Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim nefes verirken orasi aciliyor. O yuzden nefes al ve verirken esin p.. itsin. Ikinmayla da p.. disari cikmamasi icin tam ikinidgin anda esin itmesi lazim. Kolay gelsin

Bende denicem canım da cesaret edemedim bilgi almak amaçlı sordum faydasını dokunacağını düşündüğün birşeyler daha varsa paylaşırsan çok sevinirim
benim durumum ciddi vahimdi yani bacaklarımı kapatma vs yoktu ama eşim parmağını yaklaştırdığı an korkudan titriyordum. kızlık zarım septalıydı ameliyatla hallettim onu da düşünün yani :) pozisyon olarak üstte daha rahat yazanlar olmuş ama eğer eşinizin ani hareket yapmayacağına dair güveniniz varsa belinizin altına yastık koyup yatar pozisyonda olmanız daha iyi sanki. bacaklar ne kadar aralanırsa o kadar kolay oluyor bence. bunun dışında kayganlaştırıcı kullanmak da yardımcı oluyor (vazelin krem bebeyağı vs değil su bazlı kayganlaştırıcı). ilk başta çok hafif yanma ve baskı hissediyorsunuz ama acı kesinlikle yok. derin nefes alıp verdikçe zaten o baskı hissi de 1 dk içerisinde kayboluyor. umarım yardımcı olur yazdıklarım. nasıl bir illet biliyorum, çok zor zamanlar yaşadım ben de. sağlıcakla kalın...

Arkadaşlar ben de dokuz aylık evliyim ve birkaç gün önce yendjm bu durumu ama anlayamadım bişey var vakina içine boşalma olduğu zaman hissediliyor mu ben hissdemedim

Tabi ki faydası olur çok teşekkür ederim bana bol şans o zaman

Kızlar merhaba ben 7 aylık evliyim doktorum bana kızlık zarımın normalden kalın olduğunu soyledı ve vajinismus hastasısın dedı bu durumda olup yenen var mı bu rahatsızlığı?

Hangi uyuşturucu krem acaba

Yani bence ilk penis girmesi için evet ıkınmak ama girdikten sonra ıkınınca gitmiyor gibi..Ikınmaktan ziyade serbest bırakmak ama bakın penis girdikten sonra çünkü aparat deneyince ikininca içeri girdikten sonra gitmiyor ama serbest bırakınca daha rahat gidiyor. Benim izlenimim bu yönde

Kızlar bana yardımcı olun lütfen bı akıl verin. Ben 4 yillik evliyim parmak egzersizleri yapıyorum eş parmağınida alabiliyorum dilatorlerlede yapıyorum hatta direk en büyük boyla başlıyorum penisin bı kısmınıda alabiliyorum.ama devamı gelmiyor nefes ikinma bütün herşeyi yapiyorum ama devamı gelmiyor.2 gün önce kadın doğum doktoruna gittik esimle doktor 2 parmağını vajinama soktu.sonra vajinal ultrason cihazıylada muayene etti.sen hastalığın çoğunu atlatmışsin dedi rahmin de 2 3 tane çocuk doğurmuş gibi geniş dedi.Birde hipnoterapi al dedi . tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba hipnoterapiyle ilgili yardım olursanız çok sevinirim bu arada eşimle aramız iyice kotulesmeye başladı çok uzun oldu ama kusura bakmayın

Canım aşamaları yazmanın size tamanlamiyla faydası olmayacak orda rahatlatıcı başka cümlelerden bahsediyor ayrıca eş desteğiyle alakalı bir kaç konuda da bahsediyor kitabı okumanız lazım

Ben aslında egzersizin çoğunu halletmiştim ama araya zaman girdi olmadı filan. Şimdi baştan aparata başlamak istiyorum ama kitaptaki sırayla gitmek istedim bi plan olsun elimde diye. Eğer sizde kitap varsa ve yazarsanız çok sevinirim.

Kızlar merhaba ben 7 aylık evliyim doktorum bana kızlık zarımın normalden kalın olduğunu soyledı ve vajinismus hastasısın dedı bu durumda olup yenen var mı bu rahatsızlığı?
Merhaba. Benzer bi durum oldu bende de. Kizlik zarimin normalden biraz kalin oldugunu soyledi ama iliskiye engel olcak kadar degilmis. Tabi ben vajinismus oldugum icin zaten iliskiye giremiyorum bi de bunu ogrenince hic yapamadim. Iliskiye engel olcak kadar kalin miymis sordun mh doktora

Merhaba canim. Yazdıklarını okuyunca kendime çok benzettim 4 yıldır bende vajinusmusum uygulamalar hep iyi Doktorlara muayene olunca çoğunu aşmışsın diyolar ama malesef gerisi yok. hipnoterapı dediğin nedir onu duymamistim

Tüm umutlarımı yitirmiş bulunmaktayım hiçbir zaman bu hastalıktan kurtulamayacağım ve sonunda bu evliliğim ne olacak bilmiyorum . Herşeyden soğudum . Bugün sondu artık egzersiz falan da yapamam iyice soğudum. Bugün eşli deneme yapalım dedik olmayacağını biliyordum ama yinede denemek istedim. Birazcık girdi gibi oldu ama o kadar çok yanmam oldu ki ona rağmen yapmaya çalıştım ama eşim bile etkilendi bu durumdan çok yanıyor çok acıdı dedi ve yapamadık . Ikınınca açılmam olmuyor kendimi her türlü kasıyorum. Her pozisyonda denedik ama olmuyor bıktım artık yapma isteği egzersiz falan hiç bişey kalmadı bende

Ben ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…