- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.481
Sagol canim Allah hepimizden razi olsun. Doktor bana 3 fis sık dedi. Tam vajna girisine sıkmami söylemişti bende öyle yaptimCanim Allah razi olsun. Çok tesekkurler paylasimlarin icin. (tecrubelerini paylasan her arkadasa ayni sekilde tesekkur ederim. Sayanizde biraz moral buluyoruz.) spreyi ne ölçüde kullanacagiz? Yani kac fıs sıkmak gerekiyor acaba? Ve direk vajinanin icine mi? Cevaplarsan sevinirim.
Canim seni takip ediyorum sende benim doktorumla yenmissin :)) emin ol bidaha hasta olmicaksin tamamen bitti olmaz diye korkma öyle kolay oluyoki :)Hanimlar Merhaba. Geçen gün yazmıştım yendim diye hatta doktorla yenmistim. Biz sadece bir kez yapmıştık sonra ben adet oldum 10 gün ara verdik. Bugün korka korka acaba yapabilir miyim diyerek başladım ve yine oldu hamd olsun. Artik korkum tamamiyle gitti. Doktora gittiğimde bana vemcaine sprey ve ultrason jeli vermisti. Bu ikisiyle yine bugün denedim. Size de oneririm. Sprey ilk basta cok yakıyor ama 2 dk içinde geçiyor. Ultrasn jeli de yeterince kayganlastiriyor zaten. Kizlar herkes demisti önceden bende kesinlikle katılıyorum bu muymus diyeceksiniz yapinca. Emin olun ki. Biz gözümüzde o kadar büyütmüsüz ki yani dedim bunun icin mi zehir oldu 1.5 senem. Simdi dualarimdasiniz. Rabbim bir an once kurtarsin bu dertten muzdarip olan bacilarimi. Insaallah bir çıkış yolu gostersin. Sorulariniz olursa yardim etmeye hazirim. Elimden ne geliyorsa yaparim. Yani yanimda olsanız size birebir yardim etmek isterdim. Çünkü herkes kurtulsun istiyorum.
Zaten agri giristeki 2-3 santimde olur diyor doktorlar dinledigim kadariyla. Gerisi cok esnek bir yapida oldugu icin sıkıntı olmazmis. (bunlari bir de beynime anlatabilsem cok hoş olacak da işte, inşaallah) teşekkür ediyorum. Deneyecegim. :))Sagol canim Allah hepimizden razi olsun. Doktor bana 3 fis sık dedi. Tam vajna girisine sıkmami söylemişti bende öyle yaptim
Evet cok şükür bugun farkettim artik sorunsuz olacağını :))Canim seni takip ediyorum sende benim doktorumla yenmissin :)) emin ol bidaha hasta olmicaksin tamamen bitti olmaz diye korkma öyle kolay oluyoki :)
Ben penis denemesi yapınca 2 3 cm alabiliyorum ama devamını yapamıyorum . Spreyi deneyim bakalım . Zararı olsa doktor vermezdi galibaBen parmak egzersizinde 3 parmak yapiyordum sınırlı penis girişi de yapiyordum ama devami hic gelmedi o sebepten doktora gittik. Spreysiz hic denemedim doktordan sonra spreysiz de aynisi gibi mi hissederim yoksa sprey sıkıyorum diye mi rahatim o kismini bilemiyorum. Ama spreyin uyusturdugunu hissediyorum dokundukca orda his olmadigini farkediyorum ama etkisi ne kadar kaliyor onu pek bilemiyorum açıkçası
Ağrı hiç bir yerde olmuyor aslinda ağrı bizim beynimizde. Ama kendine güzel ve başarı sözcükleri söyle yaparsin inaniyorum. Allah kadını ne kadar güzel yaratmis onun canini acitacak hic bir seyi mecbirmecbur yaptirtmaz onun icin korkma ve uzulme. Yapabilirsin
Zaten agri giristeki 2-3 santimde olur diyor doktorlar dinledigim kadariyla. Gerisi cok esnek bir yapida oldugu icin sıkıntı olmazmis. (bunlari bir de beynime anlatabilsem cok hoş olacak da işte, inşaallah) teşekkür ediyorum. Deneyecegim. :))
Devamini yapamadigin noktada derin bi nefes al çiçeği koklar gibi ve ver ufleyerek o sirada ıkın ve devami gelir inan buna. Evet spreyi doktor verdiBen penis denemesi yapınca 2 3 cm alabiliyorum ama devamını yapamıyorum . Spreyi deneyim bakalım . Zararı olsa doktor vermezdi galiba
Gelmiyor canım ne kadar uğraşsam da . Nefes alıp verirken Bİle kasılıyorum.Devamini yapamadigin noktada derin bi nefes al çiçeği koklar gibi ve ver ufleyerek o sirada ıkın ve devami gelir inan buna. Evet spreyi doktor verdi
Mesajlarini kaydettim, darlandigimda okumak icin :) inan cok iyi geldi... Eşim şu an iş icin sehir disinda. Ben de o arada spreyi ve jeli hazir edip geldiginde ikimizi de bu iskenceden kurtarmak istiyorum. Insaallah nasip olur.Ağrı hiç bir yerde olmuyor aslinda ağrı bizim beynimizde. Ama kendine güzel ve başarı sözcükleri söyle yaparsin inaniyorum. Allah kadını ne kadar güzel yaratmis onun canini acitacak hic bir seyi mecbirmecbur yaptirtmaz onun icin korkma ve uzulme. Yapabilirsin
Insaallah canim insaallah. Elimden geleni yaparim. Motivasyon konusunda da elimden geleni yaparim. Bu işin çok onemli kısmı motivasyon zaten :)Mesajlarini kaydettim, darlandigimda okumak icin :) inan cok iyi geldi... Eşim şu an iş icin sehir disinda. Ben de o arada spreyi ve jeli hazir edip geldiginde ikimizi de bu iskenceden kurtarmak istiyorum. Insaallah nasip olur.
Rahatlatici müzikler ac o sekilde dene bir de. Olmuyor demeye odaklanmak işini zorlastirir kendine guven ve basarabilecegini söyle kendineGelmiyor canım ne kadar uğraşsam da . Nefes alıp verirken Bİle kasılıyorum.
Once sprey sıkıp sonra ultrason jeli suruyorum zaten. Yine de olmuyo.Canim kayganlastirici kullan wemcaine sprey var ondan sık önce öyle dene bide
Once sprey sıkıp sonra ultrason jeli suruyorum zaten. Yine de olmuyo.
Hayır canım çok yanmadı aksine beklediğim den daha az küçük bi sizi olduIlkinde cok mu canin yandi ya da aksi giden bir sey mi oldu.
Ben dünden beri esime diyorum ben başarmıştım zaten degil mi ben başardım ben yapabiliyorum diye ona söylüyorum ona dedikce aslinda kendimde duyuyorum ve bu bana iyi geliyor
Spreyi nereye sıkıyorsunHanimlar Merhaba. Geçen gün yazmıştım yendim diye hatta doktorla yenmistim. Biz sadece bir kez yapmıştık sonra ben adet oldum 10 gün ara verdik. Bugün korka korka acaba yapabilir miyim diyerek başladım ve yine oldu hamd olsun. Artik korkum tamamiyle gitti. Doktora gittiğimde bana vemcaine sprey ve ultrason jeli vermisti. Bu ikisiyle yine bugün denedim. Size de oneririm. Sprey ilk basta cok yakıyor ama 2 dk içinde geçiyor. Ultrasn jeli de yeterince kayganlastiriyor zaten. Kizlar herkes demisti önceden bende kesinlikle katılıyorum bu muymus diyeceksiniz yapinca. Emin olun ki. Biz gözümüzde o kadar büyütmüsüz ki yani dedim bunun icin mi zehir oldu 1.5 senem. Simdi dualarimdasiniz. Rabbim bir an once kurtarsin bu dertten muzdarip olan bacilarimi. Insaallah bir çıkış yolu gostersin. Sorulariniz olursa yardim etmeye hazirim. Elimden ne geliyorsa yaparim. Yani yanimda olsanız size birebir yardim etmek isterdim. Çünkü herkes kurtulsun istiyorum.
Ne kadar sıkıyosun ama oda önemli cok sık mesela 10 15 fis sık cok uyusur o zaman hemen arkasindan kayganlastirici sürki yakmasin seniO spreyi ben de kullaniyorum tam anlami ile uyusmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?