- 14 Kasım 2017
- 200
- 579
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.341
Yaaa ne güzel inşallah bizlerde yenicez ve senin gibi destek olucaz diğer arkadaşlarayeni evliydim evet ... ve ben yeni atanmıstım.. ev falan daha tutulmamıstı evlendikten sonra ev esya düzen işine girdik. düşünün benim daha cok mazeretim vardı. evde 1 ay elektriirk yoktu su aynı keza.dogalgazdan bahsetmiyorum.ama bu benim için cok daha ciddi bi sorundu.cünkü mutlu degildim hayat anlamsızdı.bu mu evlilik dedim.bu mudur dedim... karar verdim bu iş bitcek dedim nereye kadar oturup ağlayacam.hemen aldım aparat ve uyusturucu.100 lira insan borç harc eder her şekilde alır kızlar... açtım müzik başladım egzersize.. başlamadan önce dualarımı okudum. pazartesi basladım perş gecesi bitcek dedim.perş gecesi çok şükür atlattım.eşim yanıma geldi destek oldu güldürdü espri yaptı.o an egzersiz yaptgımı unuttum ...
KIZLAR...acı yok BASKI var... baskı ile acıyı karıstırmayın.ne kadar kasarsan o kadar basarısız olursun
Yavaş yavaş olunca daha korkuyorum gibi geliyor artık deneme ile bakıcaz. Su bazli olanlar mi spermleri öldürüyormuş cnm?Ben esim hizli davrandiginda korkuyordum o yuzden yavas yavas girdiginde olmustu. Kisiye gore degisebilir
Bizde de çilekli var cnm ayni dediğin gibi yapis yapis oluyor sonra. Bebe yağı da bu formda sağlıklı değil enfeksiyon yapıyor diyenler oldu emin olamadm.ben ok in cilekli kayganlastiricisi kullanmistim sonra bebe yagiyla devam ettim kayganlaştırıcı yapis yapış oluyordu bi de sürmesi pratik gelmedi spreyli bebe yagini daha cok sevdim kullanmasi daha kolay geldi ve yapis yapis olmuyordu.
Kizlik zari yirtilma olayinda esinin tutumu cok onemli yavas yavas olmali birden ittirmemeli yoksa canin yanabilir biraz tabi kendini hazir hissetmende onemli.
1,5 yıldır erteliyorum parmak olmuyorsa aparat.... APARAT olmuyorsa parmak ... ama egzersiz olmadan olmaz. onu sen görceksin oraya bişiy girdigini.bende dedim ben parmak yapmam hiç denemedim bile .. direk aparat al başla cnm... hiç bekleme... şeytan cok ugrasır.buda bir yuva bozma yöntemi onun için.
senin benden neyin eksik.. yada benim ne fazlam var.. ben her kan verdgimde bayılıyrumŞu başarı öykülerini hep ağlayarak okuyorum.. Gerçekten imkansız geliyor. çok zor sizi tebrik ederim
Bizde inşallah mutluluktan ağlarız birgun. Zaten o baskı oluşan kısmı bir geçsek sıkıntı olmicak da..Ben yaptıysam inan sende yaparsın canım. Dediğim gibi küçücük kulak cubugundan korkuyordum. Valla benok elime o an vazelin geçti onu denedim.uzun süre kullanılmayacagi için bir iki kullanımda zarar olmaz diye düşünüyorum.
Ben vazelin kullandım canım. Denemelerinde bana vazelin yardımcı olur diye düşündüm elimde o vardı onu kullandım. Bir kaç denemede kullanmak zarar vermez diye düşünüyorum.canım ben üstte olacak şekilde yaptığım için yavaş yavaş ilerledim.hatta şurayı bi geçeyim tamamdır hissi oldu. Zar kismiydi sanki orası. Çünkü oraya gelince baskı oluştu yavaş yavaş ilerledim ve inan belli bir kısmı aşınca devamı geliyor. Mutluluktan günlerdir ağlıyorum ☺
YAPMAAAAA erteleme nolur çok basit vallahi... korkudan baska bişiy degilmiş...1,5 yıldır erteliyorum O kadar yoruldum ki çalışıyorum ama kafam hep orda kendimi hiç birşeye veremiyorum isteksizlik başladı çünkü zevk almayı unuttum korkudan
Su bazlı olmaması birşey değiştirir mi?Bebeyagi ve vazelin parfümlü olur ve oldukça kimyasaldır, vajinal mantar riski vardır. Ve vajinanın doğal bakteriyel yapısını bozar. Saf zeytinyağı veya en güzeli su bazlı kayganlastırıcıdır.
Medikallerden ultrason jeli alırsanız o da su bazlıdır. Ve kayganlastiricinin aynisidir. Ve kilosu bir iki liradir kayganlastirici gibi pahalı değildir.
Çok büyük siselerde satılır .
Ama o kasmayı nasıl yenicem , bende istemez miyim zevk alayım saatlerce yapayım ve sonunda benimde evladım olsunYAPMAAAAA erteleme nolur çok basit vallahi... korkudan baska bişiy degilmiş...
istersin.. ama ilk baslarda olucak o kadar kasıntı.. onu yönetmeyi öğrenceksin. internetten kegel egzersizlerine basla aynı zamanda . dogru nefes alıp vermeyi öğren.ıkınmayı ögren bunların hepsine başla hadiAma o kasmayı nasıl yenicem , bende istemez miyim zevk alayım saatlerce yapayım ve sonunda benimde evladım olsun
Su bazlı var bende ama çilek aromalıSu bazlı olmaması birşey değiştirir mi?
hemen pembe bi akıntı geliyor penis tamamen girdiginde kan man yok ya öyle seyler 4-5 damla bi pembelikBelki saçma gelcek kızlar ama kızlığın yırtılıp yırtılmadığını nasıl anlıcaz o an yaparken.
P.... in sonuna kadar girmesi mi gerek garanti oslun diye.
senin benden neyin eksik.. yada benim ne fazlam var.. ben her kan verdgimde bayılıyrumbak demekki ben de korkak biriyim. ve ben korkudan bayılıyorum... hadi basla egzersize. bugün 5 tüp kan verdim bebişim için. bak insan neleri basarıyor
Biz 6 aylık evliyiz cnm. Bende böyle bi korku yoktu eşim de benimde ilk deneyim ve garip ki eşim oldi sandı bıraktı. 1 damla kan geldi. Ama ondan sonra hep acı hissettim yapamadık. Doktora gittim çok az yırtılma olmuş ama azıcık dedi. Bende bi güvensizlik başladı yapamicaz diye. Şuan parmak egzersizi yapıyorum eş ile. Orası yırtılınca daha aci olmuyor dimi p.... sonuna kadar girince içerde başka acı hissedeceğim bi yer yok dimi. Sanki zar yırtılınca p.... sonuna kadar girince bi duvara daha çarpcak gibi geliyor. Gerçi kalem boyunda bi aparatı rahat alabiliyorum sonuna kadar. Ay kafam çok karışık.hemen pembe bi akıntı geliyor penis tamamen girdiginde kan man yok ya öyle seyler 4-5 damla bi pembelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?