Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagol canim Allah hepimizden razi olsun. Doktor bana 3 fis sık dedi. Tam vajna girisine sıkmami söylemişti bende öyle yaptim

Canim seni takip ediyorum sende benim doktorumla yenmissin :)) emin ol bidaha hasta olmicaksin tamamen bitti olmaz diye korkma öyle kolay oluyoki :)

Sagol canim Allah hepimizden razi olsun. Doktor bana 3 fis sık dedi. Tam vajna girisine sıkmami söylemişti bende öyle yaptim
Zaten agri giristeki 2-3 santimde olur diyor doktorlar dinledigim kadariyla. Gerisi cok esnek bir yapida oldugu icin sıkıntı olmazmis. (bunlari bir de beynime anlatabilsem cok hoş olacak da işte, inşaallah) teşekkür ediyorum. Deneyecegim. :))

Ben penis denemesi yapınca 2 3 cm alabiliyorum ama devamını yapamıyorum . Spreyi deneyim bakalım . Zararı olsa doktor vermezdi galiba

Ağrı hiç bir yerde olmuyor aslinda ağrı bizim beynimizde. Ama kendine güzel ve başarı sözcükleri söyle yaparsin inaniyorum. Allah kadını ne kadar güzel yaratmis onun canini acitacak hic bir seyi mecbirmecbur yaptirtmaz onun icin korkma ve uzulme. Yapabilirsin

Mesajlarini kaydettim, darlandigimda okumak icin :) inan cok iyi geldi... Eşim şu an iş icin sehir disinda. Ben de o arada spreyi ve jeli hazir edip geldiginde ikimizi de bu iskenceden kurtarmak istiyorum. Insaallah nasip olur.

Mesajlarini kaydettim, darlandigimda okumak icin :) inan cok iyi geldi... Eşim şu an iş icin sehir disinda. Ben de o arada spreyi ve jeli hazir edip geldiginde ikimizi de bu iskenceden kurtarmak istiyorum. Insaallah nasip olur.
Insaallah canim insaallah. Elimden geleni yaparim. Motivasyon konusunda da elimden geleni yaparim. Bu işin çok onemli kısmı motivasyon zaten :)

Hayır canım çok yanmadı aksine beklediğim den daha az küçük bi sizi oldu

Arkadaşlar merhaba, bu dönemde eşi pes edenler oldu mu hiç..ben doktora gitmek istiyorum eşim çekingen bu konuda belkı de sorun benle ilgilidir diyor..benım günü bu durumu yaşayan oldu mu hiç

Spre
Spreyi nereye sıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…