- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.461
Bende 5. Baskısı var sana göndermeye çalıştım resmini fakat dosya boyutundan dolayı gönderemiyorumCem keçenin kitabını alacağım ama tam olarak anlayamadım birkaç baskısı var 10 adımda vajinusmus diye . Sizlerdeki hangi kitap ise bana özelden resmini gönderir misiniz kızlar
Uzun süre ara verdim o yüzden geriledim canım . Yapamadıkça daha çok uzaklaşıyorum bu iştenEtme canım biraz mola ver düşünmemeye çalış eşinle güzel vakit geçir sinemaya giden gezin dolaşin sonrasında yeniden egzersizlere devam etmek isticeksn daha çabuk ilerliceksin
Kapağı hangi renk canım iyi mi o kitapBende 5. Baskısı var sana göndermeye çalıştım resmini fakat dosya boyutundan dolayı gönderemiyorum
Hamilelik olabilir mi canım ? Ama benim geçenlerde 20 gün gecikmişti stresten galiba bu olayı çok kafaya takıyoruzYa kizlar bi turlu regl olamiyorum stresten mi nedir
Kremi ne kadar sürüyorsunarkadaşlar merhaba.çok zorlu ve üzücü bir süreç bende tatdım bu duyguyu.büyük şehirlerde ve iyi eğitim almış bir çok insanda bu durum mevcut.tek değilsiniz buna inanın
bunu sizin gibi yaşayan milyonlarca kadın var.ama herşey yapabildikten sonra bumuymuş benim bu kadar korktuğum şey dediğiniz anda bitecek inanın.
ben nişanlıyken (şu an 17 aylık evliyim) bunu yapmaya karar vermiştik.ama bir türlü olmuyordu.ben kendimi o kadar kasıyordumki bir türlü giremiyordu içeri.çok seviyordum eşimi herşey çok güzeldi evlenecektik ama neden olmuyordu? çünkü hep bunu kötü bir olgu olarak duyduk etraftan korkutulduk,acı hissi beynimizde o kadar yer ettiki kaslarımız engel olmak istedi bu birleşmeye.
eşim çok anlayışlıydı.hep bana telkinlerde bulundu.beklerim sen nezaman hazır olursan o zamana kadar beklerim dedi... ama ben artık bu durumdan huzursuzdum olmalıydı ve bir kadın doğum doktoruna gittim.olayı baştan sona anlattım.büyükşehirde büyümüş, üniversite eğitimi almış ve kendini yetiştirmiş insanlarda bu duruma çok rastladıklarını belirtti bana sakin olmamı söyledi.
sessiz, oda sıcaklığının normal olduğu, kimsenin seni rahatsız etmeyeceği bir ortamda mümkünse banyodan sonra otur ve vücudunu tanımaya çalış dedi.hafif hafif parmak egzersizleri yap.o bölgende yırtılıp litrelerce kan gelecek canını yakacak bir durumun olmadığını farketmeye çalış dedi.
önceleri korktum kendi parmağımla nasıl yapabilirim dedim ya ben bozupta eşime bu durumu anlatamazsam düşünceside vardı aklımda çok ileri gitme sadece parmağınla tanımaya çalış vücudunu önerisi işe yaramıştı.parmak hareketlerimde kaslarımın nasıl kasıldığını hissedince ben bile buna şaşırmıştım.günden güne daha rahat olmaya daha fazla gevşemeye başlamıştım.
telefon edip teşekkür ettim ilişki sırasında istersem vajinal bölgeme ''emla'' isimli tüp kremi sürmemi ve daha rahat edeceğimi söyledi.böyleyi uyuşturup acı hissini kafanızdan silmenize yardımcı oluyor bu krem.2 defa bu kremle ilişkiye girdik baktımki kreme bile gerek yok artık kafamdan acı hissi tamamiyle silinip gitmişti artık zevk alıyor ve eşimle daha çok birlikte olmak istiyordum.
ve herşey bittiğinde bumuymuş bizi bunca zaman üzen, korkutan durum dedim.
kızlar korkmayın sakın, birlikte olduğunuz insan sevdiğiniz adam, atın kafanızdan acı,korku,kan düşüncelerini ve tadını çıkarın birlikteliğiniz.
Bugün itibari ile atlatmış durumdayım diye düşünüyorum canlarimm
Egzersiz yapmadan direk esli denemeye geçebiliyorum
Uyuşturucu krem kullanmıyorum
Sadece kaygan olsun diye azıcık bebek yagi kullanıyorumKorunmadan birliktelik yaşadık umarım allahım bizlere hepimize sağlıklı mutlu bebisler nasip ederr
Az değil 41 ayımı verdim bu süreçte çok çaresiz kaldigim anlar oldu...kimseye gidemedim ,hiç bise yapamadım..ağlamakla yetindim ama bugünüme binlerce kez şükürler olsun. Allah herkesi bişeyle sınıyor ya,demekki benide böyle sınadı diye düşünüyorum ve hep herşeyin hayırlısını istiyorum yerinde ve zamanında.hepinizi çokça seviyorum
Herkese iyi geceler. Sanirim bu aksam bu illeti yenmeye bir adim daha yaklastim. 35 gun once kizlik zari ameliyatı oldum. Doktorum bugune randevu verdi ve kendiniz deneme vs yapmayin dikislerin iyilessin once dedi. Bugun muayene oldum doktor aksam parmak egzersizlerine basla iki hafta sonra yine goruselim dedi. Ve ben bu aksam hem esimin parmagiyla hem de kendi parmagimla deneme yapabildim. Hem de hic aci duymadan ve zorlanmadan. Saatlerdir mutluluktan agliyorum. Oncesinde bu rahatsızlığın bunca psikolojik yikima sebep olabilecegini tahmin dahi
Hamilelik olabilir mi canım ? Ama benim geçenlerde 20 gün gecikmişti stresten galiba bu olayı çok kafaya takıyoruz
Evet stres yapıyoruz her geçen gün sanki daha çok geç kalmış hissediyoruz ☹
Bilmiyorum kizlar hatta 1 hafta once kan gelmisti regl oldum sanmistim ama olmamisti reglim de 2 gun gecikti bugun itibari ile. O degil cok fazla bad agrim var diye kas gevsetici ve agri kesici icmistim. Insallah degilimdir. Bugun her ihtimale karsi hamilelik testi alip yaptim. Cunku cok fena bas agrim var. Ama negatif cikti. Regl belirtisi gibi belirti var kasik ve bel agrisi var hafiften. Yine bugun dayanilmaz bas ve boyun agrisi var. Ilac iceyim mi icmeyeyim mi ya kizlar napayim?
Nefes egzersiziyle yendimSiz nasıl yendiniz ?
Canim kayganlastirici kullan wemcaine sprey var ondan sık önce öyle dene bideMerhaba herkese. Ben de 6 aylik evliyim artik gucum tukendi her denemeden sonra aglamaktan yoruldum. Nolur bana da yardimci olun. Hani yenenler diyo ya kayip gidiyo hic aci yok diye. Ama ben cok aci hissediyorum. Ikinma nefes yapiyorum ama o acidan dolayi ilerleyemiyorum.
Ben ilk ilişkiyi yaşadım ama şu an devamını getiremiyorum korku oluyorHanimlar Merhaba. Geçen gün yazmıştım yendim diye hatta doktorla yenmistim. Biz sadece bir kez yapmıştık sonra ben adet oldum 10 gün ara verdik. Bugün korka korka acaba yapabilir miyim diyerek başladım ve yine oldu hamd olsun. Artik korkum tamamiyle gitti. Doktora gittiğimde bana vemcaine sprey ve ultrason jeli vermisti. Bu ikisiyle yine bugün denedim. Size de oneririm. Sprey ilk basta cok yakıyor ama 2 dk içinde geçiyor. Ultrasn jeli de yeterince kayganlastiriyor zaten. Kizlar herkes demisti önceden bende kesinlikle katılıyorum bu muymus diyeceksiniz yapinca. Emin olun ki. Biz gözümüzde o kadar büyütmüsüz ki yani dedim bunun icin mi zehir oldu 1.5 senem. Simdi dualarimdasiniz. Rabbim bir an once kurtarsin bu dertten muzdarip olan bacilarimi. Insaallah bir çıkış yolu gostersin. Sorulariniz olursa yardim etmeye hazirim. Elimden ne geliyorsa yaparim. Yani yanimda olsanız size birebir yardim etmek isterdim. Çünkü herkes kurtulsun istiyorum.
Ilkinde cok mu canin yandi ya da aksi giden bir sey mi oldu.Ben ilk ilişkiyi yaşadım ama şu an devamını getiremiyorum korku oluyor
Canım bende tam o spreyi araştırıyordum sen yazdın şimdi gerçekten faydası var mı ? Parmak egzersizi denedin mi ? İnşallah hepimiz kurtuluruz . Senin adına çok sevindim canım inşallah hamileliğinin de haberini duyarızHanimlar Merhaba. Geçen gün yazmıştım yendim diye hatta doktorla yenmistim. Biz sadece bir kez yapmıştık sonra ben adet oldum 10 gün ara verdik. Bugün korka korka acaba yapabilir miyim diyerek başladım ve yine oldu hamd olsun. Artik korkum tamamiyle gitti. Doktora gittiğimde bana vemcaine sprey ve ultrason jeli vermisti. Bu ikisiyle yine bugün denedim. Size de oneririm. Sprey ilk basta cok yakıyor ama 2 dk içinde geçiyor. Ultrasn jeli de yeterince kayganlastiriyor zaten. Kizlar herkes demisti önceden bende kesinlikle katılıyorum bu muymus diyeceksiniz yapinca. Emin olun ki. Biz gözümüzde o kadar büyütmüsüz ki yani dedim bunun icin mi zehir oldu 1.5 senem. Simdi dualarimdasiniz. Rabbim bir an once kurtarsin bu dertten muzdarip olan bacilarimi. Insaallah bir çıkış yolu gostersin. Sorulariniz olursa yardim etmeye hazirim. Elimden ne geliyorsa yaparim. Yani yanimda olsanız size birebir yardim etmek isterdim. Çünkü herkes kurtulsun istiyorum.
Ben parmak egzersizinde 3 parmak yapiyordum sınırlı penis girişi de yapiyordum ama devami hic gelmedi o sebepten doktora gittik. Spreysiz hic denemedim doktordan sonra spreysiz de aynisi gibi mi hissederim yoksa sprey sıkıyorum diye mi rahatim o kismini bilemiyorum. Ama spreyin uyusturdugunu hissediyorum dokundukca orda his olmadigini farkediyorum ama etkisi ne kadar kaliyor onu pek bilemiyorum açıkçasıCanım bende tam o spreyi araştırıyordum sen yazdın şimdi gerçekten faydası var mı ? Parmak egzersizi denedin mi ? İnşallah hepimiz kurtuluruz . Senin adına çok sevindim canım inşallah hamileliğinin de haberini duyarız
Canim Allah razi olsun. Çok tesekkurler paylasimlarin icin. (tecrubelerini paylasan her arkadasa ayni sekilde tesekkur ederim. Sayanizde biraz moral buluyoruz.) spreyi ne ölçüde kullanacagiz? Yani kac fıs sıkmak gerekiyor acaba? Ve direk vajinanin icine mi? Cevaplarsan sevinirim.Hanimlar Merhaba. Geçen gün yazmıştım yendim diye hatta doktorla yenmistim. Biz sadece bir kez yapmıştık sonra ben adet oldum 10 gün ara verdik. Bugün korka korka acaba yapabilir miyim diyerek başladım ve yine oldu hamd olsun. Artik korkum tamamiyle gitti. Doktora gittiğimde bana vemcaine sprey ve ultrason jeli vermisti. Bu ikisiyle yine bugün denedim. Size de oneririm. Sprey ilk basta cok yakıyor ama 2 dk içinde geçiyor. Ultrasn jeli de yeterince kayganlastiriyor zaten. Kizlar herkes demisti önceden bende kesinlikle katılıyorum bu muymus diyeceksiniz yapinca. Emin olun ki. Biz gözümüzde o kadar büyütmüsüz ki yani dedim bunun icin mi zehir oldu 1.5 senem. Simdi dualarimdasiniz. Rabbim bir an once kurtarsin bu dertten muzdarip olan bacilarimi. Insaallah bir çıkış yolu gostersin. Sorulariniz olursa yardim etmeye hazirim. Elimden ne geliyorsa yaparim. Yani yanimda olsanız size birebir yardim etmek isterdim. Çünkü herkes kurtulsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?