- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.361
Terapist nasıl böyle birşey diyebilir ki saçmalık , burda bak kaç kişiyiz yenenler yenemeyenler hepimiz mi intihar edicez hepimiz mi boşanıcaz hayır hepimiz birbirimize destek olucazMaşaAllah canım Allah bağıslasın. Ama benim sadece korku değil. inancım yok inanamıyorum. panik atak depresyon herşey başladı.. 6 ayda ne kadar yıprandım. ve bi terapiste gittim bana dediki ben senin hikayenin sonunu biliyorum eger başaramazsan ya intihar ya boşanma dedi. önce çok kızdım doktora ağladım ama oturup halime bakınca haklı dedim. Siz hedef koyabiliyorsunuz azim edebiliyorsunuz iyi yönde. Beni hiç bişey kaldırmıyor yerimden her seferinde daha da dibe cekiyor bu hastalık beni
hemen pembe bi akıntı geliyor penis tamamen girdiginde kan man yok ya öyle seyler 4-5 damla bi pembelik
Terapist nasıl böyle birşey diyebilir ki saçmalık , burda bak kaç kişiyiz yenenler yenemeyenler hepimiz mi intihar edicez hepimiz mi boşanıcaz hayır hepimiz birbirimize destek olucaz
Öyle demesi ne bileyim tuhaf geldi , yani bunu bizde biliyoruz sabrediyoruz eşlerimizle birlikte çünkü yaşamayan anlayamıyor . Herşeye rağmen çözümler arıyoruzçok tuhaf bi tipti. ben normal psikologlara benzemem dedi. insanı önce sarsarım bana küfredersin ama sonra haklıymış diye kapıma gelirsin kafanı işte o zaman değiştirebilirim dedi. ilk dediğinde günlerce agladım gerçektende çok kızdım ama sonra halimi gördükçe haklı dedim. Tedavi olamazsam hikayemin sonu öyle gibi duruyor
Öyle demesi ne bileyim tuhaf geldi , yani bunu bizde biliyoruz sabrediyoruz eşlerimizle birlikte çünkü yaşamayan anlayamıyor . Herşeye rağmen çözümler arıyoruz
Hıçkırıklara boğularak okuyorum başarı hikayelerini teker teker tebrik ederim hepinizi kızlar umarım birgün bende paylaşabilirim sizinle sevinçlerimi... Telkinde bulunan arkadaşlara da teşekkürler her bir mesajınızı merakla okuyorum arkadaşlar
Su bazli olanlari tavsiye ediyorlar saglikli diye. Benimki hem su bazli hem spermleri de oldurmeyen etkisi var. Okuyarak alabilirsin canimYavaş yavaş olunca daha korkuyorum gibi geliyor artık deneme ile bakıcaz. Su bazli olanlar mi spermleri öldürüyormuş cnm?
Kizlar ben de nerdeyse aglayarak yatiyordum gece. Imkansiz gibi gelirdi. Ben yapamam aci, baski var derdim. Esim bir keresinde parmagiyla yapmak istediginde bile korkarak itmistim. Ama ne zamana kadar boyle devam edecekti. Kizlar heeeersey parmak ve nefes egzersizleriyle bitiyormus. Ben esimin serce parmagiyla basladim. Ben nefes alip verdigim anda iceri ittirmesini soyledim. Esim hepsinin girdigini soyledi inanamadim. Sonra orta parmagi da aldim. Sonra kalemi peceteye sardik ve strecledik ve onu da alabildim. Agladim sevincten...ertesi gun kendi parmaklarimla denemeye basladim. Muzik film actim. Sevdigim bisey haline getirdim boylece. 1 parmak 2 parmak derken 3 parmagi da 1 bogum aldim. Git gel yaptim parmaklarimla. Orasinin genis oldugunu gordum. Zorlandigim an nefes egzersizi yaptim. Ve zaten icinizde merak baslicak acaba penis de olurmu diye. Guveniniz geldi an yapin. Kayganlastirici surun. Nefes alip verin. Verirken esiniz de girsin. Kizlar o kadar kolay ki anlatamam. Ben ocak ayini cok seviyorum cunku 6 ay sonunda ocak ayinda ben bu illeti yendim Allahin izniyle. Vajina girisini bilmeyen ben de yaptim siz de yaparsiniz. Inanin esleriniz de cabalarinizi gorunce daha cok sevecekler sizi onlar da destek olacaklar. Olmayacak sozcugunu cikartin aklinizdan. Olacak.
Giriste artik aci hissetmiyorum canim cuku kendimi rahat biraktigim icin firt diye giriyor icine. Ve evet buyuk olay olma halinden cikiyor rahat ol canim. Kafandaki korkular gitmeye basliyor cunku. Artik oldugunu goruyorsunCanım peki 2 ve 3. parmagı sokarken girişte acı hissetmedin mi? birde eşinle ilk birlikte olduktan sonra o her seferinde müsamere havasına girmeler kasılmalar büyük bi olay olma halinden çıkıyor mu? yani normal girebiliyor mu yoksa hep ilk girişte nefes egersizi kasma vs yaşıyor musun?
Şahsen benim için çok iyi oldu bu resmi görünce bazi soru işaretleri gitti kafamda ve yazdiklarinizla cesaret geldi cnmEki Görüntüle 2105415
Kizlar kusura bakmayin ayip ama size yardimci olmak icin koyuyorum bu resimleri.vajina yonunu gormeniz ve orda duvar olmadigini gormeniz icin.
Bence tuhaf bir doktorunuz var.Şahsi düşüncemıdır tabi ama bnce o doktordan uzak durun yani.Kendinize güvenin. Birisi size o lafları etti diye öyle olduğunuzu düşünmenize gerek yokki.sizi ne kadar tanıyabilir ki.kaç saatte kaç günde tanıdı bu doktor sizi.lütfen bu tip insanlardan uzak durun.böyle tipler insanı resmen kötü şeyler yapmaya itiyorlar.yoneltiyorlarMaşaAllah canım Allah bağıslasın. Ama benim sadece korku değil. inancım yok inanamıyorum. panik atak depresyon herşey başladı.. 6 ayda ne kadar yıprandım. ve bi terapiste gittim bana dediki ben senin hikayenin sonunu biliyorum eger başaramazsan ya intihar ya boşanma dedi. önce çok kızdım doktora ağladım ama oturup halime bakınca haklı dedim. Siz hedef koyabiliyorsunuz azim edebiliyorsunuz iyi yönde. Beni hiç bişey kaldırmıyor yerimden her seferinde daha da dibe cekiyor bu hastalık beni
Evliliğimin ilk haftalarında araştırma yaparken vajina görsellerinde görmüştüm bu fotoğrafı. Beni de rahatlatmisti.Şahsen benim için çok iyi oldu bu resmi görünce bazi soru işaretleri gitti kafamda ve yazdiklarinizla cesaret geldi cnm
Cok sevindim canim sorularin olursa sor cevaplarim ozelden de yazabilrisin burda cekinirsenŞahsen benim için çok iyi oldu bu resmi görünce bazi soru işaretleri gitti kafamda ve yazdiklarinizla cesaret geldi cnm
Eki Görüntüle 2105415
Kizlar kusura bakmayin ayip ama size yardimci olmak icin koyuyorum bu resimleri.vajina yonunu gormeniz ve orda duvar olmadigini gormeniz icin.
Canım ilk başta herkes yaşıyor pozisyon sorununu.En kolayı en acımayani hangisi diye.Ben üstte olarak bu hastalığı yendim.kendim eğim kazandırdım.kontrol bende diye tedirginde olmadımevet aynada egzersiz yaparken farkettim vajina asağı doğru açılıyor. biraz açık olacak ama hangi pozisyon daha uygun p... aşağı doğru durması için? eşim üstte ben altta deniyoruz nette öyle yazıyordu ama girip girmediğini bile anlayamıyoruz oda tecrübesiz bende. birde p.. hep yukarı doğru meyilli nasıl bu şekilde olacak kusurua bakmayın ama tüm vajinismus yenenler okusun diye buraya yazdım arkadaslar birinden biri yaşamıstır pozisyon sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?