eglen ve dalga gec vajinanla

Bekaret olayını atlatmadan önce kayganlaştırıcı yada bebe yağını kullanmanın bi zarari olmaz sanırım? Bu işi atlatınca bırakırım nasılsa diye düşünüyorum.

Belki saçma gelcek kızlar ama kızlığın yırtılıp yırtılmadığını nasıl anlıcaz o an yaparken.
P.... in sonuna kadar girmesi mi gerek garanti oslun diye.

MaşaAllah canım Allah bağıslasın. Ama benim sadece korku değil. inancım yok inanamıyorum. panik atak depresyon herşey başladı.. 6 ayda ne kadar yıprandım. ve bi terapiste gittim bana dediki ben senin hikayenin sonunu biliyorum eger başaramazsan ya intihar ya boşanma dedi. önce çok kızdım doktora ağladım ama oturup halime bakınca haklı dedim. Siz hedef koyabiliyorsunuz azim edebiliyorsunuz iyi yönde. Beni hiç bişey kaldırmıyor yerimden her seferinde daha da dibe cekiyor bu hastalık beni

hemen pembe bi akıntı geliyor penis tamamen girdiginde kan man yok ya öyle seyler 4-5 damla bi pembelik
Biz 6 aylık evliyiz cnm. Bende böyle bi korku yoktu eşim de benimde ilk deneyim ve garip ki eşim oldi sandı bıraktı. 1 damla kan geldi. Ama ondan sonra hep acı hissettim yapamadık. Doktora gittim çok az yırtılma olmuş ama azıcık dedi. Bende bi güvensizlik başladı yapamicaz diye. Şuan parmak egzersizi yapıyorum eş ile. Orası yırtılınca daha aci olmuyor dimi p.... sonuna kadar girince içerde başka acı hissedeceğim bi yer yok dimi. Sanki zar yırtılınca p.... sonuna kadar girince bi duvara daha çarpcak gibi geliyor. Gerçi kalem boyunda bi aparatı rahat alabiliyorum sonuna kadar. Ay kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…