- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.441
O senin kararın canım benim kendini hangi şekilde daha rahat hissediyorsan öyle yapmaya çalış bekaret olayında benim istemsiz bir şekilde oldu fakat ilk deneme mi eşimle yüzyüze denedimYardımcı olan olursa çok sevinirim ben birşey sormak istiyorum kızlar. Özellikle yenenler. Bekaret olayını ilk atlatanların çoğu üst pozisyonda oldu diyor. Peki eşinize yüzünüz dönükmü yoksa sırtınız mı dönük?
Anladım cnm deneyim bakıcaz o zaman. Çok teşekkürler.O senin kararın canım benim kendini hangi şekilde daha rahat hissediyorsan öyle yapmaya çalış bekaret olayında benim istemsiz bir şekilde oldu fakat ilk deneme mi eşimle yüzyüze denedim
Ben de böyleyim cnm 2 parmak sorunsuz ama eşli deneme olmuyor... olacak diyelim olur belki?Kızlar parmak egzersizlerinde iki parmağnı da alıp (eşininde) eşli denemede yapamayan var mı benim gibi sadece çok az biyerini alabiliyorm sonrası gelmiyor sonrasında canım acıyor bırakıyorm var mı bu durumu yaşayan
Hiç sorma canım iyice geriledim ben . Keşke bizde kurtulsak
Olacak canım kaçarı yok bunun ama yıpratcak iste birazBen de böyleyim cnm 2 parmak sorunsuz ama eşli deneme olmuyor... olacak diyelim olur belki?
Yensem bile buradakai arkafaslari yalniz birakmanak icin yazarim bennnnYalnız değilsiniz kızlar ben de varım malesef bende daha buralıym gibi gözüküyor
Benim yüzüm eşime dönüktü bu şekilde daha rahattımBen birşey sormak istiyorum kızlar. Özellikle yenenler. Bekaret olayını ilk atlatanların çoğu üst pozisyonda oldu diyor. Peki eşinize yüzünüz dönükmü yoksa sırtınız mı dönük?
Kızlar ben egzersiz yapamıyorum. Bir gün konsantre oldum, dedim bugün yapicaz ama maalesef eşimle denerken ilk giriste gene hüsran. Yapamıyorum sanki başka yere kayiyo başka yere girivericekmis gibi korkuyorum. Eşime diyorum yanlış yere yapıyorsun sanki aciyo diye
Dokunamıyorum bile egzersiz yapamıyorum. İcine sokamiyorumSenin egzersizin ne boyutta canim ilerleme var mi ne kadar alabiliyorsun?
Dokunamıyorum bile egzersiz yapamıyorum. İcine sokamiyorum
Dokunamıyorum bile egzersiz yapamıyorum. İcine sokamiyorum
Ettim gibi artık olmayınca moralim bozuluyorMücadeleye devam canım. Sil baştan da olsa pes etmek yok!
Etme canım biraz mola ver düşünmemeye çalış eşinle güzel vakit geçir sinemaya giden gezin dolaşin sonrasında yeniden egzersizlere devam etmek isticeksn daha çabuk ilerliceksinEttim gibi artık olmayınca moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?