- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.381
Su bazlı olmaması başka birsey bazlı anlamına gelir, mesela duvar boyalarında bile su bazlilar tercih ediliyor artik sağlık açısından.Su bazlı olmaması birşey değiştirir mi?
Canım ilk başta herkes yaşıyor pozisyon sorununu.En kolayı en acımayani hangisi diye.Ben üstte olarak bu hastalığı yendim.kendim eğim kazandırdım.kontrol bende diye tedirginde olmadım
Şuan bende çok yeniyim canım. Çok yeni astım bu sorunu.beşinci denemem oldu bu ağrı sizi hissetmiyorum.yavaş yavaş başka pozisyonlar deneyeceğiz. Şuan bu sorunu astım ya buna şükür.onu atlattıktan sonra peki düzeliyor mu cnm herşekilde yapabiliyor musun?
Şuan bende çok yeniyim canım. Çok yeni astım bu sorunu.beşinci denemem oldu bu ağrı sizi hissetmiyorum.yavaş yavaş başka pozisyonlar deneyeceğiz. Şuan bu sorunu astım ya buna şükür.
Üst pozisyonda olun arkadaşlar. Yenenlerin çoğu böyle yenmiştir. Bana da dediklerinde üst pozisyon zor geliyordu ama bende böyle yendim.
Üsttesiniz tam o noktadasiniz, tıkandığı yerde. Çıkarmayin icerden, nefes alıp verin, verirken milim milim ilerleyin. O devam edersen birsey patlayacak, yirtilacak hissini biliyorum. Hic öyle birsey yok. Sadece baskı hissediliyor, icinde doluluk hissi yani. Orda cikarmayin, durun ve bir milim daha diye düşünün.. zaten bol kayganlastirici var ilerleyecek.. Bacaklar titriyor biliyorum ama kasmaktan o da.. Eş o anda güzel şeyler söylesin.. basaracaksin bebeğim.. sen yapacaksın.. kararlı olsun o da. olacak diyin ve tamam bu günlük yeter demeyin ve bunu dediginizde olacak
Canım benim bu duyguları gerçekten yaşayan biri kimsenin de yaşamasını istemiyor. Yardımcı olmak adına fırsat buldukça bakıyorum buraya inşallah yardımımız dokunur da atlatırsınız Allah'ın izniyleşuana kadar okuduğum en acıklayıcı ve tatmın edici cevap gerçekten canım agzına sağlık
Canım benim bu duyguları gerçekten yaşayan biri kimsenin de yaşamasını istemiyor. Yardımcı olmak adına fırsat buldukça bakıyorum buraya inşallah yardımımız dokunur da atlatırsınız Allah'ın izniyle
Canim herkes ustte yendim diyordu ama ben alttayken yendim. Ama yendikten sonra tum pozisyonlari denedim daha yeni olmama ragmen. Siz alttayken ve poponuzun altin yastik koyarsaniz penis popo yonunde ilerler. Kizlar bir kere basarirsaniz ve aklinizdaki tum korkulari yenerseniz inanin tum pozisyonlari yapabilirsiniz. Siz kendinize nasil uygunsa ve nasil rahat edecekseniz oyle yapin.evet aynada egzersiz yaparken farkettim vajina asağı doğru açılıyor. biraz açık olacak ama hangi pozisyon daha uygun p... aşağı doğru durması için? eşim üstte ben altta deniyoruz nette öyle yazıyordu ama girip girmediğini bile anlayamıyoruz oda tecrübesiz bende. birde p.. hep yukarı doğru meyilli nasıl bu şekilde olacak kusurua bakmayın ama tüm vajinismus yenenler okusun diye buraya yazdım arkadaslar birinden biri yaşamıstır pozisyon sorunu
Senin adına çok sevindim canim. Çok tebrik ederim. Darısı bize olsun... Insaallah artik hep mutluluktan aglarsin. :*Kızlar merhabalarr. 2 yıl 2 aydan sonra 2 Şubat bizim miladimiz oldu sonunda bitti oldu çok şükür bin şükür elhamdülillah. Hala inanamıyorum. Binbir türlü sebepten akıttığım gözyaşlarım bu sefer mutluluktandı...En uç noktasına kadar yaşadığım zor bir süreçti herbiriniz gibi.. elhamdülillah ya elhamdülillah
S Sevdeeee1Shut Up_ [/USER]
Aminn canım aminn çok teşekkür ederim :* insaAllah devamı gelir benim, insaAllah herkese nasip olurSenin adına çok sevindim canim. Çok tebrik ederim. Darısı bize olsun... Insaallah artik hep mutluluktan aglarsin. :*
Kızlar merhabalarr. 2 yıl 2 aydan sonra 2 Şubat bizim miladimiz oldu sonunda bitti oldu çok şükür bin şükür elhamdülillah. Hala inanamıyorum. Binbir türlü sebepten akıttığım gözyaşlarım bu sefer mutluluktandı...En uç noktasına kadar yaşadığım zor bir süreçti herbiriniz gibi.. elhamdülillah ya elhamdülillah
S Sevdeeee1Shut Up_ [/USER]
Gunaydin canim.
Yemin ederim mesajini gorunce gozlerim doldu.
Gozunaydin canimdarisi bizlere insallah dua et.
Nasil oldu peki?
Çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim tez zamanda herkese derman olsun.
Nasıl oldu ben de anlamadim. Zaten mesajlarımı hatırlıyorsan benim biraz daha yakindi olmasına penis alabiliyordum ama tam yapamıyorduk. Akşam saldım çayıra mevlam kayıraolacağını ummuyordum öylesine başladım ama bı baktım oldu. Hem de inanamadim bir kaç kez çıkarttı eşim tekrar içime aldım falan. Acı gerçekten olmadı sadece baskı gibi bir sey ama aci kesinlikle degil.
Aynen canim cok sukur atlattin sirada bebis haberi var.
Evet insaAllah benden bebiş sizden de başardım mesajları Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?