Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkasaslar bende üst pozisyonda yendim yani ben üstteydim bacağınızı acıp oturduğunuzda iki bacağınızda eşinizin koltuk altına denk gelsin ve yarı uzanın eşiniz elleri ile kalcanızdan arkaya doğru ittirsin ve ıkının ben cok faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz

Canım inşallah sende biran önce kurtulursun bazı yasaklar ve yapılması gerekenler var demişin bunlar neler söyler misin

Oncelikle Birleşme yasak. Bunun dışında elimizde kaliteli vakit geçirmeye çalışıyoruz. Örneğin beraber film izliyoruz ya da geziyoruz ama sadece ikimizin ilgilenecegiz birseyler oluyor. Yaptığımız zaman sadece ikimize ait sohbetlerinden oluyor genelde anilardan konuşuyoruz(ikimiz dışında 3. Bir kişiyi sohbet konusunda olmuyor)
Kegel egzersizi yapıyorum günde 10 kez. Sonrasında kendim hazırladığım mumlari deniyorum farklı boyutlarda ve kalinliklarda (aradığım ölçülerde olmadığında kalın mum alıp incelttim)
Kendi vajinama güzel şeyler söylüyorum bir bebek sever gibi seviyorum.
Bunları yapmak zoroluyor bazen ama ben ödev olarak bakıyorum ve bilinçaltına ciddi şekilde etkilediğini fark ediyorum.
Ayrıca her mum denemesinden sonra eşim tebrik edip kucuk hediyeler veriyor. Bunlar sürpriz ödül şeklinde pekictirec olarak (anahtarlık sabun bardak cikolata) kucuk şeyler ama hediye paketi halinde veriyor.
Bide kalıcı misafir yasak bizde olsak

Ben birşey sormak istiyorum kızlar. Özellikle yenenler. Bekaret olayını ilk atlatanların çoğu üst pozisyonda oldu diyor. Peki eşinize yüzünüz dönükmü yoksa sırtınız mı dönük?

cnm benim çok sevindim senin adına. rumuzun gibi hep mutlu ol :) darısı başımıza diyelim. ne güzel bir örneksin...

ne güzellll bir haberrrr.... çokkk sevindim canım. tebrik ederim

Shut Up_ E Eses1990 kızlar bakın bi biz kaldık,

ne güzellll bir haberrrr.... çokkk sevindim canım. tebrik ederim

Shut Up_ E Eses1990 kızlar bakın bi biz kaldık,

Aynen canim maalesef.
Bugun regl olmam gerekti olmadim ben de hemen egzersiz deneyeyim dedim o kadar zorlandim ki anlatamam ama birakmadim yaptim. Sen ne yaptin? Allah yardimcimiz olsun insallah.....

Aynen canim maalesef.
Bugun regl olmam gerekti olmadim ben de hemen egzersiz deneyeyim dedim o kadar zorlandim ki anlatamam ama birakmadim yaptim. Sen ne yaptin? Allah yardimcimiz olsun insallah.....

ben de reglim canım yarın bitiyor ben de perşembe falan başlayacağım denemeye inşallah. her seferinde aynı gaz, bu sefer olcak yapıcam falan diyorum sonra yine fosssss:)))

Kızlar parmak egzersizlerinde iki parmağnı da alıp (eşininde) eşli denemede yapamayan var mı benim gibi sadece çok az biyerini alabiliyorm sonrası gelmiyor sonrasında canım acıyor bırakıyorm var mı bu durumu yaşayan

Canım muhtemelen çok kasıyosun kendini elinden geldiğince rahat bırak derin nefes alırken ıkın birakirken ilerle gevsicekain böylelikle stres yapmamaya özen göster olucaktr

Kasıyorum canım evet egzersizde gösterdiğim rahatlığı o an gösteremiyorum malesef o ana kadr herşey güzel gidiyor o an herşeyi mahvediyorum... Parmak egzersizi yapıyomuş gibi hayal etmeye çalışıyorm o an ama olmuyor 6 ay oldu hala başaramadm ne yapcağmı şaşrdm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…