- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.501
Canim özelden yaziyorum burdan acikca yazmayimUyuşturucu spreyleri vajinanın iç kısmına mı sıkıyorsunuz
Bana da söyler misinizCanim özelden yaziyorum burdan acikca yazmayim
Canım aşamaları yazmanın size tamanlamiyla faydası olmayacak orda rahatlatıcı başka cümlelerden bahsediyor ayrıca eş desteğiyle alakalı bir kaç konuda da bahsediyor kitabı okumanız lazımCem Keçenin kitabı elinde olan varsa uygulattığı egzersiz adımlarını tek tek sırayla yazabilecek olan var mı acaba? Çok makbule geçer gerçekten
Canim özelden yaziyorum burdan acikca yazmayim
Eslerin cekingen olmasi cok normal ama ne olur doktora ikna et eger tek sorun buysa. Çünkü doktorum bizi birlikte sadece ilk ve son seansta aldi onun dışında eşim mudahil olmadi hic. Sadece sabasana destek olmasi yeterArkadaşlar merhaba, bu dönemde eşi pes edenler oldu mu hiç..ben doktora gitmek istiyorum eşim çekingen bu konuda belkı de sorun benle ilgilidir diyor..benım günü bu durumu yaşayan oldu mu hiç
Vajina girişine canimSpre
Spreyi nereye sıkıyorsun
Eger kitabi alamayacaksan o kitapta yazilanlara benzer seyler adapsikoloji diye bir site var orda vajinismus ev odevleri diye bölüm var orayi oku faydasi olur belkiCem Keçenin kitabı elinde olan varsa uygulattığı egzersiz adımlarını tek tek sırayla yazabilecek olan var mı acaba? Çok makbule geçer gerçekten
Çok teşekkür ederim Cevabınız için ve beni rahatlattınız acaba bende mi sadece böyle düşünüyordum.Eslerin cekingen olmasi cok normal ama ne olur doktora ikna et eger tek sorun buysa. Çünkü doktorum bizi birlikte sadece ilk ve son seansta aldi onun dışında eşim mudahil olmadi hic. Sadece sabasana destek olmasi yeter
Aslinda uyusma oluyo ama ben yine de aci hissediyorum ya biktim artik her gun ayni seyO spreyi ben de kullaniyorum tam anlami ile uyusmuyor
Valla ben de biktim arttik.. her gunum stres.Aslinda uyusma oluyo ama ben yine de aci hissediyorum ya biktim artik her gun ayni sey
Valla ben de biktim arttik.. her gunum stres.
Canim özelden yaziyorum burdan acikca yazmayim
Tam girise canim bolca sık etkisi cabuk geciyo ama hizli davran :)Merhabalar bende spreyi aldim 2 ay oldu ama denemekten bile korktum simdi burdaki yorumlari okudukca cessaretlendim parmak egzersizlerine cunku doktorada gtsem aparatla tedavi edicek enazndan once kendim denemek istedim. Yoksa mecbur gitcez. Jelde alayim bu arada kitapta aldim oda gelsin parmak egzersizi sprey kitap hepsi bi anda denicem ins. Spreyi vajinanin icine penisin grdugu yere dgru sikiyoruz dimi
merhaba,Kızlar yenen arkadaşlarımızdan bazıları cinsel birleşme sırasında ıkınır gibi yaptığımda daha rahat olduğumu farkettim demişti. Ikınır gibi yaptığımızda p.... i de dışarı ittirmiş olmuyor musunuz? Bide nefes alırken mi verirken mi p.... in içeri doğru ittirmesi daha kolay olur? Yardım lütfen??
Bende denicem canım da cesaret edemedim bilgi almak amaçlı sordum faydasını dokunacağını düşündüğün birşeyler daha varsa paylaşırsan çok sevinirimmerhaba,
ben vajinismusu geçen hafta tamamen yenmiş biri olarak ıkınmanın en büyük yardımcım olduğunu düşünüyorum. ıkınmayla penisi itmenin hiç ilgisi yok tam tersine ıkınmayınca refleks mi diyeyim ne diyeyim direkt kasıyordum kaslarımı. ıkınınca da vajina girişi açılıyor.
Kesinlikle ikinirken daha kolay oluyor. Ben parmak egzersizleri yaparken psikologun onerisi uzerine derin nefes alip veriyodum ve esim nefes alirken parmak kendiliginden giriyo demisti.Kızlar yenen arkadaşlarımızdan bazıları cinsel birleşme sırasında ıkınır gibi yaptığımda daha rahat olduğumu farkettim demişti. Ikınır gibi yaptığımızda p.... i de dışarı ittirmiş olmuyor musunuz? Bide nefes alırken mi verirken mi p.... in içeri doğru ittirmesi daha kolay olur? Yardım lütfen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?