- 20 Ocak 2018
- 89
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.521
Canim nefes verirken orasi aciliyor. O yuzden nefes al ve verirken esin p.. itsin. Ikinmayla da p.. disari cikmamasi icin tam ikinidgin anda esin itmesi lazim. Kolay gelsinKızlar yenen arkadaşlarımızdan bazıları cinsel birleşme sırasında ıkınır gibi yaptığımda daha rahat olduğumu farkettim demişti. Ikınır gibi yaptığımızda p.... i de dışarı ittirmiş olmuyor musunuz? Bide nefes alırken mi verirken mi p.... in içeri doğru ittirmesi daha kolay olur? Yardım lütfen??
benim durumum ciddi vahimdi yani bacaklarımı kapatma vs yoktu ama eşim parmağını yaklaştırdığı an korkudan titriyordum. kızlık zarım septalıydı ameliyatla hallettim onu da düşünün yani :) pozisyon olarak üstte daha rahat yazanlar olmuş ama eğer eşinizin ani hareket yapmayacağına dair güveniniz varsa belinizin altına yastık koyup yatar pozisyonda olmanız daha iyi sanki. bacaklar ne kadar aralanırsa o kadar kolay oluyor bence. bunun dışında kayganlaştırıcı kullanmak da yardımcı oluyor (vazelin krem bebeyağı vs değil su bazlı kayganlaştırıcı). ilk başta çok hafif yanma ve baskı hissediyorsunuz ama acı kesinlikle yok. derin nefes alıp verdikçe zaten o baskı hissi de 1 dk içerisinde kayboluyor. umarım yardımcı olur yazdıklarım. nasıl bir illet biliyorum, çok zor zamanlar yaşadım ben de. sağlıcakla kalın...Bende denicem canım da cesaret edemedim bilgi almak amaçlı sordum faydasını dokunacağını düşündüğün birşeyler daha varsa paylaşırsan çok sevinirim
Yok canim hissedilmezArkadaşlar ben de dokuz aylık evliyim ve birkaç gün önce yendjm bu durumu ama anlayamadım bişey var vakina içine boşalma olduğu zaman hissediliyor mu ben hissdemedim
Teşekkürler cnm faydası olur inşallahKesinlikle ikinirken daha kolay oluyor. Ben parmak egzersizleri yaparken psikologun onerisi uzerine derin nefes alip veriyodum ve esim nefes alirken parmak kendiliginden giriyo demisti.
Sağol cnm yazdıklarınızın faydasını görücem eminim kiCanim nefes verirken orasi aciliyor. O yuzden nefes al ve verirken esin p.. itsin. Ikinmayla da p.. disari cikmamasi icin tam ikinidgin anda esin itmesi lazim. Kolay gelsin
Tabi ki faydası olur çok teşekkür ederim bana bol şans o zamanbenim durumum ciddi vahimdi yani bacaklarımı kapatma vs yoktu ama eşim parmağını yaklaştırdığı an korkudan titriyordum. kızlık zarım septalıydı ameliyatla hallettim onu da düşünün yani :) pozisyon olarak üstte daha rahat yazanlar olmuş ama eğer eşinizin ani hareket yapmayacağına dair güveniniz varsa belinizin altına yastık koyup yatar pozisyonda olmanız daha iyi sanki. bacaklar ne kadar aralanırsa o kadar kolay oluyor bence. bunun dışında kayganlaştırıcı kullanmak da yardımcı oluyor (vazelin krem bebeyağı vs değil su bazlı kayganlaştırıcı). ilk başta çok hafif yanma ve baskı hissediyorsunuz ama acı kesinlikle yok. derin nefes alıp verdikçe zaten o baskı hissi de 1 dk içerisinde kayboluyor. umarım yardımcı olur yazdıklarım. nasıl bir illet biliyorum, çok zor zamanlar yaşadım ben de. sağlıcakla kalın...
Peki anestol yakmıyor mu aldım ama sürmekten korkuyorumBence anestol sür ve dene psikoljik olarak biraz daha rahat hissediyorsun birde yatağın ucunda ayağını havaya kaldırarak dene
Hangi uyuşturucu krem acabayeni evliydim evet ... ve ben yeni atanmıstım.. ev falan daha tutulmamıstı evlendikten sonra ev esya düzen işine girdik. düşünün benim daha cok mazeretim vardı. evde 1 ay elektriirk yoktu su aynı keza.dogalgazdan bahsetmiyorum.ama bu benim için cok daha ciddi bi sorundu.cünkü mutlu degildim hayat anlamsızdı.bu mu evlilik dedim.bu mudur dedim... karar verdim bu iş bitcek dedim nereye kadar oturup ağlayacam.hemen aldım aparat ve uyusturucu.100 lira insan borç harc eder her şekilde alır kızlar... açtım müzik başladım egzersize.. başlamadan önce dualarımı okudum. pazartesi basladım perş gecesi bitcek dedim.perş gecesi çok şükür atlattım.eşim yanıma geldi destek oldu güldürdü espri yaptı.o an egzersiz yaptgımı unuttum ...
Kızlar yenen arkadaşlarımızdan bazıları cinsel birleşme sırasında ıkınır gibi yaptığımda daha rahat olduğumu farkettim demişti. Ikınır gibi yaptığımızda p.... i de dışarı ittirmiş olmuyor musunuz? Bide nefes alırken mi verirken mi p.... in içeri doğru ittirmesi daha kolay olur? Yardım lütfen??
Canım aşamaları yazmanın size tamanlamiyla faydası olmayacak orda rahatlatıcı başka cümlelerden bahsediyor ayrıca eş desteğiyle alakalı bir kaç konuda da bahsediyor kitabı okumanız lazım
Merhaba. Benzer bi durum oldu bende de. Kizlik zarimin normalden biraz kalin oldugunu soyledi ama iliskiye engel olcak kadar degilmis. Tabi ben vajinismus oldugum icin zaten iliskiye giremiyorum bi de bunu ogrenince hic yapamadim. Iliskiye engel olcak kadar kalin miymis sordun mh doktoraKızlar merhaba ben 7 aylık evliyim doktorum bana kızlık zarımın normalden kalın olduğunu soyledı ve vajinismus hastasısın dedı bu durumda olup yenen var mı bu rahatsızlığı?
Merhaba. Benzer bi durum oldu bende de. Kizlik zarimin normalden biraz kalin oldugunu soyledi ama iliskiye engel olcak kadar degilmis. Tabi ben vajinismus oldugum icin zaten iliskiye giremiyorum bi de bunu ogrenince hic yapamadim. Iliskiye engel olcak kadar kalin miymis sordun mh doktora
Merhaba canim. Yazdıklarını okuyunca kendime çok benzettim 4 yıldır bende vajinusmusum uygulamalar hep iyi Doktorlara muayene olunca çoğunu aşmışsın diyolar ama malesef gerisi yok. hipnoterapı dediğin nedir onu duymamistimKızlar bana yardımcı olun lütfen bı akıl verin. Ben 4 yillik evliyim parmak egzersizleri yapıyorum eş parmağınida alabiliyorum dilatorlerlede yapıyorum hatta direk en büyük boyla başlıyorum penisin bı kısmınıda alabiliyorum.ama devamı gelmiyor nefes ikinma bütün herşeyi yapiyorum ama devamı gelmiyor.2 gün önce kadın doğum doktoruna gittik esimle doktor 2 parmağını vajinama soktu.sonra vajinal ultrason cihazıylada muayene etti.sen hastalığın çoğunu atlatmışsin dedi rahmin de 2 3 tane çocuk doğurmuş gibi geniş dedi.Birde hipnoterapi al dedi . tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba hipnoterapiyle ilgili yardım olursanız çok sevinirim bu arada eşimle aramız iyice kotulesmeye başladı çok uzun oldu ama kusura bakmayın
Ben ameliyat oldumMerhaba. Benzer bi durum oldu bende de. Kizlik zarimin normalden biraz kalin oldugunu soyledi ama iliskiye engel olcak kadar degilmis. Tabi ben vajinismus oldugum icin zaten iliskiye giremiyorum bi de bunu ogrenince hic yapamadim. Iliskiye engel olcak kadar kalin miymis sordun mh doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?