Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kremi ne kadar sürüyorsun

Bilmiyorum kizlar hatta 1 hafta once kan gelmisti regl oldum sanmistim ama olmamisti reglim de 2 gun gecikti bugun itibari ile. O degil cok fazla bas agrim var diye kas gevsetici ve agri kesici icmistim. Insallah degilimdir. Bugun her ihtimale karsi hamilelik testi alip yaptim. Cunku cok fena bas agrim var. Ama negatif cikti. Regl belirtisi gibi belirti var kasik ve bel agrisi var hafiften. Yine bugun dayanilmaz bas ve boyun agrisi var. Ilac iceyim mi icmeyeyim mi ya kizlar napayim?

Merhaba bu sorunu yenmeye uğraşanlar, yenenler ve benim gibi erteleyip duranlar. Bugün başarı hikayelerini okuyup parmak egzersizi denemeye karar verdim yok yapamıyorum ilk denemem hüsran çok umutsuz ve mutsuzum parmak egzersizinde hangi yöne doğru itmeye çalışmalıyım onu bile beceremedim heryer duvar gibi sanki siz nasıl başardınız ya da Başarmak için neler yapıyorsunuz

Merhaba herkese. Ben de 6 aylik evliyim artik gucum tukendi her denemeden sonra aglamaktan yoruldum. Nolur bana da yardimci olun. Hani yenenler diyo ya kayip gidiyo hic aci yok diye. Ama ben cok aci hissediyorum. Ikinma nefes yapiyorum ama o acidan dolayi ilerleyemiyorum.

Canim kayganlastirici kullan wemcaine sprey var ondan sık önce öyle dene bide

Hanimlar Merhaba. Geçen gün yazmıştım yendim diye hatta doktorla yenmistim. Biz sadece bir kez yapmıştık sonra ben adet oldum 10 gün ara verdik. Bugün korka korka acaba yapabilir miyim diyerek başladım ve yine oldu hamd olsun. Artik korkum tamamiyle gitti. Doktora gittiğimde bana vemcaine sprey ve ultrason jeli vermisti. Bu ikisiyle yine bugün denedim. Size de oneririm. Sprey ilk basta cok yakıyor ama 2 dk içinde geçiyor. Ultrasn jeli de yeterince kayganlastiriyor zaten. Kizlar herkes demisti önceden bende kesinlikle katılıyorum bu muymus diyeceksiniz yapinca. Emin olun ki. Biz gözümüzde o kadar büyütmüsüz ki yani dedim bunun icin mi zehir oldu 1.5 senem. Simdi dualarimdasiniz. Rabbim bir an once kurtarsin bu dertten muzdarip olan bacilarimi. Insaallah bir çıkış yolu gostersin. Sorulariniz olursa yardim etmeye hazirim. Elimden ne geliyorsa yaparim. Yani yanimda olsanız size birebir yardim etmek isterdim. Çünkü herkes kurtulsun istiyorum.

Ben ilk ilişkiyi yaşadım ama şu an devamını getiremiyorum korku oluyor

Ben ilk ilişkiyi yaşadım ama şu an devamını getiremiyorum korku oluyor
Ilkinde cok mu canin yandi ya da aksi giden bir sey mi oldu.
Ben dünden beri esime diyorum ben başarmıştım zaten degil mi ben başardım ben yapabiliyorum diye ona söylüyorum ona dedikce aslinda kendimde duyuyorum ve bu bana iyi geliyor

Canım bende tam o spreyi araştırıyordum sen yazdın şimdi gerçekten faydası var mı ? Parmak egzersizi denedin mi ? İnşallah hepimiz kurtuluruz . Senin adına çok sevindim canım inşallah hamileliğinin de haberini duyarız

Ben parmak egzersizinde 3 parmak yapiyordum sınırlı penis girişi de yapiyordum ama devami hic gelmedi o sebepten doktora gittik. Spreysiz hic denemedim doktordan sonra spreysiz de aynisi gibi mi hissederim yoksa sprey sıkıyorum diye mi rahatim o kismini bilemiyorum. Ama spreyin uyusturdugunu hissediyorum dokundukca orda his olmadigini farkediyorum ama etkisi ne kadar kaliyor onu pek bilemiyorum açıkçası

Canim Allah razi olsun. Çok tesekkurler paylasimlarin icin. (tecrubelerini paylasan her arkadasa ayni sekilde tesekkur ederim. Sayanizde biraz moral buluyoruz.) spreyi ne ölçüde kullanacagiz? Yani kac fıs sıkmak gerekiyor acaba? Ve direk vajinanin icine mi? Cevaplarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…