Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sizin de gözünüz aydın

Tebrik ederim canım darısı başımıza inşaAllah

Kızlar yine olmadı dün eşli denedim sadece 2 3 cm alabiliyorum . Ben ona bile inanmıyorum ama eşim aldığımı söylüyor ben hissetmiyorum çünkü . Bu sefer zorlayınca acı oluyor ve kendime rahat bırakmıyorum . Rüyamda bide hamile olduğumu gördüm daha bunu başarmadım yoruldum artık parmak egzersizlerinde 3. Boğum yapamıyorum daha doğrusu orda başka bişey var o beni korkuttu 3. Boğumda oraya girmek istemiyorum

Çok şükür kurtuldun canım darısı bize inşallah . Parmak egzersizi yaptın mı

Amin canım insaAllah. Ben psikolojik destek almistim burda yazan çoğu kişiyle benzer adımlar vajinayı tanıma sonra parmak eş parmağı penis derken tam deneme ben danismana gittiğimde parmak aşamasını yaptım sanıyordum ama malesef o zaman yapamamamisim bunu Geçen aylarda parmak denediğimde anladım.neyse Açıkçası bnm gittigim kişi egzersizden ziyade bir boğum yeterli demişti sonrası senin kafanda bitirmen falan demişti. Sonuç olarak egzersiz yapmadım.zamanla penisi yavas yavaş almaya da başladım.boyle olunca zaten parmak aparat hiç denemedim.hep penisle denedik. Hep yarım aldım devamı gelmedi.sonra parmak denemeye başladım ama o da hani penis denemesi yaptıktan sonra denedigim bir şeydi sürekli yaptığım değil orta parmak tam alabildim. Tabi bende hala gelişme yoktu hala belli yere geliyorum devamı yok.gecen hafta perşembe rimel ve bı burun spreyinden yaptığım aparatı denemeye karar verdim. yine penis denedik olmadı aparatı deneyim dedim onlari da aldim.sadece bir gun aparati denedim sonuc olarak.onlari alınca daha da rahatladım ama bir daha deneyemeden adet oldum.dun de yine olmaz diye başlamıştım ama oldu keramet aparatta miydi artık bilemedim

Bende parmak hariç aparat yapamıyorum . Evde aparat yapıyorum deniyorum hiç giremiyorum aparatla parmakla biraz olsun yapıyorum . Çok şükür kurtuldun ya canım önemli olan bu . Hepimiz kurtuluruz inşallah . Denemeleri hangi pozisyonda yapıyordun canım

Biraz uzun oldu ama durduramadim kendimi
Kızlar bugün şehir dışına çıktım. Dün daha olmadan eşyalarimi hazırlarken aparatı bile çantama koymuştum gittiğim yerde bir şekilde denerim eve gidince hazır olurum diye ama çok şükür oldu. İnsaAllah devamı gelir kizlarrr

İnsaAllah en kısa zamanda olur canım.ben de bu duruma uzun zamandan sonra gelebildim.1,5 yıl zaten asla birleşme olmadı sürekli itme bacak kapama aglama nobetleri surekli aklimda bu vardi.zaman geliyordu hiç denemek bile istemiyordum.sonra danismana gidince gelişme başladı bende. Ben hep altta olunca rahat oldum.bebeyagi da kullanıyorum gerçekten onu sürünce çok kolay giriyor. Tuvalete oturur gibi eşe sirt dönük yazanlar var onu da denedim onda da hemen giriyor ama onda da yine yarıda kalmıştım. Bakalım önümüzdeki günler bize ne göstericek

İnşallah gelir canım böyle yenenleri görünce seviniyorum inşallah birgün bende yaparım diye

İnşallah olur canım artık çok istiyorum olsun istiyorum . Ben üste dönük yapıyorum ama en fazla birkaç cm oluyor devamı olmuyor bir türlü

İnşallah olur canım artık çok istiyorum olsun istiyorum . Ben üste dönük yapıyorum ama en fazla birkaç cm oluyor devamı olmuyor bir türlü

İnsaAllah güzel günler bizi bekliyordur. hepimiz tam anlamiyla evliligimizi yaşarız çoluk çocuğa karışiriz

Belki faydam olur diye yazmak istedim. 3 yillik evliyim. İlk 3 ay bende vajinusmustum. Ve bunu kabullenemedim. Uzerinde hic durmadim. Esim icin nasil bir sorun olacagini idrak dahi edemedim. Adamda sinir asabiyet vardi ama baska seylerden saniyodum. Herneyse 3 ay sonunda bana agzina geleni soyledi. Devlet hastanesi psikiyatri ye gittim ama cised ilgileniyor dedi. Oraya gittim bize tam 4 ay sonrasına randevu verdiler. Cem keçe nin kitabini aldim. Cok faydasi oldu. İnt.den videolarda izledim ama acik acik olanlari degil. Bende de bacak kitleme olayi oluyordu her seferinde aglama vs yoktu ama cok kotu titreme. Zangir zangir titrerdi bacajlarkm kitlenirdi. Kastıkça canim aciyomuş givi geliyodu halbuki hic giremiyodu bile. Once bende parmagimla denedim ayna karşısında. Girebilecegine ikna ettim kendimi. Esimle denemeye basladik. Ama o üzerimde oldugunda daha cok korkuyodum. Kontrol bende olmaliydi. O yere uzanip ben ona sirtimi donerek ilk başardık. Daha sonra yüzüm dönük denedik onu da basardik. Ama ilk 1 sene iliski cok sık olmadi. Esnek zarmisim kanamamda olmadi ve muhtemelen ondan acı duyuyordum. Bide korkudan zevk alamiyodum. Hâla daha eşimin dokunmasini asla istemiyorum.
Umarim sizlerde en kisa zamanda başarili olursunuz. Bu arada eşim kizip soylendiginde benim umursamaz olmama kizmisti. Daha sonrasinda beni hep desteklemişti bu da cok onemli. Bana damla vs bile almisti ama hicbir etki etmedi tabiki

senin adına sevindim canım inşallah devamı da gelir . Nasıl başardın canım
Benim zarım bir kaç defa zedelenmisti egzersiz yaparken daha rahat egzersiz yaptığımı fark ettim sonrasında eşimle parmak egzersizi yaptım 2 parmak egzersizini bir iki defa denedim bazen yapabildim bazen yapamadm bugün ilişki sırasında bir cesaretle denemek istedim oldu fakat daha git gel hareketini denemedim umarım tekrar denediğimde yapabilirim olduğunu görünce daha çok cesaretleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…