Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yardımcı olan olursa çok sevinirim ben birşey sormak istiyorum kızlar. Özellikle yenenler. Bekaret olayını ilk atlatanların çoğu üst pozisyonda oldu diyor. Peki eşinize yüzünüz dönükmü yoksa sırtınız mı dönük?

O senin kararın canım benim kendini hangi şekilde daha rahat hissediyorsan öyle yapmaya çalış bekaret olayında benim istemsiz bir şekilde oldu fakat ilk deneme mi eşimle yüzyüze denedim

Ben de böyleyim cnm 2 parmak sorunsuz ama eşli deneme olmuyor... olacak diyelim olur belki?

Bugun regl olmam lazimdi hâlâ olmadim kasiklarim agriyor. Eger yarina kadar olmazsam yine egzersiz denerim insallah. Karnim da şiş biraz.

Kızlar ben egzersiz yapamıyorum. Bir gün konsantre oldum, dedim bugün yapicaz ama maalesef eşimle denerken ilk giriste gene hüsran. Yapamıyorum sanki başka yere kayiyo başka yere girivericekmis gibi korkuyorum. Eşime diyorum yanlış yere yapıyorsun sanki aciyo diye

Ya kizlar ben hâlâ regl olmadim bir de siskinlik var bi olup kurtulsaydim devam ederdim egzersizlere de bugun yaptim ama biraz hassas gibiydi zorladi o yuzden

Senin egzersizin ne boyutta canim ilerleme var mi ne kadar alabiliyorsun?

Dokunamıyorum bile egzersiz yapamıyorum. İcine sokamiyorum

Esinle denemeden once egzersizlerle kendini alistirman gerek bak ben de egzersizle.ugrasiyorum hâlâ ve biraz daha ilerleyene kadar esli denemem. Cunku deneyince yapamayacagimi biliyorum bu defa da moralim bozulacak iyice. Sen de yarindan itibaren egzersizlere basla. Durumun nedir vajinana mi dokunamiyorsun daha once hic egzersiz yaptin mi?

Dokunamıyorum bile egzersiz yapamıyorum. İcine sokamiyorum

Esinle denemeden once egzersizlerle kendini alistirman gerek bak ben de egzersizle.ugrasiyorum hâlâ ve biraz daha ilerleyene kadar esli denemem. Cunku deneyince yapamayacagimi biliyorum bu defa da moralim bozulacak iyice. Sen de yarindan itibaren egzersizlere basla. Durumun nedir vajinana mi dokunamiyorsun daha once hic egzersiz yaptin mi?

Cem keçenin kitabını alacağım ama tam olarak anlayamadım birkaç baskısı var 10 adımda vajinusmus diye . Sizlerdeki hangi kitap ise bana özelden resmini gönderir misiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…