- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.401
Merhaba arkadaslar bugun katildim araniza bende 4 yildir vajinismus illetiyle savastim. 2 kadin dogumcuya gittim ikiside anlamadigini soylediler. Bir gun nette dolasirken sadece bu konuyla ilgilenen bir tip merkezi oldugunu gordum ve hemen gittim. 3 gunde kesin cozum diyolardi inanmadim 4 yil bekleyip nasil 3 gunde biterdi ki. Ama inanadim 4 gunde bu illetten kurtuldum cok sukur. Hayata yeniden basladim sanki yeni evlendik gibi oldu kimse beklemesin lutfen olur diye olmuyor....
Kızlar merhabalarr. 2 yıl 2 aydan sonra 2 Şubat bizim miladimiz oldu sonunda bitti oldu çok şükür bin şükür elhamdülillah. Hala inanamıyorum. Binbir türlü sebepten akıttığım gözyaşlarım bu sefer mutluluktandı...En uç noktasına kadar yaşadığım zor bir süreçti herbiriniz gibi.. elhamdülillah ya elhamdülillah
S Sevdeeee1 @Peri_Tozu [/USER]
Çok şükür kurtuldun canım darısı bize inşallah . Parmak egzersizi yaptın mıKızlar merhabalarr. 2 yıl 2 aydan sonra 2 Şubat bizim miladimiz oldu sonunda bitti oldu çok şükür bin şükür elhamdülillah. Hala inanamıyorum. Binbir türlü sebepten akıttığım gözyaşlarım bu sefer mutluluktandı...En uç noktasına kadar yaşadığım zor bir süreçti herbiriniz gibi.. elhamdülillah ya elhamdülillah
S Sevdeeee1 @Peri_Tozu [/USER]
Çok şükür kurtuldun canım darısı bize inşallah . Parmak egzersizi yaptın mı
Bende parmak hariç aparat yapamıyorum . Evde aparat yapıyorum deniyorum hiç giremiyorum aparatla parmakla biraz olsun yapıyorum . Çok şükür kurtuldun ya canım önemli olan bu . Hepimiz kurtuluruz inşallah . Denemeleri hangi pozisyonda yapıyordun canımAmin canım insaAllah. Ben psikolojik destek almistim burda yazan çoğu kişiyle benzer adımlar vajinayı tanıma sonra parmak eş parmağı penis derken tam deneme ben danismana gittiğimde parmak aşamasını yaptım sanıyordum ama malesef o zaman yapamamamisim bunu Geçen aylarda parmak denediğimde anladım.neyse Açıkçası bnm gittigim kişi egzersizden ziyade bir boğum yeterli demişti sonrası senin kafanda bitirmen falan demişti. Sonuç olarak egzersiz yapmadım.zamanla penisi yavas yavaş almaya da başladım.boyle olunca zaten parmak aparat hiç denemedim.hep penisle denedik. Hep yarım aldım devamı gelmedi.sonra parmak denemeye başladım ama o da hani penis denemesi yaptıktan sonra denedigim bir şeydi sürekli yaptığım değil orta parmak tam alabildim. Tabi bende hala gelişme yoktu hala belli yere geliyorum devamı yok.gecen hafta perşembe rimel ve bı burun spreyinden yaptığım aparatı denemeye karar verdim. yine penis denedik olmadı aparatı deneyim dedim onlari da aldim.sadece bir gun aparati denedim sonuc olarak.onlari alınca daha da rahatladım ama bir daha deneyemeden adet oldum.dun de yine olmaz diye başlamıştım ama oldukeramet aparatta miydi artık bilemedim
Çok şükür kurtuldun canım darısı bize inşallah . Parmak egzersizi yaptın mı
Bende parmak hariç aparat yapamıyorum . Evde aparat yapıyorum deniyorum hiç giremiyorum aparatla parmakla biraz olsun yapıyorum . Çok şükür kurtuldun ya canım önemli olan bu . Hepimiz kurtuluruz inşallah . Denemeleri hangi pozisyonda yapıyordun canım
İnşallah gelir canım böyle yenenleri görünce seviniyorum inşallah birgün bende yaparım diyeBiraz uzun oldu ama durduramadim kendimi
Kızlar bugün şehir dışına çıktım. Dün daha olmadan eşyalarimi hazırlarken aparatı bile çantama koymuştum gittiğim yerde bir şekilde denerim eve gidince hazır olurum diye ama çok şükür oldu. İnsaAllah devamı gelir kizlarrr
İnşallah olur canım artık çok istiyorum olsun istiyorum . Ben üste dönük yapıyorum ama en fazla birkaç cm oluyor devamı olmuyor bir türlüİnsaAllah en kısa zamanda olur canım.ben de bu duruma uzun zamandan sonra gelebildim.1,5 yıl zaten asla birleşme olmadı sürekli itme bacak kapama aglama nobetleri surekli aklimda bu vardi.zaman geliyordu hiç denemek bile istemiyordum.sonra danismana gidince gelişme başladı bende. Ben hep altta olunca rahat oldum.bebeyagi da kullanıyorum gerçekten onu sürünce çok kolay giriyor. Tuvalete oturur gibi eşe sirt dönük yazanlar var onu da denedim onda da hemen giriyor ama onda da yine yarıda kalmıştım. Bakalım önümüzdeki günler bize ne göstericek
İnşallah olur canım artık çok istiyorum olsun istiyorum . Ben üste dönük yapıyorum ama en fazla birkaç cm oluyor devamı olmuyor bir türlü
Kızlar aparatları nerden aldınız bende internetten sipariş vereceğim
Teşekkür ederim canım yarın sipariş veririm gelsin biran önce
senin adına sevindim canım inşallah devamı da gelir . Nasıl başardın canımKızlar galiba bende yenme yoluna girdim bugün ilk kez penis denedim ve tamamını alabildim çok az kasılma oldu ama acı olmadi inşallah devamını getirebilirim artık olacağına daha çok inanıyorum
Benim zarım bir kaç defa zedelenmisti egzersiz yaparken daha rahat egzersiz yaptığımı fark ettim sonrasında eşimle parmak egzersizi yaptım 2 parmak egzersizini bir iki defa denedim bazen yapabildim bazen yapamadm bugün ilişki sırasında bir cesaretle denemek istedim oldu fakat daha git gel hareketini denemedim umarım tekrar denediğimde yapabilirim olduğunu görünce daha çok cesaretleniyorumsenin adına sevindim canım inşallah devamı da gelir . Nasıl başardın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?