- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.421
Canım inşallah sende biran önce kurtulursun bazı yasaklar ve yapılması gerekenler var demişin bunlar neler söyler misin
Eskişehir'den misinsenin adına sevindim canım inşallah devamı da gelir . Nasıl başardın canım
Inşallah canm inşallah
Sen neler yapiyon ne aşamadasın
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim artıkrabbim bu illaetle uğraşanlara n kısa zamanda yenmeyi nasip etsin yenipte cocuk isteyenlere de cocuk nasip etsin inşallah unutmayın kızlar sakın biz herseyi yapabiliriz ya yeterki kafamızsda bitirelilim inanın daha düne kadar o işin olacagından bile ümidim yoktu şuan bebeğim karnımda ben hamileyim mucize resmen ve ben bunu basardım sizde başarabilirsiniz bir korku için mutsuzluga mahkum olmayın sakın evet vakit kaybetmeden sabırla ve i,natla pes etmeden egzersizleri yapalım dua edelim inşallah canım yavrum hoşgeldin inşallah rabbim kucagıma da nasip eder seni
Kızlar merhabalarr. 2 yıl 2 aydan sonra 2 Şubat bizim miladimiz oldu sonunda bitti oldu çok şükür bin şükür elhamdülillah. Hala inanamıyorum. Binbir türlü sebepten akıttığım gözyaşlarım bu sefer mutluluktandı...En uç noktasına kadar yaşadığım zor bir süreçti herbiriniz gibi.. elhamdülillah ya elhamdülillah
@kelebekadasi [USER=605617]@PapatyalardaguzelShut Up_ [/USER]
Aynen canim maalesef.
Bugun regl olmam gerekti olmadim ben de hemen egzersiz deneyeyim dedim o kadar zorlandim ki anlatamam ama birakmadim yaptim. Sen ne yaptin? Allah yardimcimiz olsun insallah.....
ben de reglim canım yarın bitiyor ben de perşembe falan başlayacağım denemeye inşallah. her seferinde aynı gaz, bu sefer olcak yapıcam falan diyorum sonra yine fosssss:)))
Yalnız değilsiniz kızlar ben de varım malesef bende daha buralıym gibi gözüküyorOff foslamayiz insallah baksana bi biz kaldik herkes gitti
Canım muhtemelen çok kasıyosun kendini elinden geldiğince rahat bırak derin nefes alırken ıkın birakirken ilerle gevsicekain böylelikle stres yapmamaya özen göster olucaktrKızlar parmak egzersizlerinde iki parmağnı da alıp (eşininde) eşli denemede yapamayan var mı benim gibi sadece çok az biyerini alabiliyorm sonrası gelmiyor sonrasında canım acıyor bırakıyorm var mı bu durumu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?